godmorgon

Sitter och väntar på att bobby ska logga in på msn, kl är faktist kvart i tolv i bulgarien nu. Han skulle också messa mig när han köpt sin nya mobil. Jag är glad. ska snart fixa frukost en fetaostmacka det blir mumsigt. vi hörs. puss på er

kväll

Hej på er! Min dag har vart tråkig, har legat och kollat på tv. Vid kvart över fyra mötte jag mami vi gick ner till sjön och solade & jag hittadeinte min bikiniunderdel så jag fick sola i string haha. Sen gick vi en runda med filip så han fick bada av sig. Nu har jag plockat in kläderna ur resväskan :( vill packa tillbaks dom igen och dra men nästa år så blire ju så ialf haha. Vid tjugo i åtta ska jag möta sandra vi ska till Handlarn och köpa chips och dipp och sen hem till mig och kolla på robinson.

I morgon är det ju morsdag jag har inga pengar så jag kan ej köpa en present till henne, men hon vet att honär världens bästa mamma och att jag älskar henne från djupet av mitt hjärta. Så i morgon ska jag hem till helena och victor och städa inte så himla kul men skönt att ha ett litet jobb så man kan tjäna pengar :D. nu ska jag spela haha puss

vaken

Vaken nu sitter och äter frukost 2 rullmackor , mumsigt! I kväll vet jag inte riktigt vad som händer. Vet att jag ska fortsätta på solbrännan från bulgarien ialf för det ska ju bli fint väder i dag har jag hört hehe. nej nu ska jag kolla andras bloggar, hörs mera under dagen. puss

nattinatti

Ska strax gå och lägga mig är sjukt trött. I morgon ringer vi till bulgaria haha ja är tjatig men de får ni fan tåla. Min kväll har vart helt okej. Jag och Michelle bestämde oss för att ha klack så båda hade höga klack på oss och sandra vanliga skor, vi åkte först till skarpnäck vi skulle då till jim men det blev inte av så vi drog vidare mot bagarmossen och mötte upp Ella, Linnea och deras två kompisar och vi chillade galet med dom. Men det blev tråkigt så vi drog vid halv tolv och nu sitter jag hemma med isvatten och ska gå och lägga mig. puss på er!

tagen av DIANUUSH!

10 FAVORITER
Dialekt: vet inte faktist
Mat: THAAAI spikat
Låt: för många
Film: också fööör många!
Tecknad figur: Lille skutt
Sport: simning
Komiker:
Veckodag: fredag/lördag
Glassmak: isglass


9 FÖR TILLFÄLLET

Humör: Glad
Tanke: Tänker på min sexiga bulgarie
Kläder: Leggins, vitt linne & en grå kofta
Bakgrund på datan: Bild på mig och sandra
Känsla: en härlig känsla imagen som när man är kär
Tid: 12:27
Bästa sak: att skolan snart slutar
Irritationsobjekt: mycket

8 FÖRSTA
Bästa vän: sofie
Husdjur: Katt, kasper
Utlandssemester: Grekland i think ?
Piercing: om öronen räknas så öronen ( annars överläppen)
CD skiva: typ absolute vad dom nu hette
Bil: har ingen ha
Ord: mamma & pappa

7 SENASTE
Telefonsamtal: Mami
Mat: köttfärssås
Dryck: Fanta
Biltur: hem från arlanda
Tv-program: DH
Spelad låt: the voiice
Köpta klädesplagg: klänningar

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
hm nää
Brutit mot lagen: jadå
Blivit arresterad: nä, aso blivit tagen o skjutsad till maria pool och blivit tagen på plattan för ja rökte en ciggarett o dom trodde jag var rymling ?
Badat naken: haha nakenbad självklart
Varit med på TV: nej haha
Varit med i tidningen: nej
5 NEJ TACK
Skolämne: Engelska & bild
Mat: bulgariens pizza BLÄÄ
Musik: hårdrock
Dryck: Whiskey
Djur: getingar & skalbaggar

4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: syselsätter mig med något
Du gjorde igår kväll: var med michelle
Du kan höra just nu:
Du inte kan leva utan: Min familj och mina vänner

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Sandra, Michelle
Du tycker om: killar & kompisar
Du inte gillar: nämner inga namn

2 VAL
Coca cola eller fanta:
Fanta för tillfället
Hund eller katt: kan inte välja
1 ÖNSKAN
bli rik


--

Jag förtränger verkligheten
skjuter bort den
låtsas inte om den
Jag vill inte se
Det gör för ont

helg o ja vill vara i bulgarien

Kom nyss hem. fick sluta kvart över tio i dag för att vi skulle ha so leketioner i stället för svenskan och engelskan men jag var klar så då fick vi sluta. Fick veta att jag kmr att få VG o geografi och samhälle så jag är riktigt glad. Efter skolan följde petra och sandra med mig till vila och jag köpte mina klänningar sen gick vi runt och kollade lite på H&m och så. Fick också veta att jag bara får G i slöjd då jag flippa ur eftersom att de var sagt att jag skulle få Vg , just nu har jag bara 174 poäng men aja de är helt okej för mig ialf. Om ett tag ska Michelle komma hit vi ska ringa till bulgarien mohaha och chilla i kväll ska vi ut och hitta på något vene vad men jag ska ialf ha mina nya klack på mig. Bilder på klänningarna o nya skorna får ni när jag köpt batterier till Digitalkameran. Nu lägger jag in några till nya bilder från bulgarien ( jag ser jättekonstig ut på bilderna, ser inte ens ut som jag)

        

--

Att en enda blick
från dig
kan måla hela min värld med
solsken.
Att en enda blick
till mig
kan göra hela min
dag.
Att en enda blick
av dig
kan betyda så mycket för mig


första skoldagen på över en vecka

Har gått väldans bra. Fick slutbetyget i svenska och det blev VG trodde faktist att jag sänkt mig men jag hade gjort mycket bättre i från mig denna termin. Har också hittat min balklänning och skolavslutningsklänning på Vila , balklänningen är lila med ett band under brösten som man knyter bak på ryggen och skolavslutningsklänningen är svart och jättesöt. Får inte en ny mobil förens i juli eller Augusti eftersom vi inte har så mycket pengar just nu, bulgarienresan med mat och allt gick sammanlagt på 20000 och nu ska jag köpa två klänningar ska tatuera mig 20 juni och det går på två tusen så jag är nöjd.

Har även fått ett jobb hos mamis kompis Helena som var med i bulgarien ska städa hennes hus en eller t vå gånger i veckan får ganska bra betalt tycker jag så jag är väldigt glad. Men jag saknar bulgarien när jag tänker på min bebis får jag ont i magen, ja blev kär där och de är skitjobbigt när han inte bor i samma land som mig. Ringde i dag för jag tog aldrig hans msn eller facebook så jag ringde dit han jobba o de var en bitchig tjej som svarade sen la hon på ? då ringde ja upp och sa jag var på ert hotell hela förra veckan och jag ringer från sverige och ja behöver prata med han nu och hon ba : aa ska hämta han sen när han kmr så tar mina pengar på mobilen slut så då blev jag ledsen. Men livet går vidare jag & sandra ska ialf spikat dit nästa sommar och kanske sokki! Nu slänhger jag in mer bilder från bulgarien. pusshej!!


mer bilder sen. ciao

vaken

Nu tänkte jag berätta lite om det UNDERBARA sunny beach. Jag har aldrig haft en bättre semester, trodde att london skulle vara det bästa ställe jag har varit på men verkligen inte. Vi Bodde på ett skitbra hotell där min lilla bebis jobba hotellet hette iskar. Och min lilla bebis omg han var så söööööt! Sen när vi skulle åka han ba kan inte jag få följa med er till sverige aso aaaaaaaw! Jag ville inte åka hem fan vad jobbigt de känns o vara i sverige vill tillbaks direkt nununu. Ialf vi badade i svarta havet o det var så jävla najs, vi hade våran bar också som vi gick till där lille paco jobba och bartendern som  var gryyym vene vad han heter men aa. Vi shoppade litegrann vi hade det så najs kan inte ens förklara allt vi gjorde. O det var happy Hour hela tiden så gratis drinkar haha. Jag drack en kmr inte i håg vad den heter men man har vodka krossad is o jordgubbar, sen en margarita, en sex on the beach, och bacardi breezer! Jag ska tillbaks dit nästa år säger jag bara det gör ont att det är så långt kvar :(:(  slänger in bilder för jag kan inte prata om det längre :(.

        

lägger in mer bilder sen PEACE!

hemma

Hemma o de suger :( vill vara kvar i bulgarien med KATTEN, grovt fin ! leendet dödade:( aja mobilen baxad också. godnatt

---

Du får aldrig ge upp
Ger du upp ger jag också upp
Och jag vill inte det
Och jag vill inte att du ska
Jag klarar inte att leva utan dig
Så ger du upp ger du upp med mig

:D

Nu äre en timme kvar sen drar vi hemmifrån :)-

idag åker jag

haha i dag åker jag till bulgarien fyfan vad skönt. Har precis duschat ska snart börja sminka mig och klä på mig. Sen ska jag ut och hämta upp simba för katterna får inte vara ute när vi är borta haha. Ni får ha en sån bra vecka här i sverige. PEEEEACE !

sant

Att bara ord kan såra människor så mycket, att man skjuter bort personer som man lovat saker kan såra. allt kan såra en.

-----

Man ska inte älska för att älska.
Man ska älska för att man älskar.

måndag

Hello ! Kom precis hem, har haft idrottsdag på farsta Ip de var faktist fett najs, lite kallt bara. vår klass vann stafetten om inte vi satt och skrek från vår klass körde Jow, Fredrik, Malin & kosta skitduktiga! Senkörde vi längdhopp, höjdhopp, kasta kula, kasta någon boll och 15000 m så jag, Petra, Sandra och Zahui gick runt de var ändå skönt det är nästan 2 km (a). Ikväll ska jag packa det absolut sista tills i morgon för då åker vi till bulgarien fan vad skönt, bada, sola äta glass äta god mat och bara ta det lugnt. nu ska jag fixa lite slänger in några bilder från i dag. Peace




bild 1 : petra o lite alex
bild 2: petra ska kasta kula och kosta jesper mm tittar på
bild3: några filurer från klassen!

HAPPY

den tionde Juni ska jag tatuera mig, weeei. Vet inte riktigt vad ännu men jag vet att ja ska ha på foten ialf ! :D

--

Att börja leva är att börja dö. 
Döden lever i allt som växer.
Att leva med den är en förutsättning.

det är skönt att bara vara för sig själv

Sitter just nu vid datan och dricker godmorgon apelsinjuice jättegott. Har bara tagit det lugnt än så länge kollat på tv håller på och läser en jättebra bok som heter utpressning. I kväll så ska jag och mami ha myskväll vi ska ha fotbad och äta morötter med dipp sånna kvällar är underbara. bara sitta med mamsen mysa o prata. Och så ska vi packa det sista inför bulgarien wiiie. vad ska ni göra i kväll ? det är ju söndag så ska ni bara slappa eller ut och träffa någon ? jag hade velat träffa R innan jag åkte men det bli inte så synd. nu ska jag spela haha puss på er!

         


lite gamla bilder ! :D


godmorgon

här sitter jag vaken kl tio på en söndag. I går gick jag och michelle hem till sandra där även hennes syster var hennes lillebror och hennes mami. Vi kollade på eurovision och Norge vann, GRATTIS! Norge ligger ialf inom norden så mig gjorde det inget, tyckte sverige sög ialf så. I dag ska ja ba chilla hemma packa de sista för resan, skulle åkt till en killkompis men han verkar sur på mig och inte alls vilja träffa mig. aja vi hörs senare. puss

snart åker jaaaag :D

SNAAAAART ÅKER JAG ! det ska bli så jävla kul det blir kul även fast de bara är med familjen men om de hade vart med kompisar fest varje dag haha. Malin är i spanien nu också så jääävla naaaajshaha! så i kväll blir det att packa för mig för på tisdag åker jag. i morgon blir det nog så att jag kanske drar förbi en killkompis ett tag och senare mot kvällen hittar på något med girlsen ska messa michellutta o fråga i morn också. vad ska ni göra i helgen ? pööööööss

sant

Du får inte blunda för verkligheten
Då är du lika korkad själv

helg

shuuulluluuuuu. Kom hem för typ en kvart sen. I dag har det vart chiiill i skolan sista leketionen hade vi so där jag och sandra jobbar tsm på ett arbete som man kan höja alla sina betyg på i so och då får jag vg i allt så jag saaaaatsar men ja blir också skitirriterad för ja hittar inte allt haha. I kväll blir det hemma kväll frågade michelle om hon ville ses en snabbis de var så länge sen, men hon firar ett och ett halvt år med Bappi så dom ska ut och äta GRAAAAATTIS! I morgon ska jag kanske ut med Petra, Jow , Sandra & sokki men vi får se ska ialf tvätta kläder och börja packa åker förfan om fyra dagar wiiiiiie. Då kmr det bilder kan jag lova. men nu ska jag gå see yaa laaaater. pööööss



haha måste bara köra den hära

Ta fram din mobil tryck neråt i 7 sekunder och släpp, byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

Kära Essi För det första vill jag säga att Johanna d är den bästa vän jag haft, och att Malin skolan är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Roy och Alex dalen gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Elin får ett lyckligt liv tillsammans med Jasmin syster. Jag vill säga tack till Larry 2 för att du ha stöttat mig igenom mitt gräl med Murre. Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Tumme tog sitt liv. Snälla Bella sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Fia och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Jim 3 som kommer i 130 km/h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Macho, eftersom hon varit otrogen mot min käraste Paco. Jag vet att Veronica kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Carro för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Issa och Marlene och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Petra.

:)

Övervinn det
Klara det
Kämpa på
Ge aldrig upp
Jag vet att jag kan


torsdag

Hej på er! kom hem för typ 20 minuter sedan har vart hos tandläkaren, blä för dom! Idag var det sista dagen på vårt tema sex o samlevnad i skolan så det har bara vart chill i dag. Sista leketionen gjorde vi hudkräm dom blev misslyckade men kör bara haha. I morgon är det fredag och helgen påbörjas ska bli så skönt, ska bara umgås med mami i morgon och på lördag blire ferre får vi hoppas nu de typ knas men aja och på söndag ska jag hem till en killkompis. I kväll kommer kära moster hit också för mami är hos kenneth. de var allt för mig just nu peeeeace.



en fuckad drivbild på mig i skolan. ser ut som en kines haha

:P

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
haha jap

Vad står det i ditt tredje?
jag vet inte.. Mellan 2 eller 3 tror jag. :)

Och vem var det ifrån
Sandra
Är han/hon snygg
yeeeah;)

Smsar ni ofta?
haha yesbox

vad står det i ditt 18:e sms?
:-*

Och det var ifrån?
alex

Är han/hon farlig?
HAHAHHAHA nääääääääääää

Hur farlig?
inte ;;P

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
ska ja rabbla upp alla namn ? :S

Smsar du ofta?
för ofta

Hur många sms har du skickat?
typ 5500 men ja raderade alla skickade för en månad sen typ

Hur många mms?
20

Är du beroende?


Vem ringde du senast?
ingen

mottagna samtal
Sean, mami, rhick

snyggast på din kontaktlista?
hemliiiiss

Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
mig själv som liten

många bilder har du på mobilen?
inte många

Vilken är din favoritbild?
på mig själv

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
keff

alla dessa listor

Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
folktandvården Farsta vill påminna om tiden torsdag 14 maj kl 15:00. Välkommen! Amal yousef leg.tandläkare Tel 08-12316050

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
:o

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
okej

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
du får den idag.

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Du fattar vad jag menar vad har jag gjort dig nu ?

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
men ofta:D

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
spagetti köttfärssås

8.
Vad vill du höra mest av allt?
nej sitter på kurs nu

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
kuk i din näsborre:)

10.
Din romantiska replik?
inget

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
im good, what have u been doing today?

..

Vissa dagar
är bara svarta
fyllda av tomhet
meningslösheten bländar
De dagar
är de dagar
jag behöver dig som mest


whatshappeining

Skoldagen gick väldigt snabbt i dag, började nio ( eller aa trodde jag och sandra) och vi slutade tio över ett så då åkte jag hem direkt chillade vid datan lå mig i sängen och läste och då såklart råkar jag somna, man kan inte ligga i min säng utan att somna haha! Men som tur va ringde en kompis så att jag vaknade innan mami kom hem, hon skulle säkert blivit sur. Om 6 dagar  snart 5 dagar åker jag till bulgarien de ska bli så jävla najs, ska sola bada äta massa glass inte för mycket dåra får inte gå upp massa i vikt :( måste tänka på att ja ska passa i min balklänning sen också, ja ska shoppa och kanske tatuera mig där om ja vågar man kanske blir smittad av hepatit så pass ja tänke rinte tatuera mig där haha. Vi har sex och samlevnadsvecka i skolan just nu också och det är så booring vill bara sova på varje leketion som i dag var de två lebbar i min skola som vi hade leketion med i 1 timme och 30 min och när dom frågade något alla va tysta man palla inte dom pratade konstant också vi fick en rast på 5 min man ba nä men nu va ni inte lite snåla haha. Men nu ska jag sätta mig framför tvn och vänta på att mami kmr hem. puss

:D

Att visa sin svaghet fodrar stor styrka, att erkänna sin feghet kräver stort mod.

bilder från helgen

                  

Bilder från i helgen, dålig kvalite men tog aldrig med mig digitalkameran så det fick bli med mobilen ja tog kort men kör bara!

dålig uppdatering

Har inte bloggat på tre dagar nu. Men helgen har vart fullspäckad, har vart med Malin, sean, sandra & Claudia hela helgen. I fredags var vi på Clarion hotell där sean bodde under den tiden han var i sverige eftersom han kom hit från london. Vi drack vodka lyssnade på musik och snackade de var chill. Vid halv elva tiden började vi rulla utåt och mötte upp Claudias två kompisar som hämtade upp oss med bil och vi åkte runt lite överallt vi fick cola satt i bilen rökte och lyssnade på musik. Kom hem ca halv två. I lördags drog vi också till sean där vi drack igen lyssnade på musik och hade det najs, fast den kvällen drog vi vid kvart över tio för sean skulle ut o klubba. Så vi åkte till ett ställe lite utanför fittja där det var villafest galen, folk söp mig under bordet alltså kom inte i håg allt som hände bara att jag var SKITFULL och ringde folk o skämde ut mig haha. Den dagen kom vi hem sex på morgonen lyckat haha. Men min helg har vart bäst. nu ska jag sätta mig vid tv puss på er

fredag, äntligen!

Hello. Här sitter jag och tråkar väntar på att kl ska bli halv sju då jag ska möta upp malin och sandra vi ska till skanstull till hotellet där o partaja lite så det blir asnajs. Gjorde aldrig matte nationella i dag ska göra det på måndag i stället. vad ska ni göra i helgen ? uppdaterar mer senare kanske tar med digitalkameran i kväll också. Har inte så mycket att säga mer nu. ciao !

41 besökare vart försvinner alla ?

Hej på er! kollade precis på min statistik och idag har jag haft 41 besökare, visst jag har inte skrivit något men när min statistik höjs sänks den efter typ en vecka igen haha. Ialf så har min skoldag sett bra ut i dag, förutom en liten äckelunge som leker smart som nog fick sig en smäll av mig ialf:) hur har er dag sett ut ? i morgon har jag muntligt nationella i matte, good luck to me. Och senare på kvällen i morgon ska jag, Malin & sandra träffa Malins lilla bebis från London haha på ett hotell i skanstull så det blir naaaaajs! vad ska ni göra ?

nu ska jag faktist lägga mig o messa o sen sova. CIAO!

klar med städningen

Nu har jag skurat, damsugit, plockat undan, ställt in smutsig disk i diskmaskinen, hängt upp tvätt, lagt in ny tvätt osv är helt slut faktist. Man blir så jävla trött av att städa men sen resultatet blir ju bra när det är fint o mysigt hemma. Städade mamis rum också i hopp om att få lite extra pengar för det är så mycket jag behöver. nu ska jag spela haha. puss på er!




ledig

Hej på er! kom hem nyss var på vårdcentralen med sandra där hon tog en spruta. sen mötte vi upp sokki och petra i centrum så vi snackade lite med dom. Jag köpte en multivitaminjuice också så nu dricker jag det mumsigt! ska snart börja städa-.- åh ja orkar inte men måste bajsss.

lista

Ta fram din mobil o följ frågorna

1. vad står det i ditt 2 sms ?
kanske:)
2. vem är den 10 kontakten i din lista ? ayse
3. vem är ditt 7 sms i från ?
4. sms nr 17 vem är det i från & är han/hon någon du gillar ?
det är från malin, jap i like her!
5. hur ser kontakt nr 22 ut ? katt
6. vad står det i ditt 41 sms ? kuksugare hejdå :@
7. vem ringde dig dig senast ? R
8. vem ringde du senast ? R
9. vad står det i ditt 34 sms? nej kom och gör det själv istället för ja ska gör det fan
10 är kontakt nr 29 katt ? jag vet inte :P
11. älskar du kontakt nr 14? oh hell no
12. beskriv kontakt nr 44? min festpolare haha
13. vad står det i ditt 50 sms ? bra duktig flickan men jag behöver min tröjan tillbaka eller ja kom till dig nu
14. är kontakt nr 15 din mamma ? nääääää
15. hur många sms har du i inkorgen ? typ 400
16 hur många sms har du i utkorgen ? typ 400
17. är kontakt nr 10 falsk?
nope,
18. vad står det i ditt 19 sms och vem är det från ? Rhick ringde vi var på matchen han har inga pengar på mobilen, det är från malin!
19. vad står det i ditt 3 skickade sms? skriv inte till miig ja vill inte det. acceptera det
20 vad står det i ditt 19 skickade sms ?i nget. själv
21är kontakt nr 45 bäst? nej haha

inte lika glad längre

Idag åt jag ungstekt falukorv, mumma! sen mötte jag upp michelle och följde med henne till centrum, hon köpte ögonfransböjare och sen vandrade vi båda hem igen. När jag kom hem gjorde jag ett fotbad och bara slappnade av sen målade mami mina tånaglar. Sen fuckade tvn upp sig ? man kunde inte se så jag somnade och vaknade för en kvart sen med 3 sms o ett missat samtal från malin, så ringer malin igen fast de va inte malin utan en annan person som ja tycker beter dig så jävla konstigt. dissar och skiter totalt i mig skitdålig stil så ja blev inte så jävla glad. menmen nu ska jag chilla hemma lite. är ju ledig i morgon trots allt. peace

I'm happy

Fick reda på en sak i dag som gjorde mig väääldigt glad, kan bara säga att min framtid ser ljus ut! Gjorde nationella c delen i matte i dag också, den gick faktist bra. vet att jag har G nu ialf, så kanske kan få VG så det blir bra. Dagen i dag har vart skön det är ändå rätt så skönt ute med dom lilla regndropparna. I kväll är det danskväll i vår skola, ja ska inte dit pallar inte så ja sitter hemma framför tvn som många andra från skolan gör i stället för att gå dit haha. På fredag ska jag, Zahui, petra och sandra göra muntliga delen i matte goood luck to us!

I morgon är det operation dagsverket vi ska alltså jobba eller göra något hemma & få 100 kr som vi ska skänka till krigsskadade barn i Afhganistan. Jag ska städa hela lägenheten får 200 kr då , för dom andra 100 kr ja får blire cigg. Sen efter att jag städat ska jag möta upp min bror jacob, vi ska väll chilla ute om de blir fint väder kanske äta thaimat eller något sånt & sen ska jag på bajenmatchen med han , hans tjejkompis & kanske hans killkompis så det blir najs. fan kommentera inlägget där ja frågar värför ni läser min blogg osv. puss på er sötisar

trött & huvudvärk

hej på er! kom precis hem har vart och solat med mami i 15 minuter, skönt! ser inte så mycket skillnad men de kommer. skoldagen i dag har vart lång har vart väldigt trött o inte orkat arbete. fick ialf G+ på mitt spelprov på musiken, spelade gitarr vilket inte är så jävla lätt haha! ska snart sätta mig framför tvn och äta ett äpple och få massage av mami riktigt skönt. Imorgon är det nationella c delen i matte där man kan få 34 poäng, ja har bara 8 poäng kvar så får jag Godkänt och det är en till muntlig del sen också så det känns väldigt bra. nu ska jag rulla. puss på er

Ps. kommentera inlägget under det här

ja vill att ni svarar

Vad gör min blogg intressant att läsa ni som troget fortsätter att läsa min blogg dag efter dag ? vad gör den tråkig om det finns något ? något jag borde ändra med den, något jag borde skriva mer om ? skulle vara kul om ni svaradepå det. peace and love!

längtar!

Om 16 dagar åker jag till sunny beach i bulgarien, läääängtar !









livet är härligt

Kom hem för ungefär 5 minuter sen, var ute med michelle. vi satt och snackade om olika saker. ja gillar att prata med michelle vi förstår varandra & tycker oftast lika. Jag kmr inte kunna sova på ett bra tag, somnade förut och vilade i 2 & en halv timma. så nu är jag pigg och glad, någon mer som är det ? nu är det endast 17 dagar kvar tills jag åker till bulgarien och om 20 minuter är det 16 dagar. fan vad snabbt tiden går. nu ska jag läsa andras bloggar . pusshej

skönt väder

Fan vad najs väder det är ute. var precis ute och mötte sandra köpte en ciggarill av henne gick i shorts asnaaaaajs! Har städat hela precis hela lägenheten i dag så mami ska ge mig en liten gåva när hon kmr hem hehe. i kväll får ja se vad som händer har två saker ja kan göra men vene vilken av dom det blir. aja peace

i'm back bitches

Nu är jag tillbaks efter en kort bloggpaus. Det har hänt mycket under veckan. vi har haft danstävling i skolan såklart vinner idrottsklassen som vanligt men de va någon jävla hoppa runt dans som ändå inte var så kul. Vår klass var ialf hippies haha, några hade papper som cigg med grönt där uppe så vi låtsades att det var Ganjjjaaaaa ;). Sen spelade 9orna volleboll där ute men vi kollade inte vi satt inne i stora hallen och snackade o ja var lite craaazzzyyy. I torsdags (valborg) så gjord jag förvånatsvärt ingenting. Essi messade mig och sa att jag skulle komma till trångsund till någon fest men jag hade ingen ork alls så jag låg hemma vid tvn och fick massage av mami.

I går så gick vi tjejerna och köpte pizza jag & sokki delade på en vera utan skinka med vitlökssås det var muuuuuuuuuums! sen gick vi hem till sandrush åt massa och hade det helt chillpill. ringde en viss person också som inte verkade vara så glad på mig aja får ta det med han i dag slutpratat om det haha. vid tjugo över tolvtiden gick vi ut och mötte upp lite människor så jag kom hem runt tio i tre då jag la mig i sängen och sooov jätteskönt tills typ tio i elva.  nu blire bilder. peace and love.