:)

Back on track på söndag med mycket nytt. kärlek <3

jobbig tid

jag har det väldigt jobbigt just nu det är därför jag intre bloggar jag hoppas ni förstår mig och jag är tillbaks så fort jag samlat nya krafter.

haha

Kmr ni i håg när jag blev slagen av en kille vid farsta t bane station. Tror aldrig att jag vart så svullen i ansiktet de var helt sjukt.. och samtidigt var jag avstängd från skolan haha


sminkat över så gott de gick

svullnaden och blåtiran var nästan borta men ni ser?


Hon SKA vinna idol 2010 ryser bara ja hör hennes vackra röst


den här tjejen kan sjunga!


Hur kan man känna en sådan otrolig saknad?














Jag saknar Ivan, jag saknar hur lätt allt var med honom, vi kunde skratta, mysa, pussas gå hem till honom o duscha o mera. Jag saknar att man fick sova ca 1 timme varje natt kliva upp på morgonen läågga sig vid poolen och chilla. Jag saknar kvällarna då man fixade sig. Jag saknar att vara full i sunny beach. Jag saknar att sätta på mig mina klacskor och vandra ut jag saknar att vara så full att jag knappt kmr i håg något och ställer mig i baren och gör drinkar. Jag saknar amora o viking bar. Jag saknar att stå på bardisken och dansa vid strippstången. Jag saknar att skämma ut mig själv utan någon som dömmer för där är alla lika galna. Jag saknar att shotta Tequila Jag saknar ivans skratt. Jag saknar att dricka en porno. Jag saknar att äta burger king o Mc varje dag. Jag saknar Flower street jag saknar att säga till mina bartenders gör vilken drink som helst. Jag saknar att sitta o skratta i timmar. Jag saknar att sitta på balkongen på hotellet att röka. Förfan jag saknar mitt 2 hem Bulgarien sunny beach ta mig tillbaks nu det behövs!

Jag vet inte vad jag ska göra, jag känner mig kluven 2 olika håll drar i mig och jag vet inte vad jag ska välja, kmr väll sluta med att jag går av i mitten. Jag känner mig helt trasig jag mår inte bra. Det här är ett val som kommer att förändra mitt liv föralltid spelar ingen roll vad jag väljer och Jonathan du vet att du inte gör det bättre..


en snabbis

Fick ett sms i dag från Jonathan om att han kommer till Sverige om 2 veckor. Jag ser verkligen inte fram emot detta möte, men jag måste. Vi hörs om en vecka ta hand om er!

Paus

Jag behöver en bloggpaus, det är för mycket som händer i mitt liv nu och jag vet inte hur jag ska hantera detta. Jag är tillbaks om ca 1 vecka och då är nya designen klar också. Kärlek till er!

positivt

nej fan!

Galen

Fixar min blogg men orkar inte mer nu haha. Får fixa resten i morgon och göra om den mer o så. Puss

leave me alone

Jag klarar detta själv, vad jag än väljer så är dett mitt val och inte ditt. Du har gjort mig illa för mycket, du har sårat mig för mycket. Det är över nu och resten är upp till mig låt mig vara !

mobbad

hhahah  ([email protected]) om rösta: så fattig som du och din familj är med tanke på vart ni bor så borde du inte inbilla dig att rösta blått ni är ju fan inte ens medelsvenssons.

Svar: Med tanke på vart jag bor? jag bor i SKB privata bostäder som inte är billigt att bo i överhuvudtaget, min pappa bor på södermalm. Och om jag nu hade vart så fattig tror du jag hade haft råd att resa två veckor till Bulgarien till london osv? jag tror att du pratar om dig själv nu hjärtat. och ja jag är glad ja ville ha blått min åsikt. sen kanske du ville ha rött eftersom du är så fattig. peace man!

I love u

Jag mår inte så bra, fast jag borde göra det jag har världens mest underbara familj & vänner. Det är så svårt jag har den här bloggen för att skriva av mig, visa mina känslor & helt enkelt visa vem jag är. Men min blogg har växt jag har inte 25 fjuttiga läsare per dag utan över 100 läsare och jag känner mig inte bekväm i att berätta vad som hänt. Kanske längre fram det beror på mina egna beslut. Jag är en självständiga människa, jag bor i princip ensam hemma. På vardagarna jobbar jag på salongen i sockenplan från 09.30 till 18.30 kommer hem äter sover i princip. Helgerna är mamma och lillasyster hos kenneth så jag klarar mig själv. Jag kämpar på med skolan, min kurs i engelska b bar jävligt dum att jag valde. Jag köper mina egna kläder, jag beställer o betalar mina egna resor. Jag kämpar på men i bland blir jag så trött. Jag vill vara barnslig springa runt som när man var liten. Men nu är det allt ansvar som gäller och jag blir så otroligt trött. Värför kan inte jag visa mina tuttar utan att folk ska påpeka sin avundsjuka för att jag har vackra äkta bröst? dont get it tycker iof att det är kul med haters men ändå. Livet handlar egentligen om att man ska klara sig själv leva fullt ut. Sen väljer man vad man bygger upp. Karriär eller familj? kanske båda. Jag är ialf olyckligt kär och den känslan är svårt att beskriva. Bara för att han fyler 30 år och han tycker att jag är barnslig, men jag är mig själv och det är mig du  har sagt att du älskar J. It's me and nothin is goin to change that babe.. det är så bara. Men jag är ialf bäst och jag tror nog att jag klarar allt för dom hinder jag kommit över är starkt. PEACE!



här är jag för 3 år sedan! precis tagit hål i tungan ;)


Blame it on me

Hade ingen praktik i dag eftersom att alla var sjuka tydligen aja.. Mötte ialf upp Jennifer, sokeina, Linda & Jenny. Köpte en sak och jag säger bara nej. Hur kan jag vara så dum? det är inte första gången heller. Jag vet inte vad jag ska göra verkligen inte, jag är rädd, ledsen & framför allt arg på mig själv. Jag kan bättre än så och detta är 3 gången samma misstag sker. Och det är 3 gånger för mycket. Jag ska tänka, planera för jag vet inte vad jag ska göra jag behöver mina vänner. Om 1 månad åker jag till London då ska jag bara ha kul och inte tänka så mycet men just nu är mitt huvud proppfullt av tankar jag behöver bara komma bort. Hjälp mig!


Saknar bulgarien, det var mitt livs bästa resa någonsin, inga problem, inga bekymmer.


helt sjukt

Jag vet ingenting längre, jag vet inte vad jag ska göra. fyfan!

rösta

BLÅÅÅÅÅÅTT!

Kunde inte sagt det bättre själv

Anonym om avklarat!: vem fan pallar va tsm m han liksom när han gjort som han gjort.. tur att du drog från han! haha han e patetisk.


HAHAHA

Kom i håg 2004 när jag jämt lyssna på den här låten herregud haha minnen!


gooodmornin

Sitter och dricker mitt morgonkaffe och har precis rökt morgonciggen. I går drog jag ut med linda och sandra vi åkte till jordbro och träffade lite folk men vid 01.30 mötte vi upp Larry och samson och jennifer kom också gick hem till deras killkompis o chillade galet. haha det var helt ok faktiskt. I dag ska jag träffa mina tjejer igen och vi får se vad som händer men det blir fest ialf! Mami ska till kenneth i kväkk hon åker och röstar innan och hon ska rösta på Centerpartiet. Egentligen är det inget parti som är bra men dom står ialf för bäst saker enligt mig, min åsikt thats it! Puss

vi var helt trötta på väg hem, haha larry o sandra typ sover.


HAHA bra försök dudär

Ahmed om Svar på tal: Oj här var vi aggressiva, jag sa att det är en process som kommer ta flera hundra år om energi konsumtionen fortsätter som idag, detta för att rätta ditt påstående om att jorden kan gå under vilken dag som helst vilket är felaktigt och väldigt "wannabe miljörättsaktvist" aktigt. Ge några exempel vad du gör för att värna om miljön då? I och med att du sminkar dig som en östeuropeisk hora så tror jag inte du värnar särskilt mycket om miljön, och för att kolla vilken miljöpåverkan kosmetika har är du välkomen att googla. :)IP: 80.217.161.37

Svar; flera hundra år? det är íngen lång tid, för mig har det ingen betydelse om jag lever eller inte som sagt mina barn, barnbarn, barnbarnsbarn ska leva sina liv.  Nej det är inte felaktigt för du har ingen som helst aning lilla du och det har inte jag heller. SÅ VEM VET? Vad jag gör? ja smink är inte bra men har du hört talas om miljövänligt smink hjärtat? det är bara att googla på det också ;) så jag är miljövänlig absolutley trodde du att du var smart nu som börja prata om att jag använder smink och inte värnar om miljön men sug på den då. HAHAHA jävla stupid ass du är. dont even try bitch!

my bad

Har inte orkat blogga. Var hemma i dag också kände mig verkligen jättedålig i morse men nu är jag bara helt jävla uttråkad efter att ha vart hemma i 4 dagar blä. Juste lovade att berätta om ett samtal jag fick i onsdags natt typ kommer inte riktigt i håg. Det är ialf en kille från Farsta som heter yanick som ringer min mobil med dolt nummer mitt i natten och leker värsta kändisen aso jag dog av garv. Han bara värför skriver du om mig i din blogg hittan o dittan o ja frågar honom eru känd eller folk messar mig, ringer mig leker helt sådära. Ialf ja ba aja orkar inte prata med dig då ringer han igen o ba vrf klickar du i mitt öra de va jag som ringde dig de betyder att jag vill prata klicka inte förens jag har pratat klart något sånt, ja skratta nog mest killen kallar mig snorunge när han är 20+ och ringer om småsaker. Plus att de va han som börja skriva till mig på FB också . Han ba eru stolt för ja skrev till dig största skojaren HA HA. Ba för att man ser han med 1 ny tjej varje dag de e den. Gud vad jag älskar min blogg fortsätt hata haters! ;)


helt slut

Mår inte bra alls, ont i magen, mår illa ont i halsen helt slt. Bloggar i morgon Puss♥

Nite babes

GODNAAAATT! har en liten historia o berätta i morgon om ett samtal jag fick hahaha!

vilken otroligt fin människa

Läste en tjejs blogg, hon är rullstolsbunden och världens finaste människa; här kan ni se ett inlögg hon skrivit http://totally.webblogg.se/

man kan alltid göra något

Klimatförändringen pågår just nu och experterna är eniga om att vi människor ligger bakom den.

Genom att använda fossila bränslen släpper vi ut växthusgaser som bidrar till växthuseffekten, som i sin tur värmer upp jorden.

Konsekvenserna av att jorden blir varmare är många. Smälta glaciärer, översvämningar, torka och fler sjukdomar är några exempel.

Genom att företag och politiker fattar rätt beslut samtidigt som du gör några små förändringar i din vardag kan klimatförändringens negativa konsekvenser minskas.

Bevisen för att det pågår en klimatförändring är många och nästan ingen tvivlar på det. Det är orsakerna och konsekvenserna som det ibland råder delade meningar om.
En av de viktigaste utmaningarna som mänskligheten står inför för att nå en långsiktigt ekologiskt hållbar värld är att förhindra förändringen av jordens klimat. Idag vet vi att om vi inte kraftigt minskar användningen av bensin, olja, fossil/naturgas och kol, d v s alla fossila bränslen, så riskerar vi stora klimatförändringar. På sikt måste vi helt sluta att använda fossila bränslen.

När vi människor använder bensin, diesel och flygfotogen i våra bilar, lastbilar, bussar och flygplan, olja för att värma våra hus, och kol för att göra elektricitet släpper vi ut gasen koldioxid i luften. Koldioxiden fungerar som ett lock på jordens atmosfär och gör att det blir varmare på jordytan. En del koldioxid har som tur är alltid funnits i luften för utan en naturlig växthuseffekt hade det varit 35 grader kallare på jorden än det är idag. Men när nu vi släpper ut mycket mer koldioxid så blir locket tjockare och det blir onaturligt


Forskarna säger att den klimatförändring vi sett under de senaste femtio åren beror på mänsklig påverkan, framförallt utsläpp av koldioxid. Medeltemperaturen i Europa har ökat med nästan en grad under 1900-talet. 1990-talet visade sig vara det hittills varmaste årtiondet på jorden som uppmätts. Temperaturen fortsätter att öka. När temperaturen ökar förändras hela klimatet och det förändras på olika sätt på olika platser på jorden.


Svar på tal

Ahmed om Politik: Tror du på allvar att jorden kan gå under vilken dag som helst? Du det där med politik är nog inte din grej och verkligen inte klimatfrågor heller. Att jorden går under är en lång process som kan ta upp till flera hundra år om konsumtionen fortsätter som idag.IP: 80.217.161.37


Svar: Ja det tror jag. På endast 1 år har hela jävla klimatet ändrats något så otroligt mycket att det inte är sant. Det spelar egentligen ingen jävla roll när det händer, jag vill att mina barn, barnbarn, barnbarns barn ska leva vidare. Och som sagt så fortsätter vi än i dag att förstöra klimatet lika mycket om inte ännu mer. Nej Politik är verkligen inte min grej, men jag värnar om vår jord. Vilket du också borde göra jävla idiot! Spelar väll förfan ingen roll när de händer om man kan hindra det genom att börja nu, snorunge!

avklarat!

Fick precis hem papper från flemingsberg tingsrätt. Både jag och mohammed dömdes för ringa misshandel och är skyldia att betala brottsoffer blabla 500 kr. Mitt skadeståndyrkande ogillades, I rätten begärde Mohammed 5000 kr haha helt sjukt aldrig att jag ska betala så mycket till honom. Jag gick med på 500 kr för vem bryr sig om det, de är inga pengar eller jo om man är fattig :) Nu är Mohammed dömd för 2 st misshandlar och ofredande. Jag har en ringa misshandel på mig gud vad irriterande ja får inte åka till NY på 5 år? :O haha aja. Allt är avklarat och det är skönt. Jag lever mitt liv och trust me e man tsm med M har man inget liv. Pusshej!




Politik

Det är vad jag tänker skriva om just nu.. Jag är inte så insatt i hela grejen. Men jag vet ialf att jag vill ha centerpartiet. Miljöpartiet med sin dubbelmoral får mig bara att skratta högt.

Centerpartiet är alliansens gröna röst. Ett liberalt parti med fokus på företagande och miljö. I riksdagen är Centerpartiet tredje största parti med 7,9 procent och vi finns med i majoriteter i cirka 160 kommuner. Maud Olofsson är Centerpartiets partiordförande, Sveriges näringsminister och vice statsminister. Centerpartiets två prioriterade frågor är jobb och företagande samt miljö och klimat.

Det jag vill säga med detta är att jag är rädd, rädd för vad vi gör mot oss själva. Jag menar vad gör vi med vårt samhälle, vårt klimat? jag vill rädda så mycket som möjligt för jag ser hur otroligt mycket klimatet har ändrats det är oroväckande helt otroligt. Och finns det något man kan göra åt detta så är det de första jag tänker på , för vem vet vilken dag jorden går under om vi inte försöker rädda jorden? det kan förfan vara vilken jävla dag som helst. Tänk på det nästa gång. Och sen vet jag inte om Maud olofsson snackar ren bullshit men det hoppas jag verkligen inte! För det viktigaste av allt just nu är klimatet.



..

Maybe baby, i'm a heartbreaker, heartbreaker hard of stone.




mår skitilla

går och lägger mig igen ... :/

Coffiiieee

Sitter med en stor kopp kaffe helt påklädd ;) Orkar inte sminka mig i dag så jävla jobbigt på morgonen går oftast osminkad då. Som i går på jobbet gick jag helt osminkad började sminka mig kl 4 . Bjuder på en bild nu på morgonkvisten. Puss and fuck u lovers mwaa♥


wakawaka

Godkväll, haha så töntigt det låter. Har precis ätit bär med mjölk. Ska gå och lägga mig om en stund. Måste bara dela med mig av en liten sak innan det. Jag förstår storbloggarna pissie, dessie, och paulina tex hur dom skrattar åt alla patetiska människor som hatar i deras bloggar, skriver saker av avundsjuka. Man blir faktiskt bara mer glad egentligen för man ser att det finns andra människor som i desperat försök gör allt för att trycka ner en, försöker få en ledsen. But trust me people it dosnt work cause i dont give a fuck about what u say. Ha en fortsatt trevlig kväll. godnatt.

Förresten kan någon fin bloggare hjälpa mig med min design och göra denna blogg ännu bättre ;)



Im burning


wowowo


Vill ni veta domen på onsdag? ;)


Från i fredags


Min vackra 18åring!

hennes låda inehöll bla Kondomer, en svart dildo, godis, kaninöron mm. Gissa om jag e avundsjuk på hennes svarta dildo :O

Jennifer var på hypemoode!

Min vackra karina!

Min älskling :)

girlsen innan dom drog till Nivå!

Linda och min tjockiskatt.

dagen efter bestämde jag mig för att sätta mig i min ensamhet med alla tankar. vackert eller hur?


take a dirty picture for me

Hej tjockisar vad händer? Själv kom jag nyss hem har vart på praktiken i dag. Skönt har permanentat min docka haha eftersom att mormor kommer på måndag så jag ska permanenta henne. Har inte så mycket att säga för stunden så det blir bilder PUSS PÅ ER FETTON! ;) ♥


moi today, vacker visst ? :)


I love the way you lie


IP: 81.236.1.226

till anonym, jag vet redan vem du är. du har kommenterat förut om att murre har tjej. I know who u are bitch! call me ;)

haters keep on hating PUSS på er!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Jersey shore älskar detta program. Hoppas på att få se lite mer sex bara hihi. Folk dom hatar på en bara för att dom inte har fått i sig på länge, Människor gå ut o skaffa er kuk nu o sluta hata på att jag är så jävla snygg :) avundsjuka me like it faktiskt. Faktiskt så har jag 40 mer läsare i dag än vad jag brukar ha förjävla najs. Tackar för alla kommentarer tar verkligen åt mig haha verkligen inte. Hörs senare! kärlek till er



Mycket hat i bloggen de GILLAS! ;)
















I love me :) jag är nog världens snyggaste brutta alltså! I love my boobies, my buuuuut, my body! Jag har så jävla fina curves så det är inte klokt och på tal om mina boobies är dom enormt fina stora och fasta mmuma! Skulle inte banga på mig själv allts hihi:$ Fortsätt hata, ja vet att ni e avundsjuka. PUSSS ;)


?

Is it love or is it just a game?

whats up??

Jag vaknade för tio minuter sen. Had ehelt chill i fredags lägger in bilder i morgon. I går kollade jag på Sandor / Ida på tv och sen kollade jag och min lillasyster på paranormal activity skitläskig film haha. Jag deckadei sängen runt 23.00 och sov enda tills nu så ja galet trött var jag shit.

Fick haha 1 eller a 2 kommentarer först en tjej som skrev en bok. Om att jag var en orre tex. jaja tyck det du, visar hur mogen du är sen att jag är fet. Oh hell no ja har kurver absolut, ja har rumpa, ja har bröst och jag är ingen ytlig människa skäms inte ett skit. Och att jag har en ny kille hela tiden ? nah det finns 1 kille som jag älskar och det är Jonathan i 1 års tid har det bara handlat om honom så ta dig i rumpan. PEACE! :)


Dagens låt

Gammal låt, men jag älskar den galet!




:(:(

Vad ska jag göra? jaghar ångest tänk om jag är +++++++ :(

Dagens låt


hahaha måste bara skratta HAHAHAH

Hej babes! whats up? I dag fylller min älskling Sokeina 18 GRATTIS MITT HJÄRTA! dom ska komma hit runt 17.30 och föra lite innan dom drar ut.. I dag var vi i skolan och redovisade framför klassen den gick inte så bra menmen. Efter skolan drog jag och Jennifer till centrum fick med mig 3 ringar äälskar ringar verkligen love them! Har prat med Nemz lite på facebook också vi ska träffa dom när vi åker till London och han skulle försöka kolla in något billigt hostel/ hotell. Ja vad ska jag göra i kväll då? Hm festa självklart haha. Puss


Juste kolla kommentaren hahahha jag dör;

Anonym om
no one likes u bitch: alltid så jävla bortskämd och respektlös mot din mamma för att hon gör fel ,och bitterfitta som vanligt. jävlawhite trash

Hahaha för det första din lilla BITCH så är jag verkligen inte bortskämd det är nog det sista jag är. Du vet jag jobbar och sparar i hop mina egna pengar så att jag tex kan resa, köpa cigg & kläder. Det är inte så att min mamma betalar för mina cigg utan jag ger henne pengar och hon köper. Respektlös? nej det är jag inte heller, vad vet du om mig o min mammas relation? NOTHIN! så stop talkin bitch. Och för det andra så kommenterar du anonymt mogetmogetmoget ? noot! gud jag känner för att vara så barnslig nu din lilla pussy eftersom du inte ens kan stå för vem du är. White trash? hahahah jasså tackar HAHAHAHHAHAH jävla äckel! ;)

no one likes u bitch

mmmmm nu kmr min mamma hem med äcklig rulltobak, aso jag dör det är så äckligt man mår så jävla illa och bläää. Måste bara säga att det finns en riktigt liten äcklig unge i min skola som går mig på nerverna, hennes näsa är enormt lång o fet o benen sticker ut ur kroppen osv euuk. JAG ÄR SÅ IRRITERAAAAAAAD


chill

Kom hem nyss, hade ingen ork överhuvudtaget att vara kvar i skolan så jag rullade hem hehe. Jag är heeeeeelt Hypad inför Londonresan jag ska verkligen utnyttja dom 2 dagarna till fullo. Har också en jävla ångest som vägrar släppa kan ej berätta värför. I morgon fyller min Älskling Sokki år så Jennifer sokki & Linnea ska klubba. Själv ska jag Petra & Sandra på någon hemmafest eller så. Ja ni hörde rätt Petra :) vi har börjat umgås igen deni ;) Pööööss

Bokad!

Nu har jag bokat och betalat en kort resa till London. asnajs.. i morgon betalar jag den resterande summan på Bulgarie resan  också! Looove it.

UTRESA

Från Stockholm Skavsta (NYO) till London-Stansted (STN)
Tue, 26Oct10 Flyg FR 53 Avgång NYO kl 09:40 och ankomst STN kl 10:55

ÅTERRESA

Från London-Stansted (STN) till Stockholm Skavsta (NYO)
Thu, 28Oct10 Flyg FR 52 Avgång STN kl 06:05 och ankomst NYO kl 09:15

PASSAGERARE

1. MS IRMA SöDERQVIST ADT 2. MS SANDRA LAGREGREN ADT 3. MS JENNIFER STENDERUP ADT

 

BETALNINGSDETALJER

*******504.30 SEK Totalt pris

*********0.00 SEK Skatter & avgifter

*******165.00 SEK Passageraravgift: Avgift för incheckning via internet

*******330.00 SEK Passageraravgift: Incheckat bagage

*******330.00 SEK Passageraravgift: Administrationsavgift

******1329.30 SEK Totalt betalat


HEEEEEEEEEJ!

Jonathan åkte hem i går. Ledsamt.. Han kom ialf hit mötte han i centrum och vi gick och köpte kebabrulle och drog hem till mig :) han gick vid kvart över fyra. Men sitter just nu och beställer en resa till London me jennifer and sandra ska dit 28 oktober SKITBILLIGT jag svär bror haha.. Aja har inget mer att säga. Pusshej. Juste var på rättegång i dag gick bra enligt mig min avdokat kan sina grejer får reda på Domslutet om 1 vecka. Love to u

:)

Har spenderat min kväll med älsklingen hans vänner och mina brudisar.. vi drack, dansade snackade och hade det jättekul hos mig. Men mami var nog inte så glad men whataheck jag får inte träffa min bebis så ofta så lets do what we can do. Blev lite tårar från min del i kväll också haha har aldrig i hela mitt liv gråtit framför en kille så han sett mina tårar kanske har gråtit men då har jag typ lagt kudden över ansiktet .. i morgon åker dom hem ialf inte klul alls kmr sakna min bebis men han ska komma hit innan dom åker och umgås med mig kmr säker gråta då med för han ska ¨åka. menmen PUSSHEJ! 

godmorgon, godmorgon!

Vaknade för ca 20 minuter sen, gick direkt upp och städade snabbt i rummet bäddade sängen torka av med trasa och damsög. I går kom ju som sagt J till sweden woho. Han ringde mig och vi pratade ett tag o han har rakat av sig allt sitt hår :( aso han hade flätor förut ju och nu har han ingenting ??? ska träffa honom i dag får se när han ringer. Först i går chillade vi hos Jennifer jag, Jossan & Sandra sedan drog vi vidare jossan fortsatte mot västra skogen medans vi åker till rågsved. Vi möter upp Karina & Linda i rågsved o går till en "lokalfest" vi trodde att det var det men nejnejnej. Det var bara afrikaner och massa mat och jag vet inte vad och vi var typ bara 5 vita personer där inne. Haha drog hem kom hem halv tre i natt. Nu ska jag Koka en kopp kaffe Puss

baby

Jonathan kom till Sverige i dag, Han ringde mig runt 19.30 och vi pratade lite sådära. Kom nyss hem är skittrött ska träffa J i morgon också. Nattinatti.

lookilooki

Betalning:
Anmälningsavgift: 4275:- (oss tillhanda senast 2010-09-13)
Resterande belopp: 11741:- (oss tillhanda senast 2011-04-26)
Totalpris: 16 016:-

Du kan välja mellan olika betalningsalternativ, läs mer om dessa och betala online här här.


beställt ny resa

Var tvungen att boka om resan i dag för Linda kunde inte följa med *suck*. Men bokade ialf om och vi ska bo på samma hotell o allt men vi har ingen halvpension nu det blev för dyrt. Så vi har ingen frukost eller middag som ingår längre lite sugigt menmen. Vi skulle behöva betala 6300 kr var och never ever att jag gör det. Vi tar med oss nudlar från sverige hehe och sen så går vi till någon mataffär o handlar lite, men det roligaste är att dom typ inte har några mataffärer har vart där 2 gånger redan ju och vi hitta aldrig någon men vi får leta. Det blir väll mest party ändå och inte så mycket mat.. men denna gång blev det 5300 kr o vi har transfer fram o tillbaks till flyget o hotellet o så har vi balkong o lite sådant. Jag o Jennifer får beställa alkohol på flygplatsen och flyget men det får inte Sandra för hone bara 17 HAHAHHAHA :P driver. Smsade lite med Ramiz i dag vi ska festa i morgon eller han skulle försöka styra upp något får se. :)

helt slut

Jap de är som rubriken säger. Jobbade från 10- 17 i dag åkte med Natalie min chef till Farsta centrum vi gick runt och handlade kläder haha. Jag handlar varje dag hela tiden inte bra.. I dag fick jag med mig en väska, en mössa och en stickad kofta hem. På söndag kmr J hit. cant wait har inte sett människan på ett bra tag. Och på tisdag är det rättegång fick ett samtal av min advokat i dag och de lät bra min mami följer med på rättegången sen Sokeina förhoppningsvis ska fråga J men vill egentligen inte . PÖSS

hejhejhejhej

är klar. vaknade tjugo över sju och fixade mig fett snabbt. vet att jag inte har skrivit på två dagar den det är stress.. i måndags jobbade jag från 10.00 till 18.30 ungefär stog o föna en kunds hår o jag skulle möta min pappa och bror för vi skulle på matchen. Så jag drog o mötte dom och bajen suger balle, dom möter Jönköping på hemmaplan och spelar ändå bajs men matchen slutade ialf 1-1 så nu får bajen fan jobba upp sig. I går slutade jag 17.15 och åkte till gullmarsplan där Samson hoppade på min t bana vi åkte först till farsta strand mötte upp Jennifer hon köpte cigg to me. Sen begav vi oss till farsta centrum jag och Samson han följde med mig till H&M där jag handlade solpuder och rouche sedan  till gina där jag köpte lackleggins och en halsduk och tillsist ica där ja handlade matlåda till salongen.. senare kom Sandra vi satt och snackade skratta osv sen gick alla hem =) idag jobbar jag 10-19 buhu så länge men vi måste för vi räknar 1 timmes lunch nu också. Pusshej leverpastej!!!!!