lite nya bilder

   

Bild 1 : en bild jag målade i skolan, ja borde fan bli konstnär ( sajk ) hihi
Bild2: mina nya converse
bild 3 : sandras korv o våra läsk när vi åt i grillen på min födelsedag.
Bild 4 : taget i morse min nya tröja från gina och enn nytt svart linne !

lördag !

hello! Jag kom precis har vart i centrum med lillasyster jag handlade ett par örhängen och ett linne & sen solade vi. Det var längelänge sen jag solade så det var jätteskönt. I dag har jag inga planer vi får se vad som händer. vi höres ciao

lördag !

hello! Jag kom precis har vart i centrum med lillasyster jag handlade ett par örhängen och ett linne & sen solade vi. Det var längelänge sen jag solade så det var jätteskönt. I dag har jag inga planer vi får se vad som händer. vi höres ciao

Det behövdes

Idag fixade jag en blogg till min kära bästa vän sandra klicka på länken så kommer ni till den , ja hoppas att hon skriver haha. Nu är det bara sokki och jennifer som inte har. men de kommer trust me haha. ciaociao ja e trött

tjejmiddag !

hello. Idag har jag haft tjejmiddag. Direkt efter skolan gick jag och mötte mami, först handlade vi en jättefin kofta på gina som det var rea på. Sen gick vi och handlade köttfärs, philadelfia, såser, grönsaker, chips, & läsk o lite annat.. Sen gick vi till handlarn och hyrde två skräckfilmer , sen gick vi hem och började laga maten. 18.30 kom alla tjejer till mig vi åt och pratade sen tog vi en cigg sen satte vi på filmerna o dom var läskiga o då menar jag det fyfyfy!

den första vi såg hette, Godsend:
Paul och jessie Duncan förlorar deras älskade son Adam i en tragisk olycka, dagen efter hans åttaårsdag. Men i samband med begravningen dyker en Dr. Richard Wells upp med ett osannolikr erbjudande: att klona och ge dem en Adam tillbaka på nytt.

De ubbenbara lagliga, etiska och moraliska frågetecken överskuggas av deras kärlek till sonen, och de accepterar erbjudandet. I gengäld kräver Wells total sekretessm och de måste därför klippa alla band med familj och vänner och lämna sin hemstad.

Deras nya liv tar sin början i den lilla staden riverton, där Wells fertilititsklinik godsend är belägen och där Adam ska klonas och födas. Den pånyttfödde Adams liv löper sedan på utan problem. Fram tills hans åttonde födelsedag...

Från andra sidan bakon ondskans dörrar väntar sanningen :

På ett avlägset barnsjukhus råkar patienterna ut för fruktansvärda benbrott under mystiska omständigheter. Barnen skyller på " the mechanical girl" som sägs befinna sig på sjukhusets övre, stängda avdelning, men ingen på sjukhuset tror dem. När den nye sjuksköterskan Amy börjar gräva djupare i mysteriet, finner hon att platsen har en mörk och dödliga historia. Men är fienden av övernaturligt slag, eller någon av kött och blod som till varje pris vill bevara en chokerande hemlighet?


            


Mobilgrejs

1. vad står det i ditt första sms ? :)<3
2. vem ringde dig senast ? dolt nr
3. är den 18 kontakten någon du har ett förflutet med ? nejnej
4. hur känner du kontakt nr  31? det är min storebror haha
5. vem skickade ditt 22 sms och vad stod det ? Michelle : vilka kommer i morgon ? <3
6. vad heter kontakt nr 4 på din mobil ? Anna
7. älskar du konakt nr 20 ? ja
8. Är konakt nr 60 fin ? yees
9. har du kysst kontalt nr 43? nej verkligen inte !
10. vad står det i ditt 19 sms ? snälla
11. har du träffat kontakt nr 14 idag ? nope
12. har du gillat kontakt 50 mer än en vän ?HAHHAHAH NEJ EUUUW!
13. vad står det i ditt 2 sms ? haha okej
14. vad tycker du om kontalt nr 16? en söt tjej !
15. hatar du kontakt nr 42 ? nej det är min fina lillasyster!
16. hur känner du för kontakt nr 30? genom skolan
17. vem är kontakt 17 på din mobil & vad tycker du om henne/honom? Cecile- En glad snäll o söt tjej !
18. vad står det i ditt näst sista sms ? vad gör du ?
19. har du haft sex med kontakt nr 5  ? nä är tyvärr inte lebb hehe
20. är kontalt 48 din stora kärlek ? nej ! men en bra vän
21. vad står det i ditt 7 sms o vem är det i från ? Marlene- Aha, ja de låter smartare;) och det är ju minst lika kul med tjejerna ;) :-*

good day !

Idag fyller jag år som sagt. Dagen började med att Mami och lillasyster komemr in och sjunger för mig ja får en bakelse och läsk haha. Sen fick jag lite presenter på morgonen , men ska får mera sen. Fick blandannat en Parfym, underkläder, deoderant & pengar. Sen gick jag upp fixade mig och mötte sandra då jag fick ett ciggpaket hihi sen åkte vi till skolan och där sa folk ja knappt pratar med grattis och alla var jättetrevliga o massa folk skickade sms o grattade mig tack sötisar ! På lunchen gick jag och sandra till grillen i hökarängen för det var äcklig mat, jag åt en liten pommes med sås och läsk och sandra åt en french hot dog med läsk , sen gick vi tillbaka till skolan. Sen hade vi svenska leketion och den bästa läraren i hela skolan ( Anna såklart) har fixat en soffa i sitt klassrum så jag och sandra tog soffan först la oss där sen satte hon på en film den var väll helt okej vi har inte sett klart hela än, sen fick vi tee och en chokladbit. Jag och sandra pallade inte gå på sista leketionen så vi taggade hem i stället.

Hur har er dag vart ? pusspuss

en lista

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? en tjej

Vad står det i ditt femte sms? Då e det bättre på lördag söt

Vem ringde dig senast? Mami

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil ? en adidas bild

Vilket språk är din mobil på? svenska

Vad heter din ringsignal? vet ej haha

Hur många sms har du i din inkorg? 67
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från? Från macoumba - E de lungt
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från? Macoumba- sju haha

Hur många sms har du i kategorin "skickat" ? 74
Vem är din 13:e kontakt? Carl

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner? hon var
Ogillar du nr 5? nej

Har du varit i hop med nr 1? nej hahahha
Vad har din mobil för färg? mörkblå
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse? att mitt hår ser kaos ut
Hur mycket kontanter har du på dig?  ett par hundringar
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?  dolt nr
Vad har du på dig på överkroppen just nu?  en tröja
Vad är det för märke på skorna du har på dig? converse
Ett ljust eller mörkt rum?  mörkt,
Vad gjorde du vid midnatt? sooov
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven? stan
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? inga
Vilken ålder har varit bäst hittills? 14
Din värsta fiende? hm nämner inga namn
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? ?
Vad var det senaste du sa till någon? tack så mycket!
En miljon dollar eller förmågan att flyga?  svår fråga , jag vet inte faktist
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu? nej
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?  sandra :)


Grattis till mig hihi!

IDAG FYLLER JAG ÅR :D

i'm baack bitchees !

Hello. Har haft fullt upp den senaste tiden mycket träning och skola. Har tränat i dag också de va skitjobbigt pass först började vi med 400 m valfritt simsätt, sen körde vi 6 st 100 medly vila 15 mellan varje sedan körde vi 8 st 100 frisim vila 15 mellan varje och sen körde vi 6 st 100 bröstsim vila 15 mellan varje och sen körde vi 8 st  medley vila 10 mellan varje och sen körde vi 100 m avsim och sen någonting mer haha ! var död ialf. I morgon fyller jag år så då måste alla gratta mig hihi. Moster kommer hit också så ska vi äta god mat mysigt.

nu skulle jag vilja att ni kommenterar om vad ni tycker ja ska skriva om de är något speciellt elelr något ni vill att jag ska göra. Skulle vara kul o se vad ni tyckte faktist. Nu ska jag in på facebook kanske skriver lite senare annars höres vi. ciao ciao!

gud vad jag är sugen på den här tonfisk mackan ! mums

tisdag , in school

sitter just nu på språkleketion i skolan har precis skrivit klart min uppsats på engelskan. På torsdag fyller jag år yeeei ! Längtar vill ha massa pengar haha. På fredag ska jag ha tjejmiddag, vi skaäta tacos och sen kolla på film och äta massa massa godis! Förlåt min dåliga uppdatering ska ändra mig i promise. vi hörs senare i kväll
Peace and love haters !

lördag

hello. Har vart seg på att uppdatera men har faktist inte orkat. I går var jag på middag hemma hos johanna vi var tio tjejer som åt jättegod mat och tog en himla massa foton. Sen senare framåt kvällen blev det lite överstyr , så vi gick o ja kan ju säga att ja jag var inblandat Irma och för mycket alkohol är inte bra. Så förlåt johanna . Idag ska jag äta med mami det blir väll pizza eller så går vi till woken i centrum och köper mat , hm pizza skulle vara godast just nu eftersom jag är bakis menmen vi får se.

bilder kommer väll ut på facebook sen det var en jävla massa som tog kort i går haha då lägger jag in dom här ciao.

:) yeei

hello everybody ! Här sitter jag i min ensamhet & lyssnar på musik. Ska lägga mig i sängen och läsa snart också känner mig otroligt trött i hela kroppen, jag kämpar för fullt med skolan, simningen & på helgerna springer jag runt o träffar massa hinner knappt sova. känner att på lördag ska jag ligga hemma med familjen hyra film och köpa hem gottis ! I dag skulle jag tränat men jag orkade verkligen inte ska träna i morgon och på torsdag iallafall.

Jag saknar dig & du vet vem du är, du var en person jag kunde snacka med du fick mig glad, du var en sån bra vän till mig. & ja vill inte att du ska vara sur. jag kan inte tvinga dig att vi ska vara vänner men jag vill i allafall inet att du är sur på mig.


                                

miss old times! jag saknar gamla tiderna det ger en minnen av hur kul man hade det ! tänk om man kunde spola tillbaks tiden och göra om saker ? då skulle jag gjort det spikat. Men just nu är det bara att inse faktum, det är som det är men med tiden blir det bättre & det är bara jag själv som kan göra allt bättre..

brååk haha

hello! sitter just nu i datasalen har språkleketion. Innan var det värsta bråket i skolan jag skojar inte haha det var någon äcklig idiotrasist som hade skrivit saker på väggarna i skolan om svarta , så folk slogs lite hära. Idag slutar jag kl fyra skitjobbigt pallar inte men men nu ska jag in på facebook. Föresten i dag fyller in kära johanna 17 år ett grattis till henne.
peace and love haters!

måndag kväll

hello glada, ledsna, trötta, arga människor ! Sitter vid datan och äter ett äpple mums, har träning om en timme ungefär skönt att den är i farstahallen på måndagar. Idag efter skolan gick jag hemm till sandra en stund vi kollade på greek och sjöng singstar hehe. vad har ni för er en måndagkväll som denna då ? pusselipuss

söndag & i morgon är det skola

hej på er! kom nyss hem mötte upp Michelle hon följde med mig och handlade multivitaminjuice, ska strax göra ett stort glas och spela hihi! I går var jag som sagt i blackeberg vi firade en killkompis som fyllde år de var ganska tråkigt men kul att vara med mina vänner, vi kom väll hem till sandra vid kvart i tre då lagade vi nudlar haha skitgott. När vi skulle sova så började ja småhosta och då gick jag hem och då fick jag värsta astma attackerna ja spydde och hosta fick göra varmt vatten med honung och ta två alvedon och astmasprej men det hjälpte inte. Jag somnade vid kl sex på morgonen och vaknade halv tolv och har inte kunnat sova kul ? nää.

Gick en promenad med min lillesyster idag också vi tog emd oss två filtar och pengar och gick ner mot sjönt, och det var skitmycket folk som åkte skridskor och dom hade korvstånd på isen så vi köpte en varsin korv och satte oss och åt skitmysigt men gick vi hem. I kväll kommer sandra och michelle förbi vi ska väll sitta och snacka och spela lite antar jag mysigt.

På fredag ska johanna ha tjejmiddag med lite god mat och så det ska bli riktigt trevligt faktist och på tisdag fyller hon 17 år grattis i förskott älskling! Nu ska jag inte sitta och prata om ingenting lägger in bilder senare. Peace and love haters!

lördag yei

sorry för min tråkiga uppdatering det har bara vart korta och meningslösa inlägg haha. Idag vaknade jag kl nio ? hm det kan bero på att jag somnade typ tio i går kväll jag var så himla trött. I går var jag med mami i centrum också vi handlade nya skor till mig och thaimat mums. Idag blire partaj med johanna och sandra det blir kul , hoppas jag iallafall haha.

Jag åker till bulgarien i maj och då ska jag tatuera mig yei de ska bli skitkul faktist komma bort från skolan allt vara i ett varmt land bada i havet, sola & äta mumsig mat. Vad händer i kväll då gott folk ?
peace and love.

 

datasalen

HELLO EVERYBODY! sitter just nu i datasalen för de som inte ska göra religonsprovet ska skriva uppsats i stället så vi fick gå hit men min uppsats skriver jag på datan hemma haha ! men nu ska jag spela puss hej

datasalen

HELLO EVERYBODY! sitter just nu i datasalen för de som inte ska göra religonsprovet ska skriva uppsats i stället så vi fick gå hit men min uppsats skriver jag på datan hemma haha ! men nu ska jag spela puss hej

datasalen

HELLO EVERYBODY! sitter just nu i datasalen för de som inte ska göra religonsprovet ska skriva uppsats i stället så vi fick gå hit men min uppsats skriver jag på datan hemma haha ! men nu ska jag spela puss hej

SvenskaLeketion

Just nu sitter jag på svenska Leketionen, vi läser en historia som läser pälsen.. Skittråkig haha slutar tio över två i dag så ja skriver senare Ciao<3

torsdag

Hello. Idag har jag haft en helt chill dag faktist, slutade tio över två då följde jag med sandra hem till henne och sjöng singstar ABBA vilket var riktigt kul. Sen gick jag hem åt och nu har jag legat och kolalt på tv hehe, har också fixat lokal till min födelsedag nu är skitglad. På lördag ska jag festa med sandra o johanna de ska bli skitkul. ska skriva klart mitt SO arbete nu men vi hörs. pusshej


tired

hello. Jag är så himla trött börjar bli sjuk tror jag. Idag har jag haft träning o fyfan va jobbigt det var haha, min tränare ska tydligen pressa mig skithårt så ja får upp kondisen och kan börja i en bättre grupp för jag är för bra för den ja går i men min kondis suger. Imorgon är det skola o ja vill inte orkar inte fy! nu ska ja lägga mig i sängen o messa med söta människor pusshej!

Skolan

Just nu sitter jag i stora hallen i skolan. Skulle egentligen haft språk men vår lärare skulle till tandläkaren så vi har håltimme två timmar.. Sen har vi so. Slutar kl fyra i dag också jobbigt. Kan inte åka till min träning i dag heller eftersom jag är sjuk, men i morgon ska jag träna. Vi hörs Ciao.

träning

hej på er ! Har precis ätit middag de var inte gott . Nu sitter jag här och skriver haha, snart börjar min träning sandra & sokeina ska följa med den är i farsta badet kl 8 de ska bli kul. Det enda jobbiga är att jag är så jävla trött men när jag hoppar i vattnet blir jag nog pigg som en mört. hur har er dag vart ? puss

what's love got to do woth it!

Hello! har precis kollat klart på whats love got to do with it med Tina turner den filmen är så hilma bra, någon mer som såg den ? i dag bastade jag och tjejerna de var faktist väldigt trevligt så drack vi läsk o åt lite smaskens jättekul. Imorgon vet jag inte vad som händer kanske ska träffa rhickipicki men vi får väll se. Ska snart gå och lägga mig är skittrött . puss på er

bastukväll!

hej på er alla glada människor ! jag vaknade precis ochatte på datan för ja tänkte skriva lite hära. I går gick jag och sandra på promenad ner till sjön i mörkret vi skulle gå lite på isen men haha nej det vågar vi inte. Vi ser en kilel som springer med sin hund på isen och en man som skulle åka långfärdsskridskor aso hm när det var kolsvart ? och isen har ju börjat smälta lite ja blev fett nojig haha. Sen tjuvringde vi massa människor o herregud haha typ alla bara Irma jag vet att det är du haha . Idag ska jag, sokeina, sandra & michelle basta! vi ska köpa med oss massa kall läsk o något mumsigt så ska vi basta o sen sitta i rummet utanför bastun snacka o sånt de ska bli riktigt kul faktist. Nu ska jag gå och kolla på tv är jätte trött vi höres ciao !

heelg

sitter och dricker ice tea just nu så jävla gott love it ! Nu har jag gått i skolan två dagar och det har redan blivit mycket , ska skriva en uppsatts på religonen om islam och judendom de ska faktist bli riktigt kul satsar på MVG , men Vg är också bra men får jag bara g blir jag besviken ska nog ta hjälp av michelle också hon är duktig på religoner faktist ! Har haft svenska idag får så mycket beröm av min lärare haha hon pussa mig på kinden i dag o ba du är så himla gullig du ja ba what haha ? Ska sätta mig och spela nintendo wii snart är helt fast i det spelet. O föresten i går kunde jag inte somna fick astma attacker så jag spydde tillslut och sen fick jag ätnligen sooova.  Love / Irma

juste

kan ju säga att jag färgar håret & det blev missfärgat haha, skulle haft ljusa fina slingor i håret som jag hade förut men mitt hår är helt ärligt talat oranget haha. Jag ser ut som pippi långstrump ja ska lägga in en bild på hur mitt hår var hur det blev & hur jag ville att det skulle bli så kan ni få se missfärgningen haha.

 innan

 efter

 så ville jag att det skulle sett ut !

första skoldagen

Idag var det första skoldagen sen lovet började. Det kändes faktist riktigt bra jobbade på o satt tyst på nästan alla leketioner förutom No. Efter skolan åkte sandra hem till mig vi åt mackor och spelade det var jättemysigt. Längtar tills min födelsedag o dens ka bli grym ska hyra värsta lokalen o bjuda massa folk de ska bli riktigt kul. Har inte så mycket mer att skriva nu så jag stoppar inlägget här innan det blir för tråkigt haha ciao.

snön är här igen-.-

hello på er ! i dag har jag faktist vart ute på en promenad med lillasyster och hunden vi gick ner till sjön och skulle gå på isen men som vanligt är jag feg så vi gick bara lite på isen sen stog jag vid stranden och kollade på lillasyster som sprang på isen med filip haha. Imorgon börjar skolan igen på ett sätt ska de bli skönt att få komma tillbaka sista terminen nu sen är 9an klar skönt! idag ska jag nog inte göra någonting mami jobbar kväll så jag är ensam hemma tills 7 för lillasyster ska till stallet och rida. på Måndag har jag träning den ser jag också fram emot nu jävlar ska jag få en fin kropp ! hur är det med er ? pusshej

 

uppfriskande dag

go kväll! efter att ja simmat o sovit två timmar åkte ja in till stan o träffade rhick han hade klippt sig haha jättefint var det verkligen o så köpte han en keps så han va värsta katten haha närå men de va fint. sen har ja bara legat hemma vart med sokki en stund o tasgit de lungt hur har er dag vart ? puss

jobbigt

som sagt så började träningen kl ått ja provsimade om man säger så omg vad jobbigt de var min kondis är på 0 alltså ja höll på o döööö haha. Men han tyckte ja hade jättefin teknik fortfarande o allt har träninga 4 dar i veckan men ska börja med 3 , på måndagar kl 20-00 till 22.00 på tisdagar kl 19.00 till 21.00 och onsdagar kl 16.00 till 18.00 de ska bli så jävla kul speciellt att få upp min kondition igen. ciao

bastukväll

har haft en jättemysig dag i dag, först kom sandra hem till mig haha vi hade skitkul sen bestämde vi oss för att basta så vi fixade och tog med schampo o balsam men de fanns inte tid förens halv åtta så vi går upp till mig igen spelar nintendo wii med lillasyster och sen när klockan är 19.20 går vi ner till bastun igen och lillasyster följde med vi bastade en halvtimme kanske i 90 grader så jävla varmt Sen duschade vi och man känner sig verkligen jättefräsch ska strax gå och lägga mig ska upp tjugo i sju i morgon och åka till träningen vi höres. ciao

2009 har redan börjat bra

hej på er sötisar! Idag har jag haft en skön & rolig dag. Gick ut och träffade michelle & sandra kl kvart i nio vi köpte chips jag hade med mig ljus ut så gick vi och satte oss vid ett mysigt ställe med tända ljus varma kläder och bara satt och pratade. Vid halv elva gick vi hem till mig och spelade nintendo wii och ja har skrattat så jag har fått ont i magen ja har haft så jävla kul, Mina underbara vänner gör mina dagar rent ut sagt. Hur har er kväll vart ? puss

-

Idag har det vart en skön dag de började med att jag och lillasyster gick upp till centrum och åt thaimat jag åt äggnudflar med rökor kycklingfile och grönsaker och hon åt kycklingspett med jordnötssås ris o grönsaker smaskens! sen gick vi hem igen då jag duschade sminkade mig o fixade så, sedan mötte ja upp sandra. Vi åkte till högdalen o bowlade ja vaannnnn yeeei ja fick 324 p och sandra fick 270 poäng. Efter att vi bowlat åkte vi hem och då kollade jag Mami och lillasyster på film den hette stop loss den var verkligen skitbra nu är jag skittrött funderar på att gå o lägga mig finns ju ändå ingenting att göra . Eller så ringer ja rhick han är alltid rolig o prata med ska fråga om vi kan ses i morgon. pusshej leverpastej




en dag i taget

hello här sitter jag i min ensamhet så jag passar på att skriva, rökte precis min sista cigg föralltid, eller vänta en dag i taget tar jag så får vi se vad som händer. I morgon blir det inte simma för mig för ja har inte hunnit köpa baddräkt o träningen börjar kl tio så ja hinner inte. ha en brakväll puss

2009

nu sitter jag här vid datan ingen haha. Det finns inte så mycket att göra folk är bakis bortresta & tråkiga så då får man väll sitta hemma och ha tråkigt själv. Har en otrolig huvudvärk ska snart hoppa in i duschen också de ska bli riktigt skönt. ja skulle ju skriva en eller två gånger i veckan om en person ja gillar i dag blir det

Rhick:
En skitgullig kille som får en o bli glad när man pratar med honom skrattar man hela tiden en fin kille , gillar verkligen honom :)

gott nytt år människor!

själv vaknade jag upp kl halv tio typ hehe. Gårkvällen var faktist skön vi kom hem till michelle vid åttatiden då vi lyssnade på musik dansade körde någon lek och hade jättekul, ni gjorde mitt nyår folket som var där hur det än blev & var så hade jag kul och det är jag glad för. Hur var er nyår ? nu kommer bilder sen ska jag kolla på tv ciao.