kväll

Hello ! kl börjar närma sig tio och jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och läsa lite. I dag dlutade vi tjugo i tre, då åkte jag och sandra direkt hem och jag satte mig vid datan lite och chillade. Sen tränade jag ca 40 minuter & efter det lagade jag mat, wok med rökor & stark sås skitgooott! Vid sju tränade jag igen med lillasyster i ca en timme, sen så dumma som vi är går vi och köper glass aja whateva. Snart får jag tillbaks min mobil också då kommer det bombas med bilder. Digitalkameran anv'nder jag inte såmycket.

På lördag ska jag till Göteborg, min kusins söta barn Liam ska döpas & jag är Gudmor är verkligen skitglad. Ska ge han ett silverhalsband i present, sen efter ska vi äta smörgåstårta och sen ska jag åka med min kusin marlene till hennes match så det blir kul. Kommer nog att komma hem på Måndagen igen skönt faktist. Men ha en trevlig kväll allesammans & sov gott ! puss






Skolan

Sitter just nu i datasalen i skolan, har precis klivit klart mitt musikarbete och gjort klart min tidslinje. Skrev om whitney Houston hoppas jag får G ialf. Efter skolan ska jag hem och träna i någon timme, kanske tar en lång promenad också det är så himla skönt väder ute också. Nu ska jag in på facebook . see yaa

hjälp!

Hjälp mig, ja vill tatuera in en text , som har en mening ett syfte! hjälp mig kommentera texter ni tycker är bra , på engelska såklart!

puss på er!

sommartid!

Hej på er ! vaknade upp ca kl 10 i dag och gick och la mig o soffan med lillasyster, sen kom Mami hem med baguetter, feta ost , korv och juice så vi åt en mysig frukost framför tvn. Nu har mami åkt till södertälje för att träffa sin kille så jag och julia blir ensamma hemma tills någon gång i kväll, fast julia ska till stallet. Sandra kommer förbi vid två vet inte riktigt vad vi ska göra men något kommer vi på.

Nu ska jag kolla runt lite på datan see yaa

vill ha!

          
bara tre myströjor, ett par örhängen , ett par skor och bikinis!

a

http://www.youtube.com/watch?v=Tbw7BM3wyFE

en ny bild



27 mars

Hej på er ! Kom hem för typ en kvart sedan. Idag fick jag reda på att jag fick G+ på mitt engelska nationella prov , blev fett glad, trodde ja skulle få Ig, sen fick jag G+ på mitt so prov, man ba tackar haha! Så idag fick jag bestäma mat hemma självklart blir det tacos, med philidelphia ost under med mjukt bröd nachos chips massa grönsaker & sås , MUMS!

I kväll ska jag till sandra också, vi ska kolla på film mysigt!  finns inte så mycket mer att säga förutom att jag har en STALKER! men de e väll ganska gulligt de också haha.
puss på er

.g

''Jag skiter uppriktigt sagt i precis allt nu som får mig att må dåligt, 
man lever bara en gång så varför ödsla tid på konflikter och destruktiva relationer?
Det kommer en tid i ens liv när man kommer till insikt och
verkligen inser hur saker och ting ligger till.
Skit snack och lögner, vi lever i värld fylld utav falskhet och ytligskit.
Alla strävar efter samma sak Lycka, kärlek och framgång, ingen får vara bättre än en själv,
men frågan är vart går gränsen och hur långt får man igentligen gå? 
Det spelar ingen roll längre, för vad som sker i morgon.. Vet vi inte om''

26 mars gaaah :@

Hej på er ! skoldagen har vart kort , började kl åtta och slutade tjugo i två. Fick reda på att dom inte lagar min mobil gratis heller för att ja tappade den och den gick sönder ? men och den ska hålla iallfall. Men vi har ju redan lämnat in den så antingen skrotar vi mobilen, elelr om vi vill ha mobilen tillbaks fast dom inte lagar den måste vi betala 400 kr, men den är ju förfan min ? eller så lagar dom den för 1095 kr, så mami betalar love u !

För ett tag sen fick jag reda på att några äckliga smutshoror som är 16 år har kastat vatten, slagit , dragit min lillasyster och hennes kompis i håret och min lillasyster och hennes kompis är 11 år ? skäms dom inte jävla smutsbarn, när jag ser dom säger ja bara spring. Blev så jävla arg alltså 5 år i åldersskillnad gaaah :@
nu ska jag ta en cigg o spela. peace and love haters!

25 mars

Hej. I dag slutade vi tjugo över ett så de va helt chill, följde med sandra till läkaren också där hon kollade sandras ben. Nationella i dag gick piss åt helvete. vill inte ens tänka på hur det gick. Snart ska jag sätta mig och plugga som en galning har no prov i morgon och samhälleprov på fredag , orkar inte ! vi hörs senare puss på er

24 Mars

Hello ! kom hem för typ en halvtimme sen, slutade kl fyra idag så skoldagen har vart lång men skön. I kväll kommer Moster hit, skönt har saknat henne. haha i skolan i dag fick vi någon jävla äcklig korv med mos till mat, så jag petra och sandra går och köper chips och Zahui köper godis . Om man inte får ångest när vi ätit en hel chipspåse så i kväll blir det ett hårt träningspass för mig.

Kommentera inlägget under det här och ge mig förslag på allt allt ni kan komma på som jag ska tatuera mig. PUSS PÅ ER SÖTISAR !

Hello

Hej på er om lite mindre än två månader åker jag Utomlands. Då ska jag tatuera mig och jag har ingen aning om vad jag vill göra kan inte ni ge mig lite förslag ? vet iallafall att jag vill ha det på halsen eller på skulderbladet. GE mig en massa förslag nu vad som skulle vara fint o så. puss på er!

13 timmar senare haha

sitter jag här och dricker tee, så jävla gott! Vaknade runt elvatiden i dag gick upp och kollade på tv. Sandra kommer hit i dag också vi ska bara chilla och ta det lugnt. Ska lämna tillbaka michelles pengar också snart har jag inga pengar kvar fan haha. Och jag vill handla mer SKOOR! älskar skor, menmen. Nu ska jag spela hare bra , lägger in några bilder från fredagen också.

            

en dag senare

Hello people! Sitter här i min ensamhet och skriver haha. I går var det helt chill, jag kom till sandra vid femtiden vi började sminka oss och så kl halv sex kom sokki och petra o vi alla fixade oss, vid sex var jag klar med sminket och hade det på mig som jag skulle ha. Då börjar sandra locka mitt hår och så de blev skitfint. Sen tog jag rött läppstift på mig och hade mina pumps och min skinjacka , ja va galet sexig haha. Iallafall så hämtar björne upp oss hallv åtta utanför sandra då johanna kommer också vi får skjuts först till flempan där vi skulle hämta våran partysaft och sen till farsta strand. Vi kommer hem till jennifer hon får sina presenter jag michelle & sokki hade köpt tillsammans så vi hade köpt en mascara, ett läppgland, en sminknesesär, en lila ögonskugga och en ögonbrynspiercing. Vi satte oss vid bordet började dricka och hade kuligt, de va massa andra där också o vi sprang omkring o prata mede alla. O sen börjar kaoset som vanligt är jag för full haha. Men jag var inte mest den här gången hm de va en annan liten filur vid namn sandra menmen. Polisen kom för dom hade hört något rykte om att någon skulle bli knivhuggen eller hade blivit. Sen ramlade jag ner för trappan och sen såg ja kibebe i farsta strand och jag hade tydligen puttat honom så han ramla o skrikit massa HAHHAHAH gulligt men nä egentligen sp¨åra de inte så mycket menmen.

Idag var jag som sagt på bio med mami vi såg Män som hatar kvinnor. Innan bion åt vi på burger king skitgott, ja har ätit både pizza o burger king idag. Tjockiiisz jag är! Efter vi hade ätit gick vi och kollade lite i affärer och jag hittade ett par skitkattiga pumps med 8 cm smal klac så jag köpte dom är skitnöjd, sen köpte jag ett par vanliga svarta skor också. Bion började tio i sex och filmen var skitbraaaaaa, se den. efter det åkte vi hem . jag gick i mina klack så mina fötter mpr inte bra. Mötte upp en killkompis vi satt ocn snackade om massa och lyssnade på musik. Nu ska jag sova har bara sovit fyra timmar i natt haha. Nu ligger min katt i min famn och bits.

ciao

jennifers birthday

Hello bitches! Idag fyller min fina vän jennifer 17 , grattis älskling!

Skoldagen har vart kort vi började med dubbeltimme i matte, men jag, Jesper, Sandra, Kosta o några andra gick in i No salen för vi ville plugag till So provet, haha så hittade jag och sandra pärlor och tråd så vi gjorde ett armband till varandra och ett varsitt till jesper lite kuligt sådär. Efter hade vi språk där pluggade vi också och lärde oss massa konstiga ord som typ realkapital haha. Sen hade vi engelska då gick vi till datasalen och jag spelade på zylom.com jag är skitmobbad haha. Sen lunch de var köttfärslimpa FY SÅ ÄCKLIGT! så jag åt potatis med sås gurka & pizzasallad helt okej. sen hade vi svenska då jag läste 50 sidor i en skitbra bok. Sen skulle gentligen so provet va men Jag, Rami, Jesper, Sandra gick inte. dom hade tagit papret haha så vi visste alla frågor till provet, men dumma vi är ber vi lärarna kopiera papret så dom såg att det var ett prov haha vi gick direkt. Men fredrik hade papret också så han ska kopiera det hemma.

Efter åkte jag Petra & sandra till centrum för jag skulle handla men vi var så jävla stressade så jag fick med mig en Brunkräm, ett vitt linne från Ginatricot och ett par leggins. I kväll ska vi ju till Jennifer så ja ska hem till sandra halv sex sminka mig låna kläder och hon ska locka mitt hår, ska ha pumps också  sexigt grr , haha! Känner mig otroligt stressad måste duscha packa väskan och laga mat o jag vet inte vad menmen ja hinner.

I morgon ska jag och Mami på bio, vi ska se män som hatar kvinnor Vissa säger att den är så hemsk att man inte kan kolla och andra säger att den verkligen är skitbra. Men vi har iallafall bestämt oss för att se den så bakis i morgon vill jag inte vara när man ska på bio med lilla mamsen.

ni får ha det så bra nu. puss puss

yepyep

ska ut o möta en kompis nu! uppdaterar senare. puss på er

shululu

Skoldagen i dag har vart kort. Slutade tjugo över ett och då gick vi till idrottshallen vid skolan för killarna hade DM i basket där dom mötte några BÖNDER ( nöjda petra, amanda & sandra ) haha iallafall vår skola vann ju såklart. Efter det hände en liten rolig sak så alla fick sig ett gott skratt & ja fick skämams. Vi åkte iallfall till farsta centrum jag petra & sandra där mötte vi upp Michelle,jag och michelle handlade present till jennifer, får hoppas att hon blev glad. Sen gick vi till donken jag åt en cheeseburgare och sandra en glass med chokladsås. Efter det vandrade vi vidare till biblioteket där Michelle lånade koranen & jag fick skämams ännu en gång för michelle sa en sak lite för högt o den personen satt där haha, men whateva. Sen gick vi till make up store där jag beställde tid den 8 juni kl 14.00 o vad fin ja ska bli. Och nu sitter jag här hemma och väntar på min kära mor för jag är hungrig, vill att hons ka laga mat haha.

Puss på er!

mätt & belåten

Hello, har precis ätit middag, bulgurr elelr vad fan det heter med kycklingfile är proppmätt! Idag hade vi bara två leketioner i skolan så jävla skönt, så efter skolan satt jag sandra petra & johanna och snackade om massa saker. Och vid tio över två mötte vi michelle så jag , sandra & michelle åkte hem till sandra drack tee och kollade på Tv mys!
Ikväll ska jag träna en stund, tränade i går också det är så jävla skönt att träna säger jag bara speciellt när man känner att det tar i kroppen, hallå beach 09 here i come! Nej nu ska mami in på datan och plugga så vi hörs senare. peace and love haters!

Trött som fan

Hej på er! jag är så jävla trött har sovit fem timmar i natt haha. Ska berätta lite om gårdagen , sandra och en killkompis kom hit vid kvart över sex tiden vi satt ich chillade framför tv,n och åt chips lyssnade på musik och så. Vid halv nio tiden taggade vi mot t banan och jag och sandra åkte till norsborg där vi chillade och gick vid typ tolv, halv ett tiden. Sen mötte vi upp baqi eller vad han heter men vi pallade inte vara ute så vi åkte hem till sandra där vi deckade direkt eller ah vid tjugo i fyra somnade vi. Nu är jag hemma och ska sooova. see yaa

HEEELG!

äntligen så är det fredag, i dag vaknade jag upp halv sju fixade o donade lite med mig själv. Sen mötte jag upp sandra fem över halv åtta och vi rörde oss mot skolan, nationella proven gick faktist helt okej ! tror ialf att det blir G men vi får se med det. Efter det hade vi lunch pannkakor, blä! Jag gillar faktist inte pannkakor o jag vet inte värför heller. Vi slutade ialf två och då åkte jag och sandra hem till mig och kolalde igenom mina barnsaker. Och det som är så läskigt var att jag och sandra lärde känna varandra när vi gick i 2an men när vi var små hade vi nott i portarna brevid varandra i bagarmossen o typ gått på dagis brevid varandra ja vene vad, så det var meningen att jag och hon skulle träffas & se nu, nu är vi bästa vänner !

Har precis kommit ut från duschen nu, smörjt in mig i massa krämer så jag känner mig riktigt fräsch. Sandra o en killkompis ska komma hit vid sextiden vi ska kolla på tv o ha lite chips o sådär myspysigt. Vid åtta ska jag och sandra ta bussen mot norsborg hehe lite partaj sådära. Ska sova hos sandra i natt också så uppdatering blir inte förens i morgon. Tar kanske med mig lillasysters digitalkamera i kväll också. puss på er !

5 timmar senare haha

5 timmar senare har jag hunnit träna, damsuga hela lägenheten, plocka undan bytt lakan i min säng & mött Mami och handlat mat, godis m.m
Jag är verkligen skittrött vill bara gå och lägga mig i sängen och sova men det är för tidigt för det fan. Nästa helg fyller min kära vän jennifer 17 så vi ska fira henne, antingen hemma hos henne eller skulle hon fixa en lokal på söder så det ska bli galet kul. nu tänkte jag slänga in lite bilder sen hörs vi . puss

        

I'm back bitches!

Hej på er! Jag har haft en sån otroligt bloggtorka & ja ser hur många läsare som försvunnit, de är ett 20 tal. Men nu är jag tillbaka och har mycket att berätta om.

Idag började skolan klockan åtta så jag var uppe pigg och glad faktist. Dagen har vart kort och jag har haft jävligt kul i skolan idag. I morgon är det nationella prov i engelska. jag hoppas verkligen att jag klarar mig annars vet ja fan inte hur det går med skolan. Mami ska köpa ciabattia bröd med brieost salami och tropicana juice till mig som jag kan ta med mig iallafall. & jag får extra tid så det är ju en bra bonus för mig iallafall.

Imorgon ska min Mami på dejt också så då är jag ensam hemma ett bra tag hoppas jag det som är bestämt iallafall är att Sandra ska komma hit vi ska äta tacos o ha massa godis o kolla på tv, sen kanske vi drar till norsborg men vi får se med den saken.

I går tränade jag och lillasyster en timme, fan vad det tog ! vi körde 100 situps 30 armhävningar ( på knä) 20 upphopp, stod i 90 grader två minuter, körde cykeln ( man liggerpå rygg & cyklar med benen) i 5 minuter, vi körde sånna man ligger på mage och upp med överkroppen elelr vad man säger 100 st sånna, sen körde vi armarna rakt ut i luften o stod så i ca 3 minuter vi körde med hantlar och om jag ligger på rygg t.ex så håller jag i min lillasysters vrister, sen ska jag ta upp mina ben rakt o hon ska putta på dom o så ska jag stanna precis ovanför golvet med benen, 30 sånna gjorde vi också  o massa annat också . Känder så jävla skönt. Ska göra det 3 gånger i veckan plus att jag simmar lite när jag vill. Tycker inte det är kul att simma längre det är inetsom förut o kommer aldrig bli, men ja ska träna lite då o då med ming rupp ialf. I går färgade jag håret mörkt också, är verkligen skitnöjd.

jag har så mycket att säga så jag vet inte vad jag ska säga haha. men de blir nog några till inlägg idag. det sista jag vill säga är . Du är stark gumman, om du behöver prata om du mår dåligt eller något finns jag här, du ska inte behöva gå igenom det här ensam. Jag vet hur det känns & du är stark du vet vem du är.

Puss på er!

en lista, tagen av sandrush !

1. Vad är klockan just nu:
14:53
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis:
Irma sofie elisabeth söderqvist
3. Smeknamn:
Irmush
4. Civil status
vet inte
5. Antal ljus på din senaste tårta:
16
6. Husdjur:
en hund & två katter
7. Hårfärg:
blondbrunt, men ska färgas mörkbrunt snart!
8. Favoritfärg:
Lila, svart m.m
9. Piericing:
i öronen, tungan & överläppen
10. Tatuering(ar):
ska göras i Maj
11. Födelseort:
haha ehm ?
12. Bostadsort (vid födelse):
Bagarmossen.
13. Nuvarande bostadsort:
Farsta.
14. Har du varit kär:
yes
15. Har du varit i några andra världsdelar:
jup
16. Har du varit med om en bilkrasch:
nä,
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen):
har ingen bil
18. Kaffe eller glass:
båda faktist
19. Snuttefilt eller kramdjur:
snuttefilt hihi
20. Salladsdressing:
är gott
21. Färg på strumporna:
svart
22. Lyckotal:
3
23. Favoritfilm:
för många
24. Favoritcitat ur en film:
vet inte faktist
25. Bästa semestern:
Kryssning med johanna!
26. Favoritmat:
tacos, tonfiskmacka, tonfisksallad, potatissallad m.m
27. Bästa veckodagen:
lördag & söndag
28. Senaste låt du lyssnat på:
Kandi feat. lil scrapp- keep it Gangsta
29. Tandkräm:
Colgate
30. Favorit TV-program:
Nya beverly  hills, gossip girl, one tree hill, jerry springer m.m
31. Favoritrestaurang:
en thairesturang i stan kommer inte i håg vad den heter haha
32. Favoritblommor:
Röda stora rosor
33. Tycker inte om:
falska o äckliga människor

34. Sport att titta på:
Simning & basket
35. Snabbmatsrestaurang:
mac donalds, burger king o pizza mums !
36. Senaste sjukhusvistelse:
när jag gjorde utredning hos sacsa barnsjukhus elelr vat de heter haha
37. Favoritdricka:
vatten med is, coca coola, o xider haha
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
ljuslila
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
-
40. Vem/var är du om 10 år:
det vet jag inte
41. Vem fick du senast e-mail från:
mig själv ha
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
nep, har blivit polisanmäld men alla fall har lagts ner :D
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
Ginatricot !
44. Vad gör du när du är uttråkad:
datorn, sover, tv elelr lyssnar på musik & sjunger
45. Fras/ord du använder (för) ofta:
aso äru skön eller ? haha
46. Vän som bor längst från dig:
min kusin marlene !
47. Vad retar du dig på:
mycket
48. Det bästa du vet:
familjen, vänner!
49. Läggdags:
vardagar runt 22.00 till 23. 00 helger allt från 23.00 till 07.00 på morgonen haha
50. Snyggaste skådespelaren:
ingen aning
51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik:
10 :D
52. Vad är klockan:
15.03
53. Bästa artisten genom tiderna:
Tina Turner
54. Favoritspel:
Mitt nintendo wii
55. Favoritfilmmusik:
Dansmusik.
56. Skostorlek:
38-39
57. Syskon:
storebror Micke, storebror jacob storesyster kim, lillasyster Julia
58. Favoritpålägg:
Feta ost o brieost
59. Om du var tvungen att skänkabort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:
till fattiga barn i andra länder
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
vene
61. Bästa bok du läst:
ingen
62. Är du internetberoende:

63. Favoritdjur:
hund & katt
64. Gillar du snö:
NEEEEJ
65. Favoritglass:
choklad glass
66. När köpte du något åt dig själv sist:
för någon dag sen, mascaror
67. Är du långsint:
i bland kanske
68. Din sämsta egenskap:
surig
69. Vilken är din bästa egenskap:
måste säga som sandra där, min personlighet!
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
Fixa gymnasiet.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr:
ALDRIG!
72. Vad gör du i sommar:
har ett sommarjobb, umgås med mina underbara vänner o åker tilld alarna & uddevalla
73. Mest intressanta stad du varit i:
...
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med:
inget haha
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor:
inget
76. Senaste pojkvännen/flickvännen:
-.-
77. Favoritgodis:
melongodisar & vit choklad
78. Spelar du nåt instrument:
nää
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
SIMNING & komemr alltid göra det
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför:
Chris brown! min man <3
81. Vilken film såg du på bio senast:
Fredagen den 13
82. Senaste köpta skiva:
gunther eller hur han stavas , typ 5 år sen haha
83. Roligaste konserten:
bwo i uddevalla typ 5 år sen hehe
84. Bästa känslan:
När man känner att allt är perfekt !
85. Samlar du på något:
örhängen haha
86. i så fall, vad:
-
87. Är du feminist:
Nej
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då:
trumma
89. Favoritskiva:
Ingen aning.
90. Bästa kompis:
Sandrush !
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig:
Bitch!
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick:
att det är så kallt
93. Favoritlåt:
går inet att välja
95. Har du en mobiltelefon:
haha självklart
97. Vad är det vackraste som finns:
Kärlek
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?:
USA!
99. Är du homo- eller bisexuell:
Hetero.
100. Vad är klockan nu när du är klar:
15.09

söndag

hello, det har inte blivit så mycket uppdatering de sista dagarna så ja tänkte berätta lite vad jag gjort.

I fredags var bebis här. han kom runt åtta tiden och gick tjugo över elva, vi låg o kollade på tv o myspyste lite.

I går, så var jag ute på promenad med Petra, Sokeina, Michelle & Sandra vi gick en liten runda och försökte planera vad vi skulle göra på kvällen,vi ville till heron city men så blev det inte så vi bestämde att vi skulle åka in till stan och äta på kungshallen. Men Petra och sokeina följde inte med så jag michelle & sandra åkte. vi åt kebab med pommes så jävla gott, men jag ahde skitont i magen efter haha. sen behövde sandra gå på toa så vi fick stå i kö i typ en halvtimme. Och i går skrattade jag så jag höll på att dö helt seriöst, på t banan stod en gammal gubbe o hans haka var fyrkantig o skitstor haha  o ja dog av garv. Vi alla skrattade jättemycket i går hade jävligt kul faktist. Vi gick hem till sandra vid elvatiden också och kollade på film, ja kom väll hem runt tolv då jag satt vid datan somnade vid halv två.

Idag är det gossip girl, one tree hill, sanningens ögonblick och det dära nya programmet med hinderbanorna som gäller för mig. puss på er! hoppas ni haft en bra helg också

   

yei

hello på er ! i dag ahr det vart en helt okej dag. slutade tjugo över ett och så. Har precis städat klart hela lägenheten så nu får jag pengar av mami tack säger jag bara behöver verkligen det. Fick också reda på att jag fick VG på min svenskauppsats är fett glad, och det får jag pengar för också så pengarna bara rullar in haha.

i kväll har jag inga planer. puss på er

true

det som inte dödar, det härdar. Och man klarar nästan mycket, även om man inte tror det. Det tråkiga är bara att man inte ser framåt i tiden utan att bara stannar där man är. På det jobbiga och ohållbara sättet. Det fungerar inte i längden men man lär sig ganska snabbt vilka som finns där och alltid ställer upp för en


lista

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
Är du singel? nja kanske
Är du lycklig? absolut
Är du uttråkad? jaaaaa
Är du italienare? nej
Är du cooling? haha alltid
Är dina föräldrar gifta? nope

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? yes
Har du någon gång blivit sårad? mhm
Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? jap
Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? haha aa
Har du kysst någon under de två senaste veckorna? självklart
Har du haft en hemlig beundrare? ja
Är du kär? nä
Vill du gifta dej när du blir stor?ja det vill jag

10 TVÅ ALTERNATIV
Hår eller ögon? Ögon
Katt eller hund? katt
Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?  bästa
Tv eller internet? de går inet att välja
Coca-Cola eller Pepsi? Coca Cola Light
Utekväll eller hemmakväll? det beror på med vilka
Pengar eller lycka? Lycka
Dag eller natt? Natt
Msn eller mobil? mobil spikat

TIO "HAR DU NÅNSIN"
Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? haha jap
Brutit ett ben? nej
Gjort nåt du ångrar? för många gånger
Hoppat Bungee Jump? aldrig
Ljugit för någon du tycker om? mhm
Ätit en hel tårta? nej verkligen inte
Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? ja
Gråtit när ett husdjur dog? ingen av mina husdjur har dött än, o ja hoppas de är så ett bra tag till-
Velat försvinna? ja iallafall ett tag


SENASTE

Telefonsamtalet du gjorde? har raderat vilka jag ringt
Telefonsamtalet du fick? lillasyster
Personen du var med? lillasyster
Roligaste grejen som hänt?  ja skämde ut mig haha
Personen du smsade: james
Du kommenterade? -
Du tillbringade natten med? haha vene
Du kramade? Mami


trött

Jag orkar inte skriva något, men skrev ändå det här. vad onödig jag är. menmen puss


jahap

nu har jag fått mens också, så jag är riktigt irriterad hatar mens ! därför äter jag ppiller så jag slipper att ha mens har inte haft det på ett halvår och bara för jag inte tar ppillrerna på 3 dagar kommer den gaaah! Idag var jag i centrum med lillasyster köpte 2 mascaror för 40 spänn, de var rea sjukt mycket rea dom kostade 150 kr innan så jag gjorde ett kanonköp.

Har också legat och kollat på tv i kväll och smsat mycket med bebis. I morgon kommer inte sandra till skolan så jag ska möta Petrush kvart i nio vid press så ska vi åka mot skolan. Sokki ska komma förbi skolan vid elva också och köpa ciggariller så hon får vara med mig en stund också. Hur har er dag sett ut ? puss

tagen av sandra

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du göra om din pojkvän var otrogen mot dig? 
haha aa<3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
haha men åndå irriterad på .. :p när har du lunch i morgon ? <3

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

är med kompisar, sj ?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

hundra bara :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

jag måste fråha mami om det är okej.<3

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

vf älsk ?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

va händeer:)

8. Vad vill du höra mest av allt?

du ska göra vad du känner men försök lite till d kanske ändrar sig! puss

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

haha aa spik:) älsk saknar dig med

10. Din mest romantiska replik är:

okej då tar vi de på fredag då


är klar med min uppsats om Genetiken

Genetiken

Man kan nu, med genteknik, flytta anlag mellan olika arter och korsa ett djur som är köldtåligt med en planta som inte är det för att den skall tåla köld. Man får på så vis mer mat och betydligt mindre förstörda skördar. I U-länderna skulle ekonomin bli mycket bättre om skördarna kunde säkras. Detta skulle vi kunna uppnå om vi tillsätter gener som gör plantorna tåligare för de olika hoten mot dem som finns där de odlas. Det skulle inte bara ge länderna bra ekonomi, utan faktist också göra så att de fattiga människorna fick mat.

Om omogna tomater får mogna i en transport så smakar dom ingenting. Men om man lägger till en extragen så blir det bättre smak och en jämnare mognad. Är det bra ? Jag vet inte faktist, det är väll bra att man kan få god smak och jämnare mognad. Men jag vet inte om det är en väg med genteknik vi ska gå för att göra våra tomater godare.

De flesta arter på jorden har sin speciella roll och om en viss art utrotas så kan det leda till att hela kedjan går sönder. Då kommer ekosystemet i obalans och fungerar då mycket sämre än vad det egentligen skulle göra.

Eftersom att det ekosystem och artrikedom vi har idag är en följd av 4 miljarder års evolution så är vårt ekosystem exakt så balanserat att en knuff i en annan riktning kan få katastrofala konsekvenser för oss alla. Därför så måste man försöka se till att ingen art blir utrotad förens vi vet att den inte har en viktig plats i vårt ekosystem.

Har vi som människor rätt att manipulera det som styr själva livet ? Om jag får säga det så tycker jag det till hälften men ändå inte. Vi gör försök med andra djur för att se om vi kan komma någon vart. Det borde finnas ett stopp för hur långt man får gå i genteknik. För vi kan inte gå hur långt som helst för att hitta nya sätt. Vi har så otroligt mycket redan nu och som sagt ett felsteg kan förstöra så mycket. Vi har extremt duktiga forskare, men vi kan inte veta allt. Och vi kan inte veta vad som händer om det som sagt går fel. Det måste finnas en gräns. Jag kan nämna några nackdelar också.

nackdelar:

Djurplågeri För att kunna forska och finna botemedel mot t.ex. cancer ger man medvetet djur, vanligtvis möss hjärntumörer och andra sjukdomar.
När de ogräsmedeltåliga växterna infördes, ökade försäljningen av ogräsmedel drastiskt, vilket har bidragit till vår jords miljöförstöring.


Så vart går egentligen våran gräns? Har vi rätt att göra så som vi gör? Vem har gett oss rätten till att göra det vi gör? Och vem säger att vi människor är mer värda än allt annat?

Jag har nu skrivit klart min uppsats och fått lära mig en massa nya saker och jag har kommit fram till vad som är rätt och inte rätt. Jag känner att om det här fortsätter kommer våran värld få oanade konsekvenser. Vi kan inte gå hur långt om helst och göra vad som helst. Jag tycker inte det är rätt mot varken djur, växter eller människor.

Av: Irma Söderqvist.


såhär ser då min uppsats ut, är den bra ? om det är något mer ni vet ge gärna förslag. puss på er


trött efter den långa skoldagen

hello ! kom hem för typ en halvtimme sen, skoldagen har vart lång och jobbig. Började med so kl tio över åtta sen har dagen fortsatt med massa tråkiga leketioner, slutade tjugo i fyra så jag drog hem direkt. I kväll jobbar mami kväll så jag och lillasyster får äta spagetti och köttfärssås det är väll helt okej ! ska fortsätta skriva på min No uppsats om genteknik också, tråkigt men måste verkligen göras. ska ta en cigg nu sen börja skriva. ciao !

hahah

menade fotmassage av mami inte sandra hahahhaha

söndag kväll

hej. Idag har jag absolut inte haft någon ork att blogga. Vaknade kvart i elva av att min lilla snorunge till lillasyster öppnar dörren och skriker åt mig för att hon inte hittar sitt sl kort, så då var jag tvungen att gå upp och ge det till henne och efter det kunde jag inte somna om. Så jag slår på datan chillar runt lite och tar det lugnt. Vid halv ett tiden mötte jag upp sandra och lånade cigg haha, ska köpa i morgon så då ska hon fåt tillbaks dom. sen städade jag mitt rum så nu är det jättemysigt här inne.

Vid fyra tiden mötte jag upp mami vid ica vi köpte nudlar, kycklingfile, kryddor, gräddfil, räkor och juice sen gick vi hem och lagade thaimat. Sen har jag smsat med bebis kollat på gossip girl, one tree hill och the hills. Nu sitter mami och lillasyster vid tv,n och kollar på Beck ska nog gå och sätta mig vid dom och tigga till mig fotmassage av sandra. slänger in några bilder från i går också. puss på er!

     

ja hade ganska mycket smink i går mörkte jag haha ! menmen

sista dagen på lovet

Hello allesammans. här sitter jag, kom hem för en kvart sen ungefär. Ska summera helgen lite här

Fredags: Var det tänkt att vi skulle på fest i norsborg, jag alexsandra, johanna, jennifer och sandra. Men det sket sig så vi åkte till liljeholmen då alexsandra åkte hem och jag jennifer & johanna gick till donken, efter det åkte vi tills lussen satte oss på skapnäcktåget och då var det några kilalr som typ hade trummor och allt som sjöng dom var tuuunga säger jag bara. så vi åker till skarpnäck sen vände vi tillbaks igen. Sen gick johanna hem och jag jennifer & sandra började röra oss mot farsta för micke fabio och enrike skulle komma dit. Men nejnej dom tar oss till medis där vi sitter i en park och gungar o fryser i hjäl. haha men dom e gulliga ! vi taggade hem vid typ ett tiden kanske och kom hem två.

Idag . Idag började dagen med att mami får presenter för hon fyller år grattis mami. Sen går jag och lillasyster ner i källaren och leter efter våra kläder vi hade när vi var små skiiitsööööta! Vid halvtre tiden tog vi t banan mot gullmarsplan och bytte till tvärbanan och gick av i hammarby sjöstad. Då går vi till mamis kompis fik där jag dricker en chai latte och åt kladdkaka med grädde och chokladsås muums! vid halv fem tiden rör vi oss hemmåt, jag bakar piroger och lite sådära. Sen försökte ja få micke med på bio men han hade tydligen inte tillräckligt med pengar så det var bara jag johanna & sandra som gick. Vi såg fredagen den 13 o den var så jääääääääääävla läskig om inte ja skrek ( fast johanna skrek mest & högst haha ) bion slutade typ kvart över ett då gick vi till t banan och vi kolalde på alla människor som var aspackade de fakltist jävligt kul & se hur folk skämmer ut sig. men de gör säkert ja också men ändå man tänker efter lite. och nu orkar jag inte skriva mer. lägger in bilder i morgon

peace and love haters!