mycket att göra

Dagarna har vart fullspäckade har därför inte hunnit blogga. Uppdaterar i morgon om allt som hänt har blivit 1 år äldre haha. Ska sova godnatt

Godnatt

Tänkte röra mig mot sängen strax. Kvällen spenderades med moster när hon kom fick jag blommor, cigg & pengar sötsöta moster älskar henne! I morgon är jag fullbokad, Ska på bio ned älskling 21.20 på en vampyr film och innan dess har jag skola efter skolan måste jag dra hem fixa mig åka in till stan och träffa pappa ska få pengar och vi ska ut och äta på resturang myspys. Ska ju göra Gelenaglar så jävla snyggt.

Förresten en jättekul sak en tjej skrevtill mig på facebook i dag och frågade om min skola o så att hon läst på min blogg att jag går frisörlinjen. Ett tips ni som funderar över att bli frisörer kör bara det är så himla kul. Och som min lärare säger när man får sina saxar ska man behandla dom som sina bebisar haha. Nej nu är jag övertrött svamlar om ingenting.
Peace and love haters!

i morogn fyller jag år

I morgon fyller jag år. Yei. Ett år äldre alltid lika kul tills man kmr till 30 haha. Kom in på salong också är så jääävla glad det är så himla kul där. I kväll komme rmoster det ska bli myspys vi s´ka äta tacopaj o så får jag säkert lite pengar hihi. puss

Söndag

Chillar hemma med älskling. Lite småtjaffs så därför satte jag mig vid datan menmen. I morgon är det skola igen o ja har inte vart i skolan på flera dagar. Men vi har salong hela veckan så det e fett najszz ändå. I går gick jag ut ändå åkte till rågsved och chillade galet. Hörs  pusspuss!

Dagens citat

"aldrig älskade jag dig så djupt som när jag höll på att mista dig"

kallt

Nu tycker jag att äckelsnön kan försvinna den gör en sjuk. Mötte upp sandra och hon följde med mig till handlarn för jag skulle handla kattmat. sedan köpte jag ett paket cigg också. Runt femtiden i kväll kommer älskling hit. vi ska väll kolla på film eller liknande. Tjeurna ska på fest i rågsved hoppas dom har kul i kväll. kärlek!

en mongobild på mig men den bjuder jag på!


Godmorgon

Här sitter jag har precis ätit en rostad macka mums. Känner mig mycket bättre i dag , fast jag har ju tagit två alvedon och mitt pencilin haha. I dag blir det hemmamys med mig själv ska duscha, raka benen, byta lakan i sängen och allt så otroligt skönt att lägga sig i sängen i nya lakan precis efter man duschat. Anyway tänkte gå in på sf och kolla lite filmer som går för jag och älskling ska på bio på min Birthday. Pussilipuss!


Sovdags

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska ta två alvedon först börjar få väldigt ont i halsen igen. Kan knappt andas. Men det blir mer uppdatering i morgon jag lovar. Godnatt sleep tight. PUSS!


Dagens låt


Dagens citat

"När min ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig."

halsfluss

Naw har blivit sjuk. har halsfluss gick 3 dagar med halsfluss sen bestämde jag mig för att gå till doktorn och då fick jag mitt pencilin. Hämtade även ut mina p piller samtidigt.  Om 1 vecka fyller jag år då ska jag och älskling gå på bio och dagen efter ska jag ha tacomiddag för tjejerna Myys! Johanna har även fyllt 18 år grattis bruttan det var i onsdags o hon festade väll galet antar jag. Hoppas att jag blir frisk snart hatar att vara sjuk vill träffa min älskling. OOOH världens bästa sak jag kom in på mitt förstaval salong samma vecka så nu efter nästan 1 år i gymnasiet så börjar vi vår utbildning så jääääevla najs. PUSS!




färdigfixad

har hunnit duscha, måla naglarna, sminkat mig och valt kläder. Sitter ochyssnar på musik och spelar nu. Ska möta älskling kl tjugo i fem så ska vi in till stan och gå på bio. Hörs senare. PEACE AND LOVE!

dagens låt


Lördag

I dag är det min och älsklings tvåmånadersdag vi ska på bio och se avatar=) Sen senare mot kvällen ska jag möta upp tjejurna vi ska till rågsved så de blir heltchillpill. Har precis städat hemma lite och snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Om 4 dagar fyller johanna 18 och om 13 dagar fykker jag 17 wiho haha. PUSS


torsdag

hade ingen tillgång till internet i går då min syster hade datan hela dagen. I dah fick vi i alla fall sovmrgon vi började kl tio skönt. Var på målerimuseum skittråkigt haha. I går träffade jag Johanna också vi gick i farsta centrum och bara snackade jättetrevligt. Mår inte så speciellt bra nu det har hänt lite saker så jag skriver senrare. puss

dagens låt

jag tröttnar aldrig på den här låten!


dagens citat

" Kärlek övervinner det mesta"


tisdag

Gud så mycket har hänt sen jag skrev sist. Både bra och jobbiga saker. Jga vet inte riktigt om bloggen kommer att vara som den var förut då jag har så mycket att göra. Nog om det. Skolan har börjat och jag har verkstadsvecka har måleri haha så jag, Linn & Anna gjorde en text på väggen och skrev hantverksakademin och det ser ut som dagisbarn gjort det jag lovar. Pratade även med mohammed i dag och det gick bra. Fick biobiljetten från skolan i dag också så nu blir det bio någon dag här framöver vet absolut inte vilken film jag vill se men det går mångra bra filmer på bio just nu. tänkte lägga upp lite bilder senare. Nu ska jag vila 1 timme pusspuss

Härligt

det blir bulgarien i maj och bästis följer med fyfan vad kul vi ska ha o ja ska vara neger när ja kommer hem så är det bara. Kom precis hem iallafall har varit på sjukhuset uschusch värmer lunch i ugnen sånna där matlådor ni vet sen ska ja käka framför tvn. Tänkte sammanfatta allt som hänt på lovet och skriva upp mina nyårslöften och så. sen slänger jag in lite bilder från nyår också. PUSSHEJ!


lovet börjar ta slut

gud vad hemskt det känns vill ha lov så mycket längre till. Har inet skrivit på ett tag ja vet. Nyår firades med Petra, Sokeina, Sandra & massa killar som komhem till mig vi hade galet kul. innan åt vi middag hemma hos petra tacopaj skitgott!! Sen har tjejerna sovit över och i dag ska jag bowla med lillasyster kanske blir ferre ikväll eftersom petra börjar skolan på torsdag redan fett synd haha. Ja annars har jag tagit det lugnt också vi har beställt resa till Bulgarien igen och mamma har redan betalt tio turen fett nAJSSZ o jag fyller år om 25 dagar yei. Nu blir det ändringen på bloggen jag lovar. Skulle behöva en ny design också någon som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig? PUSS!