DALARNA

IDAG ÅKER JAG TILL DALARNA KOMMER HEM I MORGON KOMMENTERA MASSA. PUSSHEJ!

naaajsigt

sandra gick nyss hemifrån mig , hon kom hit vid fyra vi spelade buzz, tog en cigg och kollade igenom min mamis musik där vi hittade ted gärdestas ( som var min idol när jag var liten haha ) och så hittade vi abba, gospel och massa så vi lyssnade på massa olik musik så det var jättemysigt johanna skulel också kommit hit men så blev det ej det var tråkigt det hade vart jättemysigt.. :/ aja i morgon blire dalarna för mig bara en natt men det ska bli kul ciao !

skön kväll i går

i går drog som sagt jag och sokki på bio Vi såg death race aso den var verkligen skitäcklig innan filmen gick vi till donken jag åt två cheeburgare så tog vi en ciggarill haha. Idag vet jag ej vad som händer eller jo haha, johanna och sandra kommer hit så vif år se vad vi hittar på. Imorgon åker jag upp till dalarna får äntligen träffa min kusins ntfödda bebis har LÄNGTAT. mer från mig sen pussheeej leverpastej

ASO ÄCKEL!

sandra llangels ! Hur fan vågar du ens komma o kommentera i min blogg ? du och jag ska inte ha med varandra och göra,, du har kommit och polisanmält mig hit och dit ändå sitteru o skriver i min blogg äru helt jävla skön eller ? att du ens orkar ha kvar polisanmälan :s, KOMMENTERA ALDRIG I MIN BLOGG IGEN. ALDRIG IDIOT!

hej på er!

Idag vaknade jag fucking KL åtta av en hemsk värk i benen kunde inte ligga ner och jag kunde knappt komma upp från sängen det gjorde så fruktansvärt ont, iallafall jag mötte min bror kl 12.00 i medis vi gick runt chillade och pratade sen åkte vi till björkhagen och åt wok asgott sen drog jag mig hemåt och kom nyss hem! Idag ska jag och några tjejer gå på bio, det ska bli kul får hoppas att vi går iallafall.


till emma: Jag gör väll ändå vad jag vill eller hur ? det är inte som du ser hennes pussy eller hennes bröst man ser hennes ben och det är inte värsta grejen visst kanske det ser lite konstigt ut men det är min blogg så säg inte vad jag kan göra och inet göra! TACK!

bye

ikväll ska jag och sandra dricka lite och gå ner till jennifer och sokki vid sjön för dom har klassträff vi får hoppas att det blir kul, ska möta sandra om 18 minuter haha, satt precis och målade mina naglar röda det blev lite gulligt men vi hörs i morgon för jag ska sova hos sandra CIAO!


Nya bilder tagna idag på ikea!

    

AAAAAJ!

gud så tråkiga ni var jag fick en kommentar vad äre här ? kom igen. Idag var jag med familjen och mamis kompis på Ikea, jag köpte med mig en hjärtekudde hem massa doftljus lampor, kaktusar haha, filtar osv. Jag har sträckt till en sena i mitt ben riktigt ordentligt jag kan knappt gå och det blev värre när jag lyfte upp dom tunga påsarna för alla våra 3 trappor så nu kan jag bara lyfta på benet ca 10 cm, AAAJ! det gör så fruktansvärt ont, skulle följt med mami och syster till willys men jag klarar inte av det, så doms ka handla cream fresh räkor äkta majonäs och dill till mig för jag ska göra egen skggenröra och den är så GOOOOOD!
kan förklara

2 dream fresh burkar häll i det i en skål, lägg i 1Dl äkta majonäs och rör om lite lätt, skala rökorna skär av dom på halvor och häll i dom i skålen, Ta en liten klick salt i skålen, skär dillen och häll över den, blanda runt allt riktigt ordentligt & till sist ha i en klick tomatkrydda rör om igen, KLART! ASGOOOOTT sen har man rostat vitt bröd till, pröva ni som gillar skagenröra om ni gör rätt blir det garanterat asgott ! CIAO!

dagens outfit


en ganska dålig bild men men
halsduk åhlens 149 kr
jacka h&m 500 kr ?
linne ginatricot 99 kr
kort tröja bik bok ( petras vet ej priset)
leggins h&m 79 kr

JAG HAR BLIVIT BOORING!

hej på er alla som fortsätter att läsa min otroligt tråkiga blogg, den måste få liv igen fan. Nu måste ni faktist kommentera det spelar ingen roll om ni är anonyma elelr ej, men vad ska jag skriva om ? vill ni se dagens outfit? ska jag ha nått speciellt att skriva om varje dag ? kärlek, mobbning, rasister ? aso hjälp mig hur ska jag få liv i bloggen igen. tack för er som hjälper till. PUSS


en fjortisbild från 06, kolla hur jag klädde mig haha, rosa kjol rosa linne guldskärp och en brun tröja ? HAHAHAH VAD PINSAMT JAG SVÄR!

09.15 oj så tidigt jag vaknade

fyfan alltså ja har streckt en sena i benet och det gör så jävla ont jag kan knappt gå fyhelvete alltså ! Iallafall i går kom lille bebis hem till mig, vi l¨g och kollade på tv , snackade och myste haha sen satt vi och sa om alla fula personer på tv.n att det var varandra haha, nej men det var väldigt mysigt han gick vid halv ett tiden så jag somnade runt tio över ett. nu ska jag duscha och så ciao ! <3

trött

shooz! i dag har jag vart hos pappa käkat och lite sånt, sen har jag bara vart hemma slöat käkat godis helt enkelt tagit det lugnt, ska strax ut och möta en killkompis han ska komma utanför mig så vi får se vad som händer, ciao!

lördag myskväll!

hallojsan, kom nyss hem har vart i cetrum med Mami och lillasyster och shoppat lite, det blev en vinterjacka en adidas t-shirt, hårfärg, pudergrej och lite annat! I går var vi som sagt hos johanna vi åt drack pratade lyssnade på musik och tog det helt chill, sen var vi tvugna att gå så alla åkte hem förutom ja sandra och jennifer vi åkte till hökis  och chillade där sen taggade jag och sandra till gullmars  jag åt en korv och en litenchips påse man kan köpa från automat, sen åkte vi till slussen där vi mötte upp moe chillade med han ett tag sen åkte vi hemåt jag somnade på t banan sen när jag vaknar sitter sandra och snackar med en killkompis så vi åker med han till farsta strand kl är typ 5 på morgonen går till nån jävla liten lekstuga och vi sitter där och fryser i hjäl, haha sen han ba den bästa värmen är kroppsvärme, naaaw! haha, iallafall halv sju går jag och sandra hemåt och han går hem till sig så vi deckade kl sj och vaknade halv ett så ja är astrött , tog nästan inga bilder i går men några så doms ka ni få se. puss

         

från gårdagen!

     

Ledig!!

hej på er som läser min blogg! Idag valde jag att vara ledig från jobbet , fast jag ångrar mig saknar Nicke, tuula, stella, bonzo, dino och cecar jättemycket! usch. Idag äre iallafall partaj hos johanna det ska bli kul, kom precis ut från duschen har flätat håret och smörjt in mig i body lotion så jag är helt fräsch! ska till sandra vid tretiden och chilla sminka mig och så där, för min lillasyster ska typ ha tjejkväll här för att hon fyllt år så dom ska sova i vardagsrummet  hyra film baka pizza och så, då håller jag mig borta hehe. mer från mig sen ciao sötisar!

    
<3

Hur väl känner du mig ?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810240136293864&a=1&
tog den här från johannas blogg hehe tryck på länken svara på frågorna så får vi se hur väl du känner mig :) puss

shuuuuz

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga

Vad skulle du säga om du fick reda på att din bästa vän hade haft sex med din pojkvän? haha en riktig fjortis asså? haha hon har alltid gillat sånna killar. Men hon passar med sånna båda är lika fula:P <3

Vad skulle du säga om du vann en resa till Thailand? nej nej :)

Vad skulle du säga om du blev bjuden på fest av två fina killar? jag vet:P Men han är en plutt som du haha <3

Vad skulle du säga om världen skulle gå under om en vecka? nej inte nu, snart :)<3

Vad skulle du säga till killen du älskar? ska försöka tjata haha:p <3

Vad säger du till dom som står dig närmast? flyttat tbx

onsdag

halloj! idag har jag vart på praon, på rasten följde sofie med mig till sjukhuset snabbt sen åkte vi tillbaka till praon där vi träffade på johanna så on följde med till hunddagiset en stund.

hello

hej på er! Jag har städat mitt rum bäddat nya lakan och nu håller jag på och tvättar känns jätteskönt! sitter i mitt rum och har doftljus det luktar så gott! tiden går snabbt när man har kul trodde klockan bara var typ elva men den är redan tjugo i ett haha nu slänger jag in några bilder ciao!

    
bild1: stella! bild2: Dino. Bild3: sofie. Bild4: Vilda. Bild5: Stella och Tuula !


Tända ljus på rummet, asmysigt!


vänskap

nu har man förlorat en ganska bra Vän, usch inte kul! Men jag har lärt mig vänner som inte litar på en ska man inte heller lita på för vem vet vad dom gör då ? aja, det är väll så livet är antar jag har iallafall träffat nya vänner som jag gillar jättemycket, men det är ju absolut inte kul att mista en vän som man känt så länge speciellt inte för vad den personen tror som inte är sant. Idag ska jag vara hemma från min prao mår inte så bra, har sovit 11 & 1 halv timme i natt så jävla skönt nu ska jag dricka något kallt och ta min morgoncigg ciao!

ångrade mig

Nu ångrade jag mig tänker inte ha bloggpaus skönt va ? Idag följde mami med mig till Min prao det var försening på tunnelbanan så vi gick och köpte kaffe jag tog en kaffelatte *mums* sen satte vi oss och väntade på tunnelbanan, vi kom till hunddagiset vid tio över tio då gick vi en långis jag gick med eria och någon haha så mami gick med mig vi pratade och så efter promenaden gick vi och jag sofie gick till kärrtorpscentrum där hon åt kebab m,ed bröd och jag drack en coca coola, efter praoen så mötte jag upp sandra och Anna vi gick i centrum där jag handlade en halsduk på åhlens för 149kr ett par legginas på H&m för 71kr för jag hade tio % rabatt för jag har H&m kortet haha, sen handlade jag en bok på bik bok som jag kan skriva i för 39 kr och ett par skor på din sko för 499 kr, kändes skönt, sen har jag cigg och så köpte jag en coca coola light mums! har precis ätit schnitzel elelr hru det stavas med potatiskroketter och bearnessås är prooppmätt! nu ska jag kolla på Tv och skriva i min lilla bok hihi. ciao


PAUS

bloggpaus!

det SPÖKAR hos sandra

hej på er jag kom nyss hem, sov över hos sandra i natt . Vi skulel ju ha åkt och bowlat men det blev inte av eftersom sandra hade lite feber och huvudvärk så jag gick ner till donken och köpte mat till oss så satt vi och åt och kollade på high school musical mysigt! vid elva gick vi in och la oss i hennes rum och kollade på Mtv, sen kom room 401 eller vad det heter och när vi kollar på det helt plötsligt börjar sandras gardin blåsa, inget fönster var öppet eller något sen kändes det som om något gick på oss ? om inte vi blev rädda haha så vi hade lampan tänd och bytte kanal sen somnade vi. ciao!

en rolig grej

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.
4. gör samma på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen? kollar på Tv med chocolate. :) <3 du?
Vad säger du alltid till din bästa kompis? Ah hon är mobbad
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? Ah:)<3
Vilket sms blev du mest berörd av? Aha okey:(
Vad säger din mamma innan du går och lägger dej? Nu blev jag röksugen bara för de
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? haha vi får se. :P<3
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom? Ahmed

lördag

godmorgon. Jag vaknade vid kvart i tio gick upp och gjorde ett stort glas med saft och is för jag hade så jävla ont i halsen och huvudet men nu har jag ej det längre :) idag blir det bowling som jag sa, tror det iallafall, ska kolla lite vilken tid det blir och så. Hur är det med er ?
ni får ha det så bra uppdaterar mer under dagen. Ciao!


SVAR

Misslyyckad´ om FÖRLÅT!:
Gjorde det ont att pierca tungan? :P
IP: 80.217.170.90

Nej det gjorde inte så ont, det var tången som gjorde ont som dom höll fast tungan med så att jag inte skulle dra in den när dom piercade :)

halloj

hej på er! Äntligen fredag och idag fick jag sluta klockan tre då drog jag till farsta till lidl och köpte nachos chips för hemma åt vi tacos med nachos supergott! vid halvsju tiden kom sandra hon ja och mami spelade buzz jag så det var trevligt kom nyss hem följde med sandra en bit hem. I morgon ska jag Sandra Sokeina bowla i högdalen fyfan vad kul haha det var så himla länge sen jag gjorde det så de blir skoj, nu ska jag in på facebook och kolla puss på er!



Nicke<3

Kelly, melker, aragon Och sofie :)

FÖRLÅT!

förlåt min dåliga uppdatering men det har vart så mycket dom har dagarna jobbar från tio till fyra sen är jag så jävla trött när jag kommer hem. Hundarna är så jävla söta speciellt Troja, Nicke och Dino mina favoriter. Fast dom utnyttjar en rejält där jag och sofia får göra allt verkligen städa diska vika tvätt ah jobbigt menmen. Sofia är en tjej jag träffat där hon är skitsnäll hon prakteiserar där tio veckor och har skola två dagar i veckan så hon är bara där måndag onsdag och fredag! så vi umgås mycket nu slänger jag in biilder sen måste jag vila PUSS!

                

  

prao

om tio minuter ska jag gå till tuben ocj åka i väg till min prao , nervöst! Men jag hoppas att det blir kul, har ingen aning om när jag slutar idag men runt tre fyra tiden tror jag och det är ju helt okej! ska handla något som ja kan äta där också i centrum innan jag tar tuben därför går ja så tidigt eftersom ja börjar ju tio och det tar 25 min härifrån till kärrtorp typ. Men ni får ha en bra dag så uppdaterar jag sen pusshej!

shuuuz

alooj, har precis gjort 70 vattenballonger till lillasyster och hennes kompisar så nu är dom ute och har vattenkrig snart ska jag sätta mig framför tv,n och se på one three hill mysigt! ciao

FASTNAT FÖR ABBA!

I work all night, I work all day, to pay the bills I have to pay
Aint it sad
And still there never seems to be a single penny left for me
Thats too bad
In my dreams I have a plan
If I got me a wealthy man
I wouldnt have to work at all, Id fool around and have a ball...

Money, money, money
Must be funny
In the rich mans world
Money, money, money
Always sunny
In the rich mans world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
Its a rich mans world

A man like that is hard to find but I cant get him off my mind
Aint it sad
And if he happens to be free I bet he wouldnt fancy me
Thats too bad
So I must leave, Ill have to go
To las vegas or monaco
And win a fortune in a game, my life will never be the same...

Money, money, money
Must be funny
In the rich mans world
Money, money, money
Always sunny
In the rich mans world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
Its a rich mans world

Money, money, money
Must be funny
In the rich mans world
Money, money, money
Always sunny
In the rich mans world
Aha-ahaaa
All the things I could do
If I had a little money
Its a rich mans world

Its a rich mans world

LOVE

Ive been cheated by you since I dont know when
So I made up my mind, it must come to an end
Look at me now, will I ever learn?
I dont know how but I suddenly lose control
Theres a fire within my soul
Just one look and I can hear a bell ring
One more look and I forget everything, o-o-o-oh

Mamma mia, here I go again
My my, how can I resist you?
Mamma mia, does it show again?
My my, just how much Ive missed you
Yes, Ive been brokenhearted
Blue since the day we parted
Why, why did I ever let you go?
Mamma mia, now I really know,
My my, I could never let you go.

Ive been angry and sad about the things that you do
I cant count all the times that Ive told you were through
And when you go, when you slam the door
I think you know that you wont be away too long
You know that Im not that strong.
Just one look and I can hear a bell ring
One more look and I forget everything, o-o-o-oh

Mamma mia, here I go again
My my, how can I resist you?
Mamma mia, does it show again?
My my, just how much Ive missed you
Yes, Ive been brokenhearted
Blue since the day we parted
Why, why did I ever let you go?
Mamma mia, even if I say
Bye bye, leave me now or never
Mamma mia, its a game we play
Bye bye doesnt mean forever

Mamma mia, here I go again
My my, how can I resist you?
Mamma mia, does it show again?
My my, just how much Ive missed you
Yes, Ive been brokenhearted
Blue since the day we parted
Why, why did I ever let you go
Mamma mia, now I really know
My my, I could never let you go

money money money!

shulilu, sitter och lyssnar på mamma mia gud va ja älskar låtarna! haha i dag kommer mormor hit vi ska äta lasagne är inte förtjust i det men det slinker i. Idag fyller min söta lillasyster 11 år GRATTIS! senare i dag ska jag och mami till kärrtorp och kolla vart min prao ligger ska faktist bli kul att praoa med hundar, ska ta med min hund dit någon dag!

GRATTIS PÅ 11 ÅRS DAGEN LILLASYSTER LOVE U !



home

är hemma nu, de var bara ja o sandra som kollade på film vi såg deaht proof äckligt ! min lillasysters kompis ska sova här *suck* nu kommer dom sitta uppe halva natten o störa mami så hon blir arg men men godnatt vi hörs!

jävligt skönt

nu har jag duschat klart smörjde in mig i kokoskräm och fixade håret och nu luktar jag väldigt gott. Snart kommer mami hem då ska jag få 30 kr till filmkvällen i kväll sen har sandra pengar också :) ni får ha en bra kväll tror inte ja kommer blogga mer idag pusshej!

Lördag & myskväll

godmorgon, jag vaknade vid tiotiden gick upp gjorde en rullmacka och kollade på tv. Idag ska jag Sandra och kanske sokeina ha filmkväll hemma hos sandra så vi hyr väll en bra film ( skräck) tror jag och köpoer lite godis vill ha PLOCKGODIS faktist! Snart ska jag hoppa in i duschen göra hårinpackning och sen smörja in mig i kokoskräm så jävla härligt. Vad ska ni hitta på i kväll ? hoppas iallafall att alla får en lyckad kväll och inte för mycket fylla. Själv dricker jag knappt längre, känner att det inte finns så mycket mening i det, roligare att vara med vännerna ha filmkvällar gå på bio ut och äta och träffa killkompisar. Ibland blir det så att jag festar o det är kul. föresten är det någon av mina läsare som skulle vilja ta en fika någondag o snacka ? skulle vara kul. Mer från mig senare ciao.

     
här har ni bilder på mina otroligt fina vänner!

kväll

nu har johanna gått vi låg i soffan kollade på jerry springer och cheaters så drack vi ice tea mumsigt, följde med henne en bitoch tog en cigg på vägen sen gick jag hemåt frös så jävls mycket men nu svettas jag ? haha . Imorgon ska jag träffa michelle i think ska bli kul får se vad vi hittar på men något blir det nu ska jag byta om och lägga mig i min säng och läsa sen blir det väll tv om jag inte somnar. Ingen skola på 3 veckor nu skönt, kommentera lite folk vafan ? ni är tråkiga haha. see yaa



fredag SKÖNT!

hej på er. Soc mötet idag gick bra, vi pratade lire och sen var det slut, efter det gick jag och mami till Lidl där vi handlade bröd remouladsås ice tea nachos chips och lite grönsaker, sen gick vi till biblioteket och lånade lite böcker och sen vandrade vi hemåt när vi kom hem lagade vi ugnstekt falukorv med pommes supergott! Om en halvtimme kommer johanna hit vi ska väll bara chilla och så, ha en bra fredag puss på er!

skolan

skriver från skolan just nu vi har svenska leletion och ska skriva en krönika om våldtäkt men jag är redan klar så sitter och chillar & kollar runt på datan slutar typ halv tre idag sen ska jag möta mami i farsta för vi ska till sociala, har ingen kontaktperson längre och det känns jätteskönt. Vi hörs i kväll ciao

tja!

finns väll inte så mycket att skriva men ialf på måndag börjar min prao, ska praoa 2 veckor på hunddagis i kärrtorp får hoppas att det är kul. Har otroligt ont i huvudet ska plugga hemkunskap nu booring men ja måste. pusshej

home

shulilu kom nyss hem :) provet gick bra tycker jag iallafall hoppas på VG . idag på hemkunskapen bakade vi bröd det var faktist riktigt gott. Ska lägga mig i sängen och läsa snart otroligt skönt, o Alexander älskar min blogg haha läs på ! men vi hörs gott folk ha en bra dag puss

LÄS

VARSEGOD O LÄS MIN BLOGG ALEX :) DU ÄLSKAR DEN HIHI

ciao

nu har vi ätit en god middag druckit festis och ätit lite godis, nus ka mami julia och moster ut med hunden så ja ska passa på att ta en cigg, det här blir mitt sista inlägg för i kväll! vad tycker ni om min blogg föresten ? puss

kallt

fan vad kallt det är ute alltså usch! fryser inne i skolan ocks¨å och hemma och hela jävla tiden, nu är det dags att skaffa en pojkvän som kan värma en gud vad mysigt. Just nu håller mami på att laga maten skyynda haha är så hungrig, har pluggat lite fysik och biologi nu också eftersom jag har prov i morgon lycka till Irma , jag tål inga IG längre det ska vara G eller högre. vi hörs ciao

en lista

vad är du i skolan ?

TÖNT
:

Du har glasögon ( )
Du har tandställning ( )
Du pluggar alltid ordentlingt på lektionerna (/)
Du gör dina läxor (/)
Du har aldrig skolkat ( )
Du har aldrig behövt göra om ett prov ( )
Du känner dig ofta ensam ( )

RESULTAT: 1


FJORTIS:

Du sminkar dig i minst en kvart på morgonen varje dag ()
Du tupperar håret och använder hårspray varje dag ( )
Du har mycket "kompisar" som du bara känner på datorn ( )
Du andvänder ord som puss, älskar dig m.m (X)
Du använder ungefär 5 liter parfym varje dag ( )
Du brukar andvända klackskor ( ) 
Du lyssnar mest på r'n'b och reggae (x)
Du dricker alkohol ibland (x)                        
Du använder ord som damp, herregud och orka ( )
Du har blivit kallad fjortis (X)

RESULTAT: 3


EMO:
Du bryr dig inte speciellt mycket om skolan (/)
Du har nästan alltid svarta/gråa kläder (/)
Du sminkar dig med kajal/eyeliner (/) vit eyeliner
Du har svart hår och snedlugg ( )
Du har vans eller converse ()
Du sitter ensam och lyssnar på din mp3/Ipod på rasterna ( )
Du lyssnar på band som Tokio Hotel, MCR, Fall Out Boy, Green Day ( )
Du är aldrig ute på kvällarna, du sitter inne och lyssnar på musik ( )
Du har blivit kallad emo ( )

RESULTAT: 1,5


BITCH:
Du skriker på folk du inte känner (x)
Du ger ofta folk "bitchblickar" (X)
Du har någon gång hotat någon (x)
Du har någon gång slagit någon (x)
Du bråkar ibland med folk (x)
Du är lättirriterad (X)
Du är väldigt envis (/)
Du är ofta i slagsmål (/)
Du har blivit kallad bitch ( )

RESULTAT: 7


BIMBO:
Du har hånglat med över 15 tjejer/killar på en kväll ( )
Du har stora bröst och blont hår ( )
Du har Linda Rosing, Pamela Anderson, Viktoria Silvstedt som förebild ( )
Du skulle vilja vara med i Slitz eller Playboy någon gång ( )
Du festar och blir full nästan varje helg ()
Du byter kille ungefär 1 gång i månaden ( )
Du går runt med kortkort även på vintern ( )
Du har blivit kallad bimbo/hora/slampa (X)

RESULTAT: 1


RIKEMANSBARN:

Du shoppar varje dag ( )
Du äger saker från D&G, Gucci eller Dior ()
Du andvänder aldrig samma kläder 2 gånger samma månad ( )
Din garderob är alltid proppfull (X)
Du har mer är 5 par skor (X)
Dina föräldrar ger dig pengar om du behöver (/)
Du får ditt studiebidrag (X)
Du har eget bankomatkort (X)
Du tackar inte ens när du får pengar längre ( )
Du har blivet kallad rikemansbarn ()
RESULTAT: 4,5


pictures


ljus

mörk!

onsdag

hello , kom nyss hem skoldagen slutade vid kvart över ett då åkte jag och sandra till farsta och gick till stadium och kollade på jackor ja ska köpa en enkel billig jacka som kostar 1300 kr ja är jättesöt iden haha jag badar i den tro mig o eftersom ja är så kort också men den är varm och mysig så den blir det! idag kommer kära moster hit det ska bli kul vi ska fira min lillasyster lite tidigare så det blir god middag idag också kött med pommes och bearniessås mums! om ungefär 3 veckor är det partaj hemma hos johanna något att se fram emot! Någon som vill ta en fika i helgen? hihi
PUSS

i'm back!

shuuuuz va händer ? hade en liten bloggpaus på ca två dar skönt faktist. Skoldagen började halv nio med svenska och sen hade vi många många leketioner gick 8 timmar i skolan idag det är helt sjukt faktist! Sitter just nu och väntar på att Min kontaktperson ska komma har absolut ingen aning om vad vi ska göra, men vi får se. På söndag fyller min lillasyster 11 år har köpt ringar och ett halvband till henne hoppas hon blir glad, nu ska jag äta lite skriver mer senare. puss puss



my eyes!

synd

ja kommer ha en bloggpaus tråkiga människor. börjar igen när jaghar lust och ni kommenterar lite CIAO SÅ LÄNGE!


MIN BLOGG HAR BLIVIT TRÅKIIIG!!!!!!!!!!

skojsigt

hellu! kom hem för ca 20 mins en sov ju hos sandra. I går började kvällen med att vi åt middag hemma hos henne man fick välja tacos eller kyckling med pommes och bearniessås jag åt självklart tacos . sen började alla fixa sig och vid halv åtta var vi i lokalen satt på musik packa in drickan i kylen mumsigt. vid tolv var vi tvugna att gå därifrån och då var alla rätt så borta så vi gick hem till sandra och gamade mat så jävla gott var det. sen gick de andra tjejernna ut och mötte skitmånga killkompisar men jag och johanna pallade inte så vi sov i stället haha halv fem på morgonen vaknar jag av att sandra och de kommer hem de går och lägger sig sen så vaknade alla vid tio tiden. bilder kommer nu PUSS!!


sandra

gottis

ibrahim

jag och ibrahim

fredag o partaaj!

godmorgon ingenskola för mig idag yei! ska till sandra halv hem vi ska äta middag och fixa oss sen blire lite partaj hihi. hörs<3

torsdag yeii

tjena! kom nyss hem fick sluta tio i två sista leketionen var dubbeltimme No där vi fick glass och halstabletteer haha skitsnällt. är skittrött och har asont i huvudet mitt hår ser förjävligt ut haha. i morgon behöver jag inte gå till skolan för de är orientering mami sjukanmäler mig tacktack och sen ska vi fira sandra och ha lite ferre. vi hörs pusspuss

halloj!

kom nyss hem slutade tio över två i dag mötte johanna i farsta kl halv tre och jennifer tio minuter senare i farsta strand jag och johanna åkte till flemingsberg där vi chillade en stund sen drog vi hemåt haha kul o träffa henne! vårt vatten är avstängt hemma och skulle vart det till kl fem ? den är över fem och jag är så jäävla törstig ååååh! nu ska jag spana runt på lite olika bloggar hörs!<3