en snee bild på mig


mycket brun inget smink förutom rouche!


dagens citat

de flesta av os slösar bort våra liv, som om vi hade ett yttligare på banken.


ME LOOOOOVE!


Back on track

Hej min kära fina underbara blogg! Nu är det lov och lovet började i fredags då ja chillade galet bara. I går så gick jag med mami till centrum fick med mig hem två skitsnygga koftor, en blus, ett par leggins o massa godis. Sedan åkte vi till skogås ja o familjen för jag o julia skulle vara barnvakt jag fixade mamis hår skitsnyggt blev det. så under kvällen smsa jag med en viss person som ja saknat väldigt mycket. spelade wii tjockade mig som fan åt pizza , kolla tv haha. På tisdag blir det rättgång och i morgon ska jag in till stan möta upp Linda och lämna mitt cv på hennes jobb. ja och min kväll i dag består av tv kul? haha mys. see ya PUSS!

funderar

på att börja blogga igen. kanske bara behövde en paus. jag saknar min härliga blogg. vi får se helt enkelt. godnatt

tack för min tid här på blogg.se

Jag känner nu att jag inte tycker det är lika kul att blogga längre och kommer därför att tacka alla som följt min blogg under dessa 2 år jättekul. Jag kommer att uppdatera i bland och det kommer vara för min egen skull. PUSS & KRAM PÅ ER!

Hej!

I morogn är det fredag. Då ska jag partaja i kärrtorp. hejdå!

usch

min blogg har inget liv haha!

älskling

mohammed är en tönt :)

seg igen

Jo jag vet att jag vart seg. Men mycket har hänt. 29 kanuari fyllde jag år. Jättemysig dag åt ute på resturang med pappa blev proppmätt. Sedan mötte jag upp älskling och vi gick på bio & såg daybreakers inte så värst bra film. Fick jättefina presenter också en nalle, klocka, halsband & örhängen världens sötaste. O lördags hade jag party med tjejerna v åt tacos snackade skit, lyssnade på musik o hade det jättemysigt fick pengar örhängen, parfym nackelack. I söndags så var jag med johanna o sandra i centrum vi åt först på burger king och sedan solade jag johanna i 25 minuer asskönt. Och nu har skolveckan börjat och det är dags att köpa gymkort men så blir jag sjuk igen är jätteförkyld och börjar få ont i halsen usch usch. Har även klippt mig känns som att jag inte har någotå kvar men håret känns mjukt och skönt ialf .

I kväll är det final i paradise hotel. Jag hejar på jackie, greta åkte ut ville att hon skulle vinna men då håller jag tummarna för Jackie o patrik. Vilka hejar ni på `?

Fick även en fråga om vilken skola jag går i och så. Jag går på hantverksakademin i blåsut en jättebra skola. Inom frisöryrket finns det såklart nackdelar det finns inte så mycket jobb och det ser inte så bra ut tio år framöver. Men annars så kan man ju göra ett gesällprov ochmed det kommer man mycket längre. Och i vår skola är det så bra för vi är ute på så mycket praktik att våra timmar är klara 3 året vi går ut och vi kan göra gesäll på en gång. Och om man vill bli frisör så ska man satsa det är väldigt kul & lärorikt. Man måste kunna prata med människor och inte vara blyg.