-.---

ja kommer att börja blogga igen på lördag så frågestunden slutar då också. så det är bara att ställa frågor. ciao!

bloggpaus

Jag tar en paus några dagar från bloggen. det har hänt för mycket den senaste tiden så jag orkar helt enkelt inte blogga då. Men under tiden kan jag ha en frågestund som avslutas när jag känenr att jag vill blogga igen. Det är bara att  fråga allt från himel o jord. CIAO!

jag önskar

att den här dagen aldrig hade funnits.. att vi skulle hoppat över den. att den aldrig kom. just att den här dagen aldrig kom. det har vart den värsta dag i mitt liv. gumman vi finns här för dig, det är inte ditt fel. <3

underbar helg.

Min helg har vart så himla otroligt bra. I lördags så grillade jag, Sandra,Sokeina, Malin & lillasyster på balkongen de blev massa korv & hamburgare & sen åt vi glass med maränger banan och colasås skitgott. sen chillade vi hemma hos mig ett tag, sen rörde vi oss mot en fest någonstans i hässelby i en villa, de var helt chill där massa folk o dricka fick lite öl sen drack vi shotts och chillade galet. ja & sandra gick tidigare medans malin stannade kvar. I dag har jag vart hos en killkompis, vi kollade på Twilight alltid lika bra & snackade o han tyckte en av mina vänner var kaaaatt så vi drar väll till han någon helg o chillar dääära. tack för helgen säger jag bara ! nu blire bilder.

                   

yeps

har haft en jättebra dag idag, skriver och berättar mer i morgon ska sova nu. godnatt<3

härligt väder

Jag har sovit ute på balkongen i en timme. det är så jäääääääävla najs väder så de e inte sant alltså! i går var det väl helt chill, vi åkte till flempan hämtade lite booze satt i älvsjö ett tag snackade och drack , sen rullade vi vidare mot skarpnäck. Där lyssnade vi på musik, drack och körde kortspel och vi tagga därifrån typ tjugo över ett och jag kom hem tjugo i tre och deckade efter tretiden.

i dag ska vi som sagt grilla, ska möta lillasyster först i centrum och vi ska handla lite kläder sen ska vi möta upp tjejerna och handla det sista till grillningen , sen efter vi har grillat får vi se vad som händer.

BÖGBÖGBÖGBÖGBÖGBÖGBÖGBÖG! sluta ljuga

gi

GODNATT!

heelg!

Hej på er! I dag slutade vi tjugo över två, men jag och sandra gick från skolan tjugo över ett, pallade inte so. Så vi åkte vill farsta o shoppade lite , det blev sammanlagt 5 saker för mig. plus en sak jag köpte för några dagar sen då, lägger in bilder i slutet av inlägget. Efter vi var klara gick vi till donken då jag beställde en mac chicken med cola 6 mac feast sås, men hamburgaren smakade bajs, var helt torr så jag åt halva. Efter det gick vi och mötte michelle så michelle och sandra köpte glass och sen vandrade vi vidare till michelle och chillade där i typ 2 timmar. Nu har jag precis ätit lasange.
Senare i kväll ska jag, johanna & sandra kanske festa annars ska vi träffa michelle & malin. vi får helt enkelt se. puss

      
bild1 : mac donalds.
Bild2:linne från ginatricot 99kr
bild3: tunika från ginatricot 149kr
bild 4: linne från ginatricot 129kr
bild5: tunika från ginatricot 149 kr
bild 6: fondutation från cubus 159 kr, men ja köpte på rea så de blev 135kr
bild7: rouche från H&M 49.50 kr.!
förlåt den dåliga kvaliten på bilderna. pusshej

första doppet

Hej på er! kom hem för ca en timme sen. Jag och lillasyster gick till Mamis jobb vid halv sex och tränade tills kl sju ungefär, sen skulle vi gå hem igen, men vi gick och badade i sjön i stället. O herregud vad kallt det var, det stack i hela kroppen men de va skönt också. Så vi kom hem ca tio i åtta då vi rostade två mackos var och jag gjorde varm oboy! Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga till historie provet vi har i morgon sen ska jag läsa också och sen sova. Börjar tjugo i tio i morgon och då har vi elevsamling yeeei. peace!

       

bild 1, 2, 3 & 8 lillasyster.
bild 4, 6 &7 jag.
bild 5 min varma oboy!

torsdag

Dagen började tio över åtta med nationella prov i matte, det gick väll helt okej ! man kan säga såhär att jag är nöjd ialf. Sen hade vi någon bokgrejs så vi läste en timme, så jag fortsatte läsa go ask Alice den är superbra. Sen hade vu lunch, fisk med sås o potatis jättegooott. Slutade kl två för vi kollade på film sen kmr inte i håg vad den hette men den var skitbra ialf.

Känner att livet är skitbra just nu, kommer överens med mer folk allt är inte bara bråk o tjaffs o sånt. Mår jättebra. Skönt att inte alla e sura på varandra & så life goes on. Men de som står närmast mig vet vilka det är puss på er haha!

På lördag ska jag, sokeina, michelle, sandra & min lillasyster grilla på min balkong. Det ska bli riktigt mysigt faktist , tycker jag. Sen ska vi köpa hem lite chips o glass o kolla på robinson. så de kmr bli en lyckad kväll tror jag. Och i morgon sa jag & sandra SHOOOPPA! inbte för jag har mycket pengar, bara 900 kr men för de får man lite ialf.
det var allt från mig, PUSS





lite bilder hehe.

onsdag

Min dag började med att jag gick till hudläkaren för att ta bort en leverfläck som satt i huvudet, den var absolut inge farlig bara att den störde mig. Jag fick ialf bedövning va skiträdd sen tog dom bort den så gick jag med bedövning i huvudet i typ 4 timmar haha, men nu har den släppt ialf skönt tyckte det var jätteobehagligt. Sen åkte jag och sandra till skolan och hade Matte och No men Son pallade vi inte gå på, så vi åt lunch potatisbullar med lingonsylt & keso Sen åkte vi hem till sandra och chillade. Nu sitter jag här o tråkar, ska lägga mig ner o läsa en bok som vi har på Engelskan som heter  Go Ask Alice Anonymous, det är en tjejs dagbok som dom har gjort till en bok, har inte kommit så långt men den verkar bra & boken är sann, det är hennes dagbok dom tagit. Kan skriva vad som står på baksidan av boken : January 24th after you've had it, there isn't even life whitout drugs.... It started when she was served a soft drink laced with LSD in a dangerous party game. Within months, she was hooked, trapped in a downward spiral that took her from her comfortable home and loving family to the mean streets of a unforgiving city. It was a journey that would rob her of her innocence, her youth --- and ultimatley her life.

CIAO!

yep

Hej på er ! kom nyss hem efter en lång dag i skolan. Började halv tio då tjejerna hade skoldm Dom vann, grattis! Sen hade vi lunch skitäcklig så ja åt väll lite sen gick jag & sandra och köpte isglass. På torsdag är det nationella i matte kmr nog inte gå så bra känner jag på mig men ska göra mitt bästa. Fick min ledighet beviljad i dag också så den 19 till 28 maj så åker jag till bulgarien , skitnaaaajs. men nu ska jag chilla lite vid datan kolla in lite andras bloggar o så. Peace and love haters!



fortfarande sjuk

Sitter fortfarande här emd en näsa som är röd , svider och det rinner! men jag ska till skolan i morgon ialf & jag måstev ara med på idrottsleketionerna nu, alla vi har annhars får jag IG och de vill jag verkligen inte ha. Hur är det mer er ? någon mer än jag som är sjuk ? i kväll är det ialf min tvkväll då alla bra program går, så jag ska sitta framför tv, n med multivitaminjuice och en god sallad. orkar inte skriva mer nu puss

trötter

God kväll! känner mig riktigt dålig just nu ska snart gå och ta två alvedoner så jag mår lite bättre ialf. Jag och mami har kollat på robinson och ätit glass, de blev inte glass med colasås fick en nogger i stället, men den är okej också. Sen har jag messat massa med christian också men han är alltid seg på att svara haha.

Hoppas jag är frisk till måndag, känenr att jag måste vara i skolan nu de få veckor som är kvar så ja får något gjort, plus att jag åker utomland den 19 maj också och kommer hem den 27e. I morgon tänkte jag dra till R också om de är okej, vill träffas en sista gång. Ska börja ta mer bilder också och lägga in i bloggen mer på mej själv också fäör bilder säger mer än 1000 ord. nu ska jag sova så kanske jag blir friskare snabbare. peace and love haters!


sjukling

Här sitter jag med mammas duntäcke omkring mig och tycker synd om mig själv. Jag har nämligen gått och blivit sjuk. Har ont i halsen, är jätteförkyld, ont i örat och en dundrande huvudvärk. Så ja abd mami köpa hem glass med colasås efter att hon slutat jobba, har vart lite onyttig nu i 3 dagar. men va fan i dag är jag värd det eftersom jag är såhär sjuk.

Skulle egentligen träffat christian i dag men nej de kan ja inte göra nu tråkigt. vill hitta på något kul & michelle messade o frågade om vi skulle åka och äta och sen gå på bio, fett mysigt ju men ja har ingen ork till det alls. så det blir sängen och tvn i dag och mami får pyssla om mig tihi. Snart får jag mina pengar 1300 kr, ja ska SHOPPA då, vet 4 saker på gina jag vill ha, en klänning på vila & sen en ny bra brunkräm. hihi nu ska jag gå till tvn. puss

skolveckan är slut, skönt!

Nu är första skolveckan slut, jävligt skönt. I dag ahde vi nationella prov i svenska jag & sandra var de andra som fick ställa oss framför klassen & prata, men det gick väll helt okej. Bara att jag skrattade väldigt mycket 6 sandra babblade på så ja fick inte så mycket att säga. Men de är bra sandra var tung hehe. Sen hade vi äckligt so prov, är skitirriterad för vi skulle pricka ut länder på karata typ nepal & massa, sen ja satte japan på indien sen innan hon började rätta, ja ba nej de där är fel hon ba och ja ba men kan ja få ändra hon ba nä. Skulle igentligen få typ 3 till poäng o då hade jag haft VG men dend är kärringen ger mig G+ suuug!

Idag ska ialf jag och sandra gå till mamis jobb o träna. Vet inte riktigt hur länge men MINST en timme ialf, det behövs. uppdaterar mer i kväll. CIAO !

om min framtid

Jag ska bli Frisör , en duktig! det har jag bestämt. Jag & sandra har sökt hantverksakademin och där för man prova på saker det första året, andra året väljer man vad man gillar och då är man i skolan 2 dagar och praktiserar 3 dagar . Jag ska välja frisör direkt, det är så kul och fixa andras hår, jag älskar det. Jag och sandra har planerat framtiden, vi ska öppna en egen frsörsalong som ska bli känd haha skoja ! men jag vill verkligen.

hatar tandläkaren

Hello ! kom precis hem slutade tjugo över ett idag. Skulle egentligen vart hos tandläkaren kl tio, men så seg som jag är så hinner jag inte så jag satt hemma tills halv elva och sen åkte jag till skolan. så jag fick en ny tid och det var i daag halv fyra , hatar tandläkaren, han gjorde så ja började blöda skitmkt i munnen haha. så nu har jag tid den 30 april halv ett så det blir skönt faktist.

Ska snart sätta mig och plugga har geografi prov på fredag, IG eller ? nä hoppas på G iallafall. hur har er dag vart sötisar ? puss

första skoldagen

Har vart väldigt jobbig, har i stort sett vart trött hela dagen och inte fått någonting gjort alls. Men i morgon är det en ny dag ialf och då börjar jag kl elva, för jag ska till tandläkaren kl tio. Ska bli riktigt skönt för då kan jag sova till tio över nio så jag känner mig lite utvilad åtminstonde. Men nu tänkte jag gå och lägga mig. peace

sista dagen på lovet

hej på er! har inte skrivit på två dagar men harinte haft någon ork till det. mitt lov har vart väldigt bra, i lördags kom först michelle och sandra hit jag åt tacos dom var mätta eftersom dom hade ätit påskmiddag och så kollade vi på tv sen gick vi och mötte sokki och hämtade upp abba singstar hemma hos sandra, så satt vi åt godis chips, sjöng och ja & sandra drack lite viiiiiiin. Sokki gick efter ett tag så malin kom hit också, vi spelade buzz hollywood , buzz för småbarn och sjöng singstar svenska hits och vi hade väldigt kul kvällen blev lyckad. vid halv ett gick vi ut med hunden de andra gick hem och jag o sandra gick och la oss. sen under lovet har jag haft grillkväll, vart på promenader , vart i göteborg & uddevalla o ba tagit det lugnt helt enkelt. nu lägger jag in bilder som tagits under veckan. ciao














älskar vädret!

Hej på er, har precis vart ute med hunden på en kort promenad ca 15 minuter, men han gjorde sina behov hehe. Nu sitter jag här med ett stort glas ice tea med is i supergott. Om en timme ska jag nog börja sminka mig och fixa mig lite och sen ska jag börja laga mat, självklart tacos det är så himla gott. Är på så bra humör för att det är så fint väder ute. mer från mig sen, puss

glad påsk

här sitter jag framför datan i mjukiskläder. ska snart ner till centrum och handla lite godsaker tills i kväll. sen ska jag sitta hemma helt själv haha, de blir ingen påskmiddag för mig. Mami är hos sin pojkvän och julia är hos sin farmor och farfar. så det blir bara jag och filip hemma tills de andra kommer. men hoppas ni har det bra och äter massa god mat. PUUUUSS

frågorna

bästa låt att dansa till?
hur många pojkvänner har du haft ;)?
vad händer den här sommaren?


bästa låt att dansa till kan jag inte riktigt svara på, det finns massa bra låtar att dansa till inte bara en .
jag har haft 4 st pojkvänner.
den här sommaren ska jag festa galet mycket, umgås med vänner , åka till dalarna & västkusten ska bli riktigt najs.


när förlorade du oskulden?

när jag förlorade oskulen tror jag inte är så intressant för dig att veta.

var det ett missag att du föddes?

om det var ett misstag när jag föddes ? nej värför skulle det vara det ? min mamma o pappa bestämde sig för att skaffa barn och då fick dom mig hur bra som helst o stolta är dom också. var det ett misstag att du föddes eller, eftersom du frågar ? du kanske ville att du & ja skulle ha det lite lika att det var ett misstag att jag föddes också bara för att det var ett misstag att du föddes? nej men ett misstag att jag föddes var det verkligen inte :)

vad hände med han den där rhick?

Rhick och jag var ju sådär ganska bra vänner. men eftersom jag var konfliktsugen under den tiden så började jag ganska ofta bråka med honom för ingenting. och det blev tillslut så att vi slutade snacka. jag ångrar aldrig att jag lärde känna rhick, jag har fått se hans bra & dåliga sidor. o han är en toppenkille faktist. synd bara att viinte har kontakt längre. men jag önskar han ett bra liv och att jag har haft riktigt roligt under den tiden då vi umgicks.

är du hel svensk?

jap jag är helsvensk.


fråga gärna mig lite frågor här i bloggen så ska jag svara så gott jag kan. är det något mer och speciellt ni undrar angående frågorna jag har svarat på nu så är det bara att säga till ! godnatt

23.28

min dag i dag har vart skön. har städat hela lägenheten, vart hos sandra och sen legat hemma och kollat på film. känner mig riktigt trött faktist. svarar på era kommentarer i nästa inlägg inte för att det är så värst många menmen. sen ska jag faktist sova känner jag. så godnatt på er!

påminnelse haha

haha jag vet att jag är tjatig, men nu är det 4 timmar kvar tills frågestunden är över & jag vill ha så många frågor som helst tycker det är kul. så kom igen nu fan nii får självklart vara anonyma när ni frågar också. puss

fredag

Hej på er! sitter här och röker en cigg har precis städat hela lägenheten, damsugit plockat undan osv. Väntar på att lillasyster ska komma hem, ska hjälpa henne att RENSA sitt rum, hon har bara föör mycket saker. Sen ska jag duscha & sen ska vi till centrum. vad har ni för er då ?

I morgon ska mami sova hos sin kille så jag , sandra michelle & sokeina kommer förbi en stund ska äta mat & sjunga singstar så det blir trevligt & till maten ska vi ha vitt vin också :). i slutet av veckan kommer jag lägga in bilder som jag tagit under lovet också. ciao


P.S frågestunden avslutas i kväll kl 23.00 så idag är det sista dagen ni kan fråga något så kom igen nu. PUSS

rubrik! ha

Hello everybody! Kom hem för ca 10 minuter sen. har vart på en promenad med sokeina & sandra på ca 50 minuter så nu istter jag och dricker isvatten med citron.

I går var jag michelle & sandra på sokeinas klassfest de var väll helt chill dom grillade, några draack. Ocxh sen grillade vi mashmallows vene hur de stavas haha. vid tiotiden gick jag sandra och michelle.

nu orkar jag faktist inte skriva mer. glöm inte frågestunden som avslutas i morgon kväll. ciao

torsdag

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga



Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
haha jag har ingen msn gullet

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
haha okej :P jag vet inte när det slutar regna ? :P

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
jjavisst det blir kul.:) men ska jag fråga mami om abba singstar? :P

Vilket sms blev du mest berörd av?
du kanske inte vill ha nån påskpresent alls. eller ska jag kanske gå o handla godis för allt i stället. Jag lovar dig. talar du med mig en gång till om pengar blir jag riktigt götbannad

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
driver med dig bara gullet

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
vad ska jag skriva ? okej, va tråkigt att dom inte får komma..

Vad vill du höra mest av allt?
men det är ju inte mitt fel allt ska inte behöva gå ut över mig

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
är tydlig nu. du får inte ha fem sex kompisar hemma när jag är borta. du får inte bjuda på nåt när jag är borta. du ska ta din medecin nu. de femhundra j (...)

Din romantiska replik?
va händer

till er som läser min blogg

Värför läser ni min blogg ? vad är det som är bra med min blogg & vad är det som är mindre bra med min blogg ? skulle vara kul och veta och ge gärna tips om vad ni tycker jag borde skriva mer om eller något nytt jag borde skriva om!


till er som läser min blogg

Värför läser ni min blogg ? vad är det som är bra med min blogg & vad är det som är mindre bra med min blogg ? skulle vara kul och veta och ge gärna tips om vad ni tycker jag borde skriva mer om eller något nytt jag borde skriva om!


onsdag

hej på er mina kära bloggläsare! Kom precis hem tog en promenad med sandra och sokeina till farsta strand och hämtade upp en tröja hos jennifer. Sen gick vi tillbaks igen och nu är jag hemma, sitter och dricker ett stort glas isvatten med citron i. I kväll ska jag och sandra följa med på sokkis klassfest, dom ska grilla mysigt pysigt. nus ka jag spana runt på lite bloggar. puss på er

P.S glöm inte frågestunden som avslutas på fredag kväll, kom igen nu fråga på !

FRÅGESTUND

Nu är det frågestund. Ni kan fråga vad ni vill. Tex hur jag är som person vad jag gillar m.m Ni kan fråga absolut allt. så avslutas den på fredag kväll. Kom igen nu när ni har chansen. Puss

mysig dag

Hej på er! min dag har vart mysig förutom i morse när jag och mami bråka, hon sa att vi skulle avliva min katt som jag har haft i snart 16 år. ALDRIG de kmr inte hända slutpratat om det.

Fick ialf hem min mobil idag, den har vart efterlängtad men nu är den lagad o bra. Vid halvåtta tiden mötte jag upp sokeina och sandra, vi gick och köpte chips o en stor coca cola och satte oss under ett tak vid sjön med filtar, tända ljus vi satt där lyssnade på musik, snackade & rökte. efter det gick vi hem för att kolla på desperate housewifes men de va keff ishockey så jag kollade på andra avenyn i stället.

I morgon ska jag sandra & sokeina ta en promenad till farsta strand & hämta en tröja från jennifer. sen senare på kvällen ska vi med på sokkis klassfest. men vi hörs. lägegr in bilder från dopet på min kusins barn Liam som jag är gudmor till. Peace and love haters!




bilder från helgen

                           

hemma

Nu är jag hemma igen och tänkte berätta vad som hänt.
i fredasgs var jag som sagt med folk från skolan, vi grillade, drack, dansade lyssnade på musik o rökte vattenpipa vi hade det verkligen skitnajs. tog 220 bilder haha så några kommer upp hära.

Kom hem vid ettiden och somnade halv tre, blev väckt kl 05.00 på morgonen för vi skulle till göteborg på dop, det var verkligen skitfint, jag var ju gudmor och fick gå in med min fina lilla liam och stå där. fick också ett kort på att jag var fadder, Var jättestolt hihi.

sen var vi nere i uddevalla i bohuslän hos min fina släkt. marlene var inte där så jättemycket hon spelade som sagt basket både lördagen och söndagen. så det kändes som att vi inte pratade så mycket med varandra. Men det får vi göra i sommar när jag kommer. Orkar inte skriva så mkt mer, bilder säger mer än 1000 ord så jag lägger in bilder nu i stället. puss på er!

eller bilder får bli en annan dag min data ör så seg just nu . PUUUUUUUUUUUUUUUUSS

Mobilbloggar

Hello. Jag är i uddevalla just nu hos släkten. Hade skitkul i fredags med folket från klassen. Tog massa bilder också så i morgon lägger jag in dom och berättar mer. I går var jag på dop var gudmor kände mig jättestolt och glad. Nej nu vill mamma ha sin mobil. Puss på er sötisar. Ps grattis till min kusin marlene som hade basketmatch i går och dom utklassade laget dom mötte.

varmt!

gud  så varmt det har vart ute idag har njutit som fan. Svenskaleketionen tillbringade vi utomhus och bara satt i solen och stekte haha. Efter skolan åkte jag hem direkt hade en galen huvudvärk så la jag mig och sov i 3 timmar. Nu har jag precis duschat ska snart sminka mig också, ska möta dom andra kl sju i centrum så ska vi handla lite till grillningen. Kommer att ha med mig digitalkameran också. puss på er

a

LEDSEN!

trött

jag är så himla trött usch ! har inte orkat träna, men jag måste fan ! väntar just nu på en kompis som ska komma hit vi kommer väll sitta vid datan eller något får se.

i morgon ska jag och lite folk från skolan typ , grilla, röka vattenpipa och booza lite, det blir jättemysigt. och hoppas att alla är med på det nu så att det inte slutar med att inget händer.

skönt väder

det är så himla skönt väder ute blir alldeles glad. Skolan gick bra i dag, glömde mina böcker i skolan och jag har prov i morgon. men ja klarar mig förmodligen hoppas jag. Efter skolan gick jag, petra, michelle, malin & johanna runt i centrum. Johanna köpte en grymt fin kjol, en vanlig tröja och ett skitcoolt halsband haha. Sen köpte michelle och johanna glass såg skitgott ut. vi chillade väll där i typ 2 timmar gick runt och kollade på kläder och skor.

Värmer mat just nu Mami jobbar kväll och julia är hos sin pappa skönt att få vara själv. Ska träna sen också. nej nu hörde jag att mikron pep min mat är klar. puss på er

hehe

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 19 kr och 54 öre
2. Vad ser du om du ser åt vänster? en lila vägg
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Sandra
4. Hur lång är du? 165 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? kmr faktist inte i håg, bio ganska ofta haha
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: haha detsamma<3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? inget av dom
9. När såg du senast din mamma? för en kvart sen
10. Icke godkänt i något ämne? ja :$
11. Mvg i något? nääääe
12. När vaknade du idag? 07.10
13. Vilken är din favoritplats?  mitt rum
14. Vilken plats föredrar du minst? vet ej
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? kan inte tänka så långt
16. Hur stor är din säng? STOOR
17. Vad sover du i? trosor och t - shirt
18. Hur många kuddar har du i sängen? 8
19. Var har du bott/bor?  Vidja, Bagarmossen, Farsta och massa andra ställen
20. Tycker du om kinamat? helt okej
21. Tycker du om kaffe? jap
22. Vad dricker du helst till frukost? juice
23. Kan du spela poker? självklart
24 Känner du någon med med samma födelsedatum som dig?
25. Vill du ha barn? spikat
26. Kan du några andra språk än svenska? engelska
27. Har du någonsin åkt ambulans? med en vän
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet.
29. Vad spenderar du helst pengar på? Cigg , booze o kläder
30. Äger du dyrbara smycken? ett
31. Kan du rulla med tungan? hihih yesbox
32. Vem är den roligaste människan du känner? Sandra
33. Vad har du för ringsignal? vene orkar inte kolla
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?  ja massa små söta kläder
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? mitt sängöverkast
36. Kan du byta olja på bilen?
37. Vilken var den senaste boken du läste? sanning & konsekvens
38. Dansar du i bilen? nä ?
39. När var du i kyrkan senast? long time ago
40. Hur många hål har du i öronen? 6
41. Har du någon piercing? i tungan och överläppen
42. Har du någon tatuering? nej men ska snart göra :D
43. Har du provat droger?
44. Röka eller snusa? Röka
45. Har du pojkvän/flickvän? nej
46. Vad är ditt mobil nummer? 073782525! mohaha
47. Vad ska du göra ikväll? ska sova nu
48. Har du några syskon? 4
49. Vad är din favorit färg? Lila
50. Hur många bilder har du på dig själv? väldigt många

hemma

Hej! Kom hem för ca 10 minuter sen. Jag, Petra, Sokeina, Sandra & Alex gick ner till farstabadet dåra eftersom att himmlen var jättefin men det var helt tomt. Så vi stod där och skrämde upp varandra och hade faktist väldigt kul. Sen skulle vi möta upp Nadine & Latifa haha och vi skulle försöka skrämma dom men dom såg oss haha. så vi satt och snackade lite sen rörde sig alla hemåt. Jag ska snart hoppa i sängen och läsa lite och sen sova. Börjar 08.00 i morgon så jag måste gå upp tjugo över sex suck. Lägger in bilder på lite enklare kläder jag beställde hem i dag. Puss på er

     
här är det lite gulligt sådär!

dom hära skorna måste jag bara beställa nästa gång. godnatt

yeeep

Hello ! håller just nu på att koka pasta, vi ska äta tonfisksallad hemma i dag med fetaost i , mumsigt! I kväll ska jag ner till farstabadet också till sjön, med klassen vi ska kolla på stjärnorna och grilla haha om det inte är för molnigt. Nej nu måste jag kolal till pastan. puss

yeeep

Hello ! håller just nu på att koka pasta, vi ska äta tonfisksallad hemma i dag med fetaost i , mumsigt! I kväll ska jag ner till farstabadet också till sjön, med klassen vi ska kolla på stjärnorna och grilla haha om det inte är för molnigt. Nej nu måste jag kolal till pastan. puss

SOOL!

Hej på er allesammans! Kom nyss hem. I dag började skolan nio så jag klev upp tio över sju tåg en dusch rakade benen och så, självklart råkade jag skära mig så har värsta köttsåret, fint till sommaren ? nä inte precis! Första leketionen var ialf No vi tog det egentligen bara lugnt, sen ahde vi matte där vi satt och snackade de mesta. Efter matten går jag petra och sandra och köper glass ett sexpack med kolastrutar för 25 kr ? FYND haha så jag har faktist ätit två glassar idag, men det är ju så galet fint väder, sen hade vi lunch tacopytt, men jag hitatde självklart ett hårstrå i min mat så då sket jag i att äta.

Efter skolan åkte jag och sandra och kollade upp en grej, och det gick hur bra som helst. Nu kan vi pusta ut haha. Fick också ett sms av Michelle idag att Chris brown och omarion var på NK och att dom skulle vara där en timme till att jag skulle skynda dit, var nära att gå på det men sen kom jag på att det var 1 april. hehe
puss på er