min dag

Haha värsta töntrubriken men kmr inte på någon. Slutade skolan tjugo över elva och pizzan var så äcklig att den inte gick att äta på riktigt. Drog till stan med sandra och hittade min fina älskade tröja <33333 kärlek! sne efter det gick vi till skopunkten o kollade o jag har minaklck där som jag ska köpa love them. Anyway sen gick vi till donken jag köpte två cheeseburgare de fick bli min lunch. Sedan drog vi till farsta och jag handlade hem lite chips nötter och juice. För jag tror inte jag ska ut i kväll alla mina valborg har vart kaos fylla, maria pool och skitsaker. så jag vill vara nykter jag kan dricka en annan dag då det inte är så jävla mycket fylla ute. =)

läskigt

Fick hem brev från tingsrätten idag. det som hände i tensta blir rättegång, ja e faktiskt rädd. jag ska istta där framför honom usch. den 11 juni kl 13.00 i solna tingsrätt. uuuuusch!

OMG

jag är så jävla arg, sur, ledsen, irriterad. ja alla dåliga känslor på en gång. sug en jävla kuk usch! kmr slå sönder någt har redan kastat mobilen i väggen så den nästan gick sönder herregud

hejhopplingonsnopp

Jag ska strax sätta mig i vardagsrummet fixa naglarna och sedan ta en ciggarett. Men tänkte uppdatera lite först. Skoldagen har vart lååång o seg men jag stod ut jag gick inte innan stannade tills kl tjugo över tre. Har tjuvrint massa människor men alla harvart skittråkiga bläääää. I morgon ska vi få pizza i skolan men den är säkert äcklig eftersom chaplin gjort den,ja precis han är inte duktig i köket för han skar sig det första han gjorde hahahhaha tönt! :D nedå han e en puttenutte(inte) aja whatever. Inga bilder är tagna i dag, i know tråkigt. ska spela in en sångvideo när minneskortet till kameran kmr fram har ingen aning om vart det är , men stå ut. Nu sk ajag smsa richiepichie för han e rolig o prata med söt! PUSSHEJ!

ge mig en puss!


haha min adhd utredning

Irma har utretts vid sachsska barnsjukhusets neurolgiska utredningsteam ( Nu-teamet) under februari 2008- Utredningen initierades av dr katarina karlebo-bergren, hökarängsskolan, som önskade en utredning angående ad/hd? mmr ? utredningen har omfattat anamnestagning med förälder, bedömning av skolterapeut agneta henriksson och psykolog solweig roxenhed. Information från skolans lärare har inhämtats

Modern beskriver Irma som en flicka som alltid varit aktiv sedan födseln. Hon klättrade och lekte vilda lekar helst med pojkar. Var inte speciellt road av docklek, sitta pyssla etc. Den psykomotoriska utvecklingen var enligt modern, normal. Irma utvecklades som förväntat, gick vid ca 11 månaders ålder, talade tidigt. Hon började i förskola vid 1,5 års ålder personalen beskrev henne som en aktiv flicka som ofta kom i konflikt med andra barn eftersom hon var så styrande. Inlärningsmässigt hade hon inga problem då hon börjat skolan men hastade alltid på med läxor och uppgifter, hade svårt att koncentrera sig. När Irma kom in i puberteten på mellanstadiet blev hon stökig, och visade stora diciplinssvårigheter. Hon klarade inte nationella proven i åk 5 då hon påföljande år gjorde om dom och fick godkänt. Då Irma började högstadiet och bytte till hökarängsskolan och hennes sociala fungerande försämrades, hon började skolka mycket, gjorde endast det hon volle när hon vistades i skolan, klädde sig lite utmanande och var allmänt svårstyrd. Hon har under hela sin skoltid haft massa kamrater men nu utökades hennes bekansskapskrets, modern säger sig nu inte längre ha kontroll över hennes umgänge. Hon har slarvat med tider, varit ute sent och ibland druckit alkohol och börjat röka. Hon har vid ett par tillfällen tagits omhand av maria pool. Enligt modern har Irma extremnt häftigt temprament. Då hon inte får som hon voll skriker hon och gapar, kastar slår sönder saker etc. Hon har ingen självinstinkt angående detta beteende, tycker alltid det är någon annans fel. Vidare breskriver modern henne somr astlös/slö och okoncentrerad, har svårt att hålla reda på saker, kan inte ta ansvar. Modern har informerats sig om diagnosen ad/hd och tycker att den stämmer på Irma. Hon anser färemot inte alls att Irma är lågt begåvad utan menar att hon är tvärtom tidigare hade lätt för sig i skolan.

Irma går nu i hökarängsskolan och är bedömd av psykolog staffan westberg i november 2007. Hon presterade då långt under genomsnittligt för åldern men där finns också signifikanta skillnader mellan deltest. Slutsatsen är hennes svårigheter inte endast beror på dålig skolnärvaro samt attd et finns en tydlig problemmatik inom uppmärksamhets- och koncenrationsområde och hon visade en uttalad låg motovation. Enligt utlåtande från hennes olika lärare i hökarängsskolan bör Irma klara att upnå målen och få godkänt i dom flesta ämnen men det pekar samtliga på hennes bristande koncentration och ovilja att göra annan än det själv hon tycker är roligt. Hon har stora kunskapsluckor, säger de, men anser att hon har det intellaktuella färutsättningarna för att klara undervisningen. Hon är lust- och impulsstyrd och har svårt att bearbeta,reflektera och förbättra sina prestationer. Hennes uppförande växlar från direkt oförskämd till att vara trevlig och gullig, säger de.

Vid utredningen på NU-teamet medverkar Irma delvis till bra bedömning. Hon är dock mycket omottiverad och ovillig att genomföra bedömningen. Hon svarar på frågor men endast mycket kortfattat och bemöter många med "jag vet inte". Hon ger upp vid motgång eller om hon tycker det tar för långt tid. Bgåvningsmässigt når Irma ett något högre resultat än vid förgående utredning hon presterar på nedre gränsen och under normalonrådet. Den finmotoriska utvecklingen är god. Hon arbetar smidigt och välavvägt. kan dock vid långvarigt skrivande få ont i handen. Irma arbetar snabbt med god automatisk vid finmotoriska uppgifter på tid. Vidare har hon en god visuo-spatial förmåga och god visuell, perceptuell utveckling. Hon visar en god visuell minnesförmåga.

P.g.a Irmas låga motivation vid begåvningsutredning och knapphändiga deltagande är det tveksamt om resultatrn speglar en verklig intellektuell utvecklingsavvikelse. hennes bristande på noggranhet och uthållighet har förmodligen sänkt resultaten. det kvarstår således frågetecken kring hennes kognitiva färmåga och en stark misstanke om att hon inte presterat optimalt under delar av bedömningen , Irma uppfyller enligt skattning av föräldrar och skolans personal samtliga kriterier för uppmärksamhetssvårigheter och impulsivitet. Kriterierna för överaktivitet uppfylldes helt då hon var yngre.

Modern och personal från skolan har tagit del av utredningen vid möten på NU- teamet. NU-teamet rekomenderar att Irma får undervisning i en liten undervisningsgrupp. Hon har behov av specialpedagogiska insatser och specialpedagog är inkopplad. Vidare kommer Irma att få en kontaktperson som bla ska hjälpa henne med läxor. Modern önskar information om medecinisk behandling och remiss angående detta skickas till dr. lars sandström.

a

orkar inte uppdatera i dag. förlåt vi hörs i morgon

nationella

I dag har jag ju nationella. ska möta sandra om 45 minuter och hon är inte vaken, aja! får absolut inte komma sent för då kmr vi inte in. vi hörs senare. puss

glad

Jag känner mig väldigt glad haha vet inte värför. Har ialf ´smsat med en sötnos hela dagen och han ska med mig på fest på lördag. i morgon börjar jag 12 med nationella och slutar tjugo över ett då ska jag till läkaren med mamsen och tillapoteket. men ska upp tidigt i morgon och ta en promenad med mamsen och handla bröd o tonfiskröra.

Vill också bara skriva till dig jennifer jag älskar dig & vi finns här för dig o stöttar dig, du går igenom något så otroligt jobbigt nu, jag vet hur det känns. Du klarar det. keep ur head high baby!


gammal låt men asbra!


lättnad

Är så jävla lättad just nu. Sa precis upp vänskapen med en person som stått mig väldigt nära i ungefär 10 års tid. Men hon har betett sig illa, jag säger inte alltid att jag vart snäll eller alltid gör rätt. men hon pendlar fram och tillbaka mellan alla snackar skit, har gett henne chanser efter chanser och jag är helt slut nu. Hon kunde tagit tag i det och börjat vara ärlig och äkta men nejnej. Så nu förlorade hon sina vänner i stället. aja life goes on jag har mina tjejor <3333

shulululu


städat

har städat mitt rum lite bäddat sängen, torkat databordet, lagt in mina kläder i garderoben och slängt massa papper. damsugaren funkar inte så mamma får fixa det när hon kommer hem. juste tänkta fråga er, vilka av er vill att jag ska spela in en sångvideo när ja sjunger? säg gärna till o ge förslag. PUSS

JAG ÄLSKAR SOL DE ÄR = KÄRLEK

älskar vädret blir så jävla glad så det inte är sant herregud. Ialf i dag i skolan gjorde jag muntliga nationella jag fick G fett stolt trodde faktiskt att jag inte skulle våga alls men deni jag gjorde det cred till mig. Slutade tjugo över elva jag och sandra åt lunch i skolan och jag mådde så jävla illa sen trodde helt seriöst att jag skulle spy. Sen sminkade jag mig i omklädningsrummet för jag skulle till Lidl så ville se lite fin ut, lämnade ialf in mitt cv till chefen och hon skulle ringa mig om någon vecka för dom behövde sommarpersonal ( hoppas hoppas hoppas håll tummarna ) Köpte även en liten väska för 150 kr på gina jättesöt och gick till apoteket för jag skulle fråga om jag kunde hämta mitt intyg på medecinen ( måste ha det när jag reser för min medecin är narkotikaklassad, janio det är sånt vi adhd människor äter haha ) nu sk ajag ta en cigg o sen ut o sola. PUSSS


dagens outfit
Kofta ginatricot- 249 kr
tunika/klänning ginatricot- 249 kr
lackleggins ginatricot- 149 kr
armband H&M- 69 kr
sen hade jag en lila sjal


jadpödf

Jag är så irriterad. jag har rint och smsat mamma 500 gånger hon svarar inte varken hon eller julia är hemma aso gaaaah. men en rolig sak som hände i skolan jennifer ba irma vad har du i håret och jag börjar skrika och vifta på huvudet så ramlar det ut en feeeet geting usch vad läskigt haha. aja nu ska jag kolla på tv peace bitches!

svenska

sitter på svenska leketion skittråkigt, känns som om jag bara komemr att somna. Efter svenskan har vi kultur och stilhistoria vi ska på stadsvandring och jag ska inte med ska till lidl efter skolan. pusshej

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig. i dag har jag sovit för de mesta, vart ute med min kissemisse, ätit och kollat på tv. Jag känner mig helt slut även fast jag sovit i typ 11 timmar menmen.. Skola i morgon, ångest, tråkigt, blä. puss

GAAAAAAH!

är fucking fittirriterad. vaknade nyss och mamma kommer hem med skitäcklig tortellini, hon har inte köpt cigg eller comviq kompis aso fittttta vad ja e röksugen!

dagens låt


huvudvärk

Godmorgon. Vaknade för ungefär en halvtimme sen. fast innan det vaknade jag typ sju i  morse asbakis alltså mådde så jävla illa var tvungen att duscha och allt sen kröp jag ner i sängen igen med min mysiga katt breve mig. I går var vi först hos Sara åt jättegod tårta körde sanning och konka, pratade skrattade och bara myste. Satt och rökte på balkongen och några drack. Vid 21.05 drog Jag, Jennifer, Sandra & Linda. Vi drog på Lloyds fest de va galet kul o ja blev så jävla full, vi dansade träffade på clarence skitlänge sen och rami o dom var där. så vi bytte nr med clarence o han skulle egentligen kommit hit men dom var så sega så vi somnade så jag hade ett missat samtal typ 04.04 hihi. aja de blir några bilder sen ska jag steka bacon mummms!



söta sara

moi

yeeye

Felicia

drunk as hell

sara får ett sugmärke haha

fyfan vad äckligt ful bild men ja bjuder på denna
Linda o lite jag

Jennifer o lindas fot


haha

ja o sandra e rätt så fulla hahah vi har ätit massa tacos, nu väntar vi på sega clarence!

dagens låt


tacos

Sitter i klädd mina Lack leggins ett svart linne som man knäpper vid brösten och min nya kofta från gina. Har sminkat klart mig själv.. orkar inte platta håret så jag hann ner till Lidl men chefen hade gått hem så jag ska dit på måndag igen. Har även hunnit äta tacos blä är så trött på det men aja. Om en o en halv timme ska jag möta sandra så ska vi ta bussen till sköndal. Ha en trevlig lördagskväll. PUSSPÅRUMPAN


stress

Måste hinna dusch, sminka mig, platta håret, äta springa ner till Lidl träffa chefen och lämna mitt Cv. ska hem till sara i kväll ju vi har vart i centrum och handlat present. Blev två småsaker då både ja o sandra är urfattiga. jaja ville bara uppdatera lite snabbt. PUSS

smärta

Jag har en sån enorm smärta i hälen kan inte ens stå på den, den är helt röd, svullen och bränns. Tänkte ta mig ett glas cola snart och lägga mig framför tvn ville på fest bad sandra kolla upp något men hon har inte messat än. Jo hon messade nyss men inget intressant -.-aja puss

shoppat

Hello! Kom precis hem har vart i centrum med mamma fick med mig ett par leggins o en kofta hem för bara 400 kr skitnice. I dag var vi som sagt på sminkkurs vilket var jätteroligt. trodde man skulle få mer festsminkning men det var bara naturlig sminkning. alla gick och åt på burger king vi satt ute i solen jättehärligt. Jag o mami har bakat pizza så nu ska jag äta. puss


blusen som jag fick hem för några dagar sen.

min sminkning

igen


glass

Godkväll. Sitter insvept i min vita flisfilt från ikea som mamma köpte till mig idag. Hon kom även hem med glass från glassbilden söta mamma. Jag är helt slut vet inte värför känner just nu att det är för mycket. Polisanmälningar, bråk, hat. Ja det säger väll det mesta. Jag saknar Jay jag ligger och tänker på han konstant på hans skratt leende ögon. Jag vill flytta, flytta till London till honom nu, men det går ju inte jag har skolan att tänka på och det är det jag måste prioritera framför allt annat. Och sen måste jag ju bli 18 men det är ju bara 9 månader kvar =). Nu ska jag kolla på lite bloggar, tvätta bort sminket borsta tänderna och krypa ner i sängen tänkte läsa, komma bort från alla tankar som irrar runt i mitt huvud. Jag vill berätta men jag ska nog hålla det inom mig, ja kan trots allt inte berätta allt. Godnatt <3


pinkpinkpink

Har precis målat naglarna lite bättre illrosa skitsnyggt. Mamsen är i centrum hon ska handla Blåbär och fil så sak vi mumsa på det när hon kommer hem. Och jag är fett fuuuuucking irriterad för jävla horcp hockey är i dag igen så nu går inte biggest loooooser i dag heller :'( blää på ishockey. haha kärlek till er!

duschat

Nu har man duschat nu ska jag bara sminka mig o välja kläder & fixa håret sedan är jag färdig. Juste får inte glömma att ta min medecin för annars kmr jag få ett raseriutbrott och slå sönder något/någon. Nämen det är väldigt skönt att ta medecinen annars gör jag alltid något dumt känns det som. Nu måste jag skynda har endast 1 timme på mig. PUSS

irriterad

Jag vet inte värför, men blev precis jävligt irriterad. Har läst massa bloggar o snart så börjar 94orna i min skola akta er för mig! haha nä men seriöst snorungar hit o dit. har ialf kollat på andra avenyn och tänkte gå och lägga mig snart min kväll har bestått av tv först simpsons sen något på tv400 o sedan andra avenyn. Det var typ kim som våldtog Liv i knew it!!!!!! aja ska ladda på min mobil i helgen så jag kan ringa min sötnos. Fick en kommentar att jag passa bättre som blond, tack men nej tack. färgade håret blond för 2,3  veckor sen o det var en katastrof haha men gulligt av dig. GODNATT!!

Nothing on you baby


äckelväder

Kom nyss hem har vart ute på en liten promenix med hunden innan det var jag i skolan i tjugo minuter fixade till mitt Cv bara. Ska göra provet nästa onsdag kl ett. I kväll måste jag plugga för i morgon har vi prov på salongen. Och på fredag ska vi in till stan och gå en sminkkurs med salongen så jävla bra får en festsminkning så då blir det partyyyy ska också shoppa på fredag nya skor ett par solglasögon någon klänning osv. På lördag ska jag hem till Sara och äta tårta vi ska fira henne har ingen aning om vad jag ska köpa, får hitta på något kul. aja för mycket snack nu. puss

desperate housewifes

har precis kollat på det. alltid lika bra. Ska fixa lite i mitt rum nu tänkte jag och sen sova. ska upp tidigt i morgon duscha och sen dra till skolan fast ja e ledig, ska göra ett prov då suktig som jag är. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSS


massa gammla bilder


2007

2007

2008

nyår 2007/2008

öl e gott

haha 2008

2008

2008

2008

2008

jag o sandra 2008

2007

2007

2007

2008

2007

2007

2007

2007

2007

2006

2006


tisdag

Har som sagt vart i västberga alle i dag hos polisen. det Gick jättebra min advokat var med och poliserna var trevliga. Jag berättade allt som hänt och hur allt hade börjat berättade även hur personen kränkt, hotat mig osv vi pratade i ca 1 timme. Efter det åkte jag och mamsen till Farsta och handlade chili, äggnudlar, grönsaker, köttfärs och lite sånt & sen gick vi hem och lagade nudlar med indisk krydda och chili i. Försöker få in bilder på datan också men den vägrar får fixa det senare för nu ska jag vila i 1 timme och sedan kanske ut och jogga. Puss!


kläder

fick hem mina kläder i dag allt var så jävla snyggt. Endast klänningen måste sys upp lite tycker den är för lång men annars var jag supernöjd, lovar att lägga in bilder i morgon. Ska ha min blus på polisförhöret hihi. nu skjag sova ska upp halv nio i morgon. godnatt lovers

bilder

Jag våren 2008

Jag 2007

2007

sommar 2009 ( inget smink )


2009 bulgaria

balen 2009





haha blåtiran var nästan borta men aah


chillpillar

Ligger här med johanna vi kollar på tv på joooeey haha. Smsade J och bad han ringa mig i kväll får hoppas på att han gör det. Vi har ialf ätit varmkorv och chips jag o johanna mycket gottgott. ja har inte så mycket mer att säga. kärlek!



hahaha jag och sandra hade tråkigt en kväll.


saknar

Hej på er! sen uppdatering i dag i know. Har bara degat hemma lagat tacos, pluggat ytterst lite sovit. ja det var väll allt. Har pratat med Jay på msn han vill att jag ska komma till london om 2 veckor hm jag kan ju inte det om jag bara kunde i need money. I morgon ska jag träffa Johanna hon ska komma hit när hon slutat och på tisdag ska jag till polisen. peace and love haters!


jag och johanna för 2 år sen ungefär haha cp hand ja har!


you're the one who makes me smile


Hammarby

Hej sötnosar. Har haft det jätte trevligt i dag. Mötte upp min bror kvart i sex i skanstull han bjöd mig på en resturang minm at var inte så god men det slank ner lite. Sedan gick vi till hammarby matchen ( o nej inte med a laget den är på tisdag) men en annan vi gick när det var en kvart kvar vi höll på att frysa i hjäl men bajen ledde ialf med 2-0. Vi gick hem till min brors bästa kompis och där var det 4 andra tjejer som satt o åt och drack vin. Jag satte mig i vardagsrummet med min bror o hanskompis vi snackade o ba chilla. Och nu är jag hemma o har ätit två mackor. hur har eran kväll varit? Ojuste har haft 10 mer besökare än vad jag brukar i dag. KULKUL! puss




tankar, tankar & ännu mera tankar...

Du var så elak. Jag visade dig allt de bra, du var så feg. När du inte fick som du ville så rasade världen i hop. Du blev arg, elak. Jag gav dig allt du backade undan när du inte fick som du ville. Medans jag trodde allting kunde bli bra så jag lät det vara. Jag lät mig behandlas som en slav jag gjorde ingenting. Jag var tvungen att gömma mig för att kunna ta en cigg jag kunde inte berätta om jag skulle ut med vänner för du blev arg & svartsjuk. Jag tycker synd om dig för du kommer inte komma långt. Du hotade med att döda vårt barn i fall jag skulle behållt det. Du sa att du skulle pissa på min grav, att du hoppades att jag skulle dö. Du sa att om du skulle se mig bli våldtagen skulle du bara gå förbi och skratta du skrev & sa så elaka saker. Ändå stannade jag ändå krigade jag för dig du är ingenting. Jag ångrar dig för du är ett av mina största misstag, jag ångrar att jag visat mig själv för dig. Jag ångrar att jag var med dig under 3 månaders tid jag ångrar allt som har med dig att göra. Människor kanske inte ser hur himla illa du har gjort mig ja alla kanske inte ens tror mig. Men det finns bevis och allt ska fram för det är så himla fel. Du har två personligheter dom ser dig som snäll men om man lär känna dig for real då är du ett psycho. Jag tycker synd om henne också. För det är inte kärlek med dig. det är svartsjuka, hat aggressivt. vissa stunder är bra. men sedan kommer riktiga du fram. Jag hoppas du får hjälp. Du förtjänade denna lilla örfil du ströp mig. Om du inte fick se min mobil så började du dra i mig som om jag vore någon docka. Jag hoppas att alla får se den riktiga du...

du fick mig att fälla så många tårar du fick mig att må dåligt.





vaken tidigt :O

ja jag är vaken nu. Dels somnade jag innan elva i går och sen så kan jag inte ligga ner för min tatuering gör så jävla ont så jag bestämde mig för att gå upp piggna till så snart ska jag ut och springa sen ta en dusch raka benen och fixa o dona lite. pusssss

trööött

Är helt slut kom hem nyss har fyllt i min tatuering. uppdaterar i morgon. puss

jag har gjort bort mig

jag har förstört allt.

börjar bli sjuk

känner mig hängig, fryser osv mår inte bra alls är så himla trött också gäspar hela tiden. E så trött på allt e så irriterad på jay tänker inte svara honom i fall han ringer eller skriver. i dag fick vi allafall sluta 2 timmar tidigare. taaaaaack för det heeeejdå!

solat

har solat i 1 timme nu ska jag sova. =)

heyheyhey

Då är man redo för skolan. I dag blir det återläsning så man hinner i kapp lite då det faktiskt bara är ca 7 skolveckor kvar. I kväll kommer min älskade moster också. Love uuu!


sokki, petra, jag & johanna
dagen efter denna dag var första gången jag träffade Jay!


babybooo

Har precis pratat med min sötnos på msn. Jag ska snart träffa honom im happy. Har vart jätteduktig i dag också jag och sandra redovisade i 14 minuter på svenskan om sex och det gick superbra. Har ätit vääääärldens godaste mjukglass i dag de bara smälte i munnen har vart så himla sugen. och i dag pratade mamsen med polisen för jag har blivit åtalad för misshandel och jag ska polisanmäla denna person för detta också samt olaga hot och kräkning och olaga hot om att döda någon. Har även vart i kontakt med min advokat som är supergullig och våran fmailjeadvokat superduktig.

får en massa kommentarer om Mohammed

Ja och mohammed finns inte vi existerar inte tsm okej? vi var inte bra för varandra det är något jag insett, mohammed är som han är och han kommer aldrig att ändra på sig han måste växa upp först. Ja jag sa att vi var så kära osv men jag har faktiskt insett att jag aldrig var kär i honom. Jag hade honom bara för att jag saknade jay han var liksom någon som bara fanns där. han var elak och då menar jag inte hela tiden men rätt ofta. Han och jag har gått olika vägar thats it sluta fråga om honom snälla?

hungrig och trött

Jag e så himla hungrig. Vi fick riktigt jävla äcklig mat i skolan i dag bläbläblä åt potatis o bröd haha låter som värsta fängelset i know. Hade även utvecklingssamtal i dag och det gick jättebra, har ju rätt mycket att göra klart men jag har blivit utplacerad på en salong i kungsholmnen och ann sofie sa att hon inte var ett dugg orolig för mig känns sjukt bra. Ja det var allt från mig. Puss


haha läskig bild!!!


fick ännu en fråga jag vill besvara

Jag har ingen ny kärlek, absolut inte. Killen jag pratar om är Jay såklart killen som bor i london som jag träffade i oktober förra året. he is my cuutiepiie. haha. Är så himla trött känns som att jag blivit helt nerdrogad herregud. ska snart lägga mig i soffan och kolla på jersey shore riktigt bra program får jag säga.


jag ser ut som en vampyr haha


svar

anonym: Kan du inte visa alla dina piercingar och tatto? Vad är det för skadestånd du ska begära? :)
Hur var du när du var mindre? i skolan alltså, kaxig eller blyg? Berätta om din bakgrund om du orkar? :)

Jo när jag sitter på andra datan så ska jag se till och lägga in bild på alla piercingar o tatueringar. Det är skadestånd angående en sak som hände för ett tag sedan i tensta. Hur jag var när jag var mindre hmmm.. jag var vild rent ut sagt, jag var väldigt kaxig min första termin i 7an och alla 9or hatade mig riktiga haters m en jag brydde mig inte då var jag en blond fjortis som bråkade med alla fick ju en tjej misshandlad som jag har bett så hemskt mycket om ursäkt om de var inte jag som slog men jag var inblandad i bråket. Min bakgrund hm vet inte så mycket vad jag ska säga, jag är född i stockholm växte upp till 2, 3 år i bagarmossen sedan flyttade jag runt väldigt mycket. Mamma träffar  min lillasysters pappa dom får min lillasyster och vi bor i vidja. Sedan separerar dom och vi flyttar till Farsta och här har jag bott nu i 9 år. Jag har fått diagnos Adhd  medelstark och äter ritalin och concerta. Det är väldigt svårt att anpassa sig till adhd jag kan få sånna vredesutbrott men jag har lärt mig jättemycket på vägen och jag är en sån stark person i dag om man jämför med hur jag var förut.. Min pappa är alkoholist så honom träffar jjag inte så ofta. jag har 4 syskon 2 systrar 2 bröder. Den jag känner bäst är min lillasyster julia. Jag har haft väldigt mycket kontakt med socialen, polisanmälningar, kommit hem stupfull. Jag kan bara säga att jag har mått dåligt ganska mycket piss rent ut sagt, någon gång har de hänt att jag skärt mig ( 2 gånger) jag har haft dumma tankar. men i dag är jag en stark person jag har sett mycket o lärt mig mycket av  livet och jag har det bra har världens bästa vänner, familj o djur & såklart älskling. Snart blir det väll till att skaffa barn ;P haha

morognpigg eller vadå ?

Jag är vaken nu kl är inte ens nio än men jag kan verkligen inte sova. funderar på att gå ut och springa eller något. I går så var tjejerna här o sen kom thomas o willy förbi har ingen aning om hur han stavas haha och jag o sokki ställde oss och lagade tacos kl tolv på natten skärde sallad o allt skitgott. Sen var jag inne på skype o msn o snackade med darius skitlänge han e så jävla rolig haha fast det är jag också för den delen. Fick en kommentar med massa frågor o sånt som jag ska svara på senare i dag, miss my baby. =)


hejhejhejhej

Har inte hunnit uppdatera i dag har sammanlagt gått och sprungit 7 km i dag. I kväll kommer tjejerna förbi vi ska dricka lite wine och sjunga typ singstar kanske. Har så mycket jag vill säga men jag sparar mig tills i morgon. kärlek!

nite

slänger in denna låt innan jag går och lägger mig. kyss!


kläder

Nu har jag beställt lite kläder. Fick bara en bikini, en jättesöt blus och en sjukt söt klänning. I morgon ska mamsen o lillasyster till kenneth så jag tänkte fixa någon liten tjejkväll så hittar vi väll på något kul. I morgon bitti ska jag upp klockan nio och jogga till Julias stall och kolla på hennes ridning nu jävlar ska jag träna som en idiot. puss


stolt

jag är så himla duktig har sprungit 5 km upp för backar ner för backar är helt slut ska ta och äta nu o dricka en massa vatten. love

friday

jag vaknar ungefär samma tid varje dag. det är typiskt irma. i dag vill jag mysa med mamsen äta god  mat, fylla i papper om hur mycket skadestånd jag ska begära och så men vi får se. ska ut o springa i dag också ciao!

tomorrow

tänker jag köra en hiss o diss KANSKE i videoblogg. puss

irriterad

jag har igenom hela mitt liv klarat mig jävligt bra själv. men nu känns det som att någon måste finnas vid mig hela tiden att jag måste få någon slags bekräftelse. Jag vet inte värför men jag vet personen som orsakat mig så mycket smärta. Ord som personen kanske inte ens tänkt på kan såra så mycket. Jag är stark men jag blev svag. jag känner mig tom finner inga ord heller. Jag vill hitta på något nytt jag vill resa till London o träffa min baby, Jag vill bosätta mig i ett hus där med honom. Som han sa jag ska köpa ett hus till dig o vi ska skaffa barn o ja ska göra allt för dig. Jag vill ha honom här nu så mycket. Jag pratar mycket om honom men vi får aldrig tid att ses, men att sakna någon är skönt. Jag skulle vänta på personen jag ville vara med i en evighet. Då & då får jag världens sötaste sms o samtal det är värt saknaden o allt kommer vara värt väntan när vi ses igen för då ska jag hoppa på honom o pussa på honom hålla om honom. Jag har ingen aning om vart vi står precis men han är min baby. detta inlägg handlade om två helt olika saker, men det är typiskt mig jag har så mycket tankar på samma gång. Nu ska jag sova men först skicka ett sms till min bebis. Godnatt bloggen

helt sjukt seg

ligger i sängen och väntar på att mamsen ska komma hem och lagar mat är sjukt hungrig. har inte gjort ett piss i dag har inte duschat eller något än har inte orkat. ska strax göra det. Mina vita lilla kisse ligger o sover så sött. gud så skönt att vara döv i bland inte höra något. nej jag vet inte vad jag svaml.ar om sandrush ska hämta mina pengar från jennifer för hon köpte ingen limpa syndsynd.

godmorgon lovers.

Jag sitter här med ett fetingstort isglas med vatten i skitgott. Ska strax ta min morgon cigg och sen hoppa in i duschen raka benen o allt. Om 5 o en halv vecka drar vi till sunny beach jag längtar något så otroligt mycket ska bli så jävla kul. Älskar det landet. ska göra gelenaglar pierca mig o så där också. har ju redan 2 tatooos så jag ska nog vänta lite innan jag gör min tredje. jag har sovit tolv timmar i natt jag somnade runt kvart över tio i går jag var helt helt död haha. men vi hörs sen sötnosar. Kärlek!



segt

Vet att jag inte uppdaterat så mycket i dag men jag har legat o latat mig och sen drog ja och sandra till jennifer var där en stun doch bara tog det lugnt. Nu har jag precis lagat mat så jag messade lillasyster att komma hem, vi ska äta tacos piroger jag lagat själv mums! Jga vill åka till London nu, jag vill vill vill! finns 1 person jag saknar mest i hela världen, guess who? puss

hemskt

gårdagen började bra avslutades dålig. ska bara vara hemma i dag nu vill inte göra något alls, känner inte för något. haha o så hör man ännu en historia om mohammed, gulligt. jaja nu ska jag äta hejdå!

blogglusten är helt tillbaka

Gud vad kul det är att blogga igen. Har ju haft den här bloggen i över två år. Har precis duschatr och klätt på mig, ska sminka mig om någon timme kanske äta en macka. Men nu behöver jag hjälp med bloggdesignen så snälla någon hjälp mig!!!!!!!

så jävla skönt!

Nu har jag, sandra o syster vart ute o sprungit 3 km jättehärligt. innan det så färgade jag mitt hår det skulle bli mörkbrunt men blev svart, har färgat för mycket nu så nu ska jag ha den här färgen ett bra tag framöver. Mamsen ville att jag skulle klippa hennes hår också så jag ska nog göra det i morgon. i Kväll så bjuder petra oss på mat i kungshallen så det ska bli mysigt känner mig rätt sugen på nån stark thaigryta men vi får se. Och i morgon bjuder söta rey mig på bio vi ska se flickan från ovan. allt från mig just nu. loooove



en väldigt gammal bild på moi!

jag har världens vackraste mamma, älskar dig!


10.37

jag är vaken tidigt haha. men jag somnade kl tolv i går så jag har sovit ut åtminstonde. Om ett tag kommer sandra hit, hon ska färga mitt hår efter det ska vi ut och jogga , uppfriskande. I kväll känner jag för att hitta på något roligt. ska nog smsa ida och fråga om hon vill ses det var en evighet sen saknar faktiskt henne. för er som inte vet så är hon min barndomsvän har känt henne sen jag var 4 år. det har vart jätteknas mellan oss men jag tror att det kan bli bättre , hon är trots allt en vän jag känt så länge o den vänskapen vill jag inte förstöra igen. Anyway i morgon drar jennifer på kryssning är så avundsjuk jag vill också. men hon får se till att köpa en limpa till mig haha. ha en bra tidag Puss

skriver av mig

Känner att jag behöver skriva av mig det var länge sen jag gjorde det. Jag är så trött på drama verkligen, även fast jag är en riktig drama queen. Jag är trött på folk som bestämmer, ska styra allt, som lljuger. Jag var ju som sagt tsm med Mohammed i 3 månader. Jag fick inte röka, jag fick inte dricka, jag fick inte gå på fester med mina kompisar han var riktigt kontrollerande, han hackade sig in i min hjärna på något konstigt sätt o bara tog för sig kändes det som. Vi bråkade hela tiden typ vi kunde ligga o mysa o helt plötsligt va ovänner så himla onödigt. han sårade mig så himla mycket inte ens ord kan beskriva, han sa så hemska saker som jag inte ens vågar skriva ut här han var en riktig idiot rent ut sagt. Det skulle krävas mycket styrka från mig att ens kunna förlåta honom vilket jag förmodligen aldrig kommer att göra. han ljög hela tiden, men i stället anklagade han mig för att ljuga? måste vart något riktigt psyco med snubben. Jag känner visst om man älskar någon men kärlek ska inte gå i överstyr man ska inte döda för en kille liksom. jag har ialf kommit upp på fötterna kommit över idioten for real blir bara äcklad när jag ser honom usch fy blä.

har tråkigt

1. Vad är klockan just nu:
22.45
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis:
Irma sofie elisabeth söderqvist
3. Smeknamn:
Irmush
4. Civil status
singel baby
5. Antal ljus på din senaste tårta:
huu inga :(
6. Husdjur:
en hund & 3 katter
7. Hårfärg:
rött, men ska färgas MÖRKBRUNT!
8. Favoritfärg:
Lila, svart m.m
9. Piericing:
i öronen, tungan & överläppen
10. Tatuering(ar):
2
11. Födelseort:
bagis brushan
12. Bostadsort (vid födelse):
Bagarmossen.
13. Nuvarande bostadsort:
Farsta.
14. Har du varit kär:
ja, suck
15. Har du varit i några andra världsdelar:
jup
16. Har du varit med om en bilkrasch:
nooo
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen):
har ingen bil
18. Kaffe eller glass:
kaffe faktiskt
19. Snuttefilt eller kramdjur:
snuttefilt hihi
20. Salladsdressing:
har man på sallad ? :D
21. Färg på strumporna:
inga på mig
22. Lyckotal:
13
23. Favoritfilm:
jag vet inte
24. Favoritcitat ur en film:

vet inte faktist
25. Bästa semestern:
London & Bulgarien spikat
26. Favoritmat:
tacos, thaimat & tortellini
27. Bästa veckodagen:
fredag och lördag
28. Senaste låt du lyssnat på:
hahahha ted gärdestad
29. Tandkräm:
Colgate
30. Favorit TV-program:
, gossip girl, one tree hill, jerry springer m.m
31. Favoritrestaurang:
en thairesturang i stan kommer inte i håg vad den heter haha
32. Favoritblommor:
Röda stora rosor
33. Tycker inte om:
falska o äckliga människor

34. Sport att titta på:
Simning & basket
35. Snabbmatsrestaurang:
mac donalds, burger king o pizza mums !
36. Senaste sjukhusvistelse:
när jag gjorde min abort :/
37. Favoritdricka:
fanta
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
ljuslila
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
har inte gjort det än, men kommer inte kugga alls!
40. Vem/var är du om 10 år:
det kan jag inte svara på. men jag vill vara riktigt duktig inom frisör branchen, bo i Usa eller London, ha världens finaste familj och gott om pengar.
41. Vem fick du senast e-mail från:
facebook
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
nej , men har blivit polisanmäld fallen har lagts ner.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
Ginatricot !
44. Vad gör du när du är uttråkad:
Datan, tv, sjunger
45. Fras/ord du använder (för) ofta:
jag vet inte
46. Vän som bor längst från dig:
min kusin marlene !
47. Vad retar du dig på:
tjejer som leker för mycket
48. Det bästa du vet:

familjen, vänner!
49. Läggdags:
allt från 22.00 till 07.00
50. Snyggaste skådespelaren:

51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik:
8
52. Vad är klockan:
22.51
53. Bästa artisten genom tiderna:
Tina Turner
54. Favoritspel:
spigo
55. Favoritfilmmusik:
Dansmusik.
56. Skostorlek:
38-39
57. Syskon:
storebror Micke, storebror jacob storesyster kim, lillasyster Julia
58. Favoritpålägg:
Feta ost o brieost
59. Om du var tvungen att skänkabort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:
cancerfonden
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
jag älskar dig
61. Bästa bok du läst:
blä
62. Är du internetberoende:

63. Favoritdjur:
hund & katt
64. Gillar du snö:
NEEEEJ
65. Favoritglass:
cola glass
66. När köpte du något åt dig själv sist:
2 dagar sen, en väst
67. Är du långsint:
det beror på vad saken gäller
68. Din sämsta egenskap:
agressiv, svartsjuk
69. Vilken är din bästa egenskap:
min personlighet lätt
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
Fixa gymnasiet.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr:
ALDRIG!
72. Vad gör du i sommar:
hoppas på ett jobb, reser till Bulgarien, uddevalla o super gärnet
73. Mest intressanta stad du varit i:
...
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med:
inget haha
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor:
inget
76. Senaste pojkvännen/flickvännen:
Mohammed, BIG BIG MISSTAAAAKE!
77. Favoritgodis:
vit choklad
78. Spelar du nåt instrument:
nä men har gjort
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
Simning love it!
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför:
bow wow, sexig!
81. Vilken film såg du på bio senast:
avatar
82. Senaste köpta skiva:
gunther eller hur han stavas , typ 5 år sen haha
83. Roligaste konserten:
bwo i uddevalla typ 5 år sen hehe
84. Bästa känslan:
när man har gjort något bra
85. Samlar du på något:

86. i så fall, vad:
-
87. Är du feminist:
Nej
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då:
trumma
89. Favoritskiva:
Ingen aning.
90. Bästa kompis:
Sandrush !
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig:
Bitch!
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick:
tråkigt
93. Favoritlåt:
kan inte välja
95. Har du en mobiltelefon:
ja en LG :D
97. Vad är det vackraste som finns:
Kärlek
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?:
USA!
99. Är du homo- eller bisexuell:
Hetero.
100. Vad är klockan nu när du är klar:
22.55

love this song


dagens citat

"Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern."

mys

hej på er, om det fortfarande finns någon som läser min blogg. I dag har det vart en lugn dag, vaknade runt tiotiden gick till hemköp och handlade nudlar så lagade jag det åt mig o lillasyster. sen har jag bara legat hemma ätit en god sallad och jättestarka nötter. I morgon har jag inget planerat heller men på onsdag ska jag ut och springa och sen ska jag på bio med rey myspys. Ska verkligen försöka att få liv i min blogg igen, inte lätt men ett försök kan man alltid ge det. finns så mycket jag vill radera men ändå ha kvar jaja. Puss



Lov!

Ja nu har ju lovet börjat. i går så var jag ute o sprang 4 km med mamma o lillasyster så i dag kan jag knappt gå. Senare på kvällen mötte jag upp sandra och sokki vi drog till farsta strand och chillade ja o sandra drack vin. efter någon timme rörde jag o sandra oss till dalen medans sokki åkte hem. alla dalenbarn haha satt i någon park så vi var där någon timme så.. ännu senare så åkte vi till skärmis och gick hem till rey vi drog runt halv tre tiden hemåt eller aa jag ialf för sandra drog till haninge tror jag. saknar min man också jääääättejobbigt. nä nu ska jag spela o sen röra mig mot donken o äta. puss