hjälp!

Hjälp mig, ja vill tatuera in en text , som har en mening ett syfte! hjälp mig kommentera texter ni tycker är bra , på engelska såklart!

puss på er!

Kommentarer
» Anonym

Hej, om du skulle vilja ha gratis presentkort till butiker så som: H&M, din sko, åhlens, vero moda, ginza.se, nelly.com, caliroots.se m.fl. Bli då medlem på freestreet, bara genom att lätt samla poäng så får du presentkort gratis. Perfekt om man vill shoppa kläder men inte har så mycket pengar. Klicka här för att bli medlem och få 25 poäng som startpoäng.

http://www.freestreet.se/?r=346



Ha en bra söndag:)

2009-03-29 11:50:19
» angelica

jag tycker du ska tatuera in något du själv har kommit på det.. det känns väl inte så kul att du komma säga om tjugo år när dina barn frågar "mamma varför har du tatuerat in det där" och du svarar "nee jag vet inte riktigt någon jag inte känner komenterade i min blogg att det var snyggt".. Asså inget illa menat :p men tycker bara du ska tänka på det innan. Men du gör som du vill skriver bara vad jag inte hade gjort =)

2009-03-29 13:42:17
» Irma

jo du kanske tycker det. men man kan få förslag och de kanske finns en text som jag verkligen tycker är skitbra och som passar mig eller så ändrar jag texten själv :)

2009-03-29 20:45:53
URL: http://irmush.blogg.se/
» .......

hej tycker jag har ett bra syfte. eller på engelska skulle det ju vara hello. SKIT BRA

2009-04-01 19:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback