tjejmiddag !

hello. Idag har jag haft tjejmiddag. Direkt efter skolan gick jag och mötte mami, först handlade vi en jättefin kofta på gina som det var rea på. Sen gick vi och handlade köttfärs, philadelfia, såser, grönsaker, chips, & läsk o lite annat.. Sen gick vi till handlarn och hyrde två skräckfilmer , sen gick vi hem och började laga maten. 18.30 kom alla tjejer till mig vi åt och pratade sen tog vi en cigg sen satte vi på filmerna o dom var läskiga o då menar jag det fyfyfy!

den första vi såg hette, Godsend:
Paul och jessie Duncan förlorar deras älskade son Adam i en tragisk olycka, dagen efter hans åttaårsdag. Men i samband med begravningen dyker en Dr. Richard Wells upp med ett osannolikr erbjudande: att klona och ge dem en Adam tillbaka på nytt.

De ubbenbara lagliga, etiska och moraliska frågetecken överskuggas av deras kärlek till sonen, och de accepterar erbjudandet. I gengäld kräver Wells total sekretessm och de måste därför klippa alla band med familj och vänner och lämna sin hemstad.

Deras nya liv tar sin början i den lilla staden riverton, där Wells fertilititsklinik godsend är belägen och där Adam ska klonas och födas. Den pånyttfödde Adams liv löper sedan på utan problem. Fram tills hans åttonde födelsedag...

Från andra sidan bakon ondskans dörrar väntar sanningen :

På ett avlägset barnsjukhus råkar patienterna ut för fruktansvärda benbrott under mystiska omständigheter. Barnen skyller på " the mechanical girl" som sägs befinna sig på sjukhusets övre, stängda avdelning, men ingen på sjukhuset tror dem. När den nye sjuksköterskan Amy börjar gräva djupare i mysteriet, finner hon att platsen har en mörk och dödliga historia. Men är fienden av övernaturligt slag, eller någon av kött och blod som till varje pris vill bevara en chokerande hemlighet?


            


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback