Vattumanen

Veckohoroskop:
Det verkar som om du har något du behöver tänka över ordentligt den här veckan. Försök därför att ge dig gott om tid för vila och reflektion redan tidigt på veckan. Då finner du förmodligen den bästa lösningen på dina problem och har tid att ägna resten av veckan åt något roligare. Slutet på veckan ser ut att bli intressantast för dig om du hittar en aktivitet som inte är så kostsam.

Dagshoroskop -

Dina målsättningar hamnar i blickfånget och du lär inte få några problem att gå i land med det du vill bara du är fokuserad. Någon har svårt att se nyktert på tillvaron. .

Månadshoroskop -

Under november månads första hälft har du alla möjligheter att göra betydande framsteg i yrkeslivet, och fastän karismatiska ledargestalter kan tänkas ställa många krav på dig, så har du också alla förutsättningar att på olika sätt se till att jobbet blir gjort. Samtidigt finns det ingen anledning att låta hela världen vet vad du håller på med; tvärtom så kan du vara bättre för dig att hålla på hemligheterna. Du har goda möjligheter att skapa större stabilitet i din ekonomiska situation, men också att låta det du gör på arbetet färgas av nya psykologiska insikter.

November 2008 är också månaden då Saturnus och Uranus - två planeter som båda förknippas med ditt tecken - gör sin första opposition av tre, och den första på mer än fyrtio år. Det antyder att du går mot en period där radikala förändringar hamnar högt upp på dagordningen, och där du slits mellan att respektera traditionen och att experimentera med en ny framtid. Eftersom detta också är starkt relaterat till din ekonomi, kommer detta omständigheter som rör pengar att präglas av en viss stress. Lyckligtvis sker sådana förändringar mot en bakgrund av stabilitet och tillväxt under november.

Mot slutet av november börjar en långt mer utåtriktad period. Vänner är höggradigt sysselsatta med att nätverka, men de har också många idéer som inkluderar dig. Du är den första att förstå att man måste vara mån om sina vänner och bekanta, men just nu tenderar sociala tillställningar att upplevas som en distraktion när du har så mycket annat du kan lägga tid på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback