9 juni

jag är verkligen trött på vissa folk, vi har föds för att leva och då lever man fan sitt eget liv man klankar inte ner på andra man dömer inte andra visst jag ska inte säga att jag inte har dömt andra för det har jag men det har vart väldigt omoget, antingen är man vit svart gul orange det spelar ingen roll och det är en sak jag inte förstår mig på rasister ? har ni föds för att hata andra, som egentligen är exakt likadana som er en kropp med kuk/fitta rumpa huvud ansikte hår ben mage aso allt är ni rasister mot bara för att dom inte är födda i sverige elle rinte är svenska medborgare det är så synd tycker jag vad vet ni egentligen ? ni vill bara vara rasister för så många andra är det verkar det som, ni har ingen självrespekt o ingen respekt mot andra ni vet ingenting om livet om ni hatar andra människor pga avv dom inte är födda här eller ser ut som ni, visst jag är svenk men jag skäms verkligen i bland så som svenskar beter dig mot andra jag dömer inte utan jag talar FAKTA! Varför är ni rasister och varför är det så viktigt för er att klassificera människor? Har ni någon erfarenhet av andra människor med annan hudfärg? Har ni haft några vänner från ett annat land eller världsdel?

Kommentarer
» Anonym

Seriöst du är så jävla blåst och utan kunskaper helt, så sluta lek? vadå svenskar ingen självrespekt varför har dom ingen självrespekt? Vet du ens vad rassist är? det r inte bara när svenskar hatar invandrare, utan tvärtom också. det är nog ganska vanligt det med.

2008-06-09 22:34:30
» s

tung text

2008-06-10 17:01:32
» Irma

men jävla idiot va leker du jo jag vet att blattar kan va rasister mot svenskar också, mengrejen är den nu att vi bor i sverige drf skriver jag vrf svenskar är rasister för att folk kommer till vårt land ah jag vet vad en rasist är vill du ha förklaring också ?

2008-06-10 19:22:05
URL: http://irmush.blogg.se/
» Anonym

gumman rassist handlar inte om vilket land man är i, det handlar om främlingsfientlighet emot folk ifrån en annan kontinent. spelar väl fan ingen roll vart man är? rassist som rassist. OCh du säger att vi svenskar inte har någon självrespekt, nej du lever verkligen upp till vad du säger gumman! Du har ingen respekt för dig själv hör jag, stå för vem och vad du är istället för att hyckla, äckel

2008-06-10 21:56:36
» Michelle

DU, som inte ens vågar stå för vem du är. Du har ju så mycket åsikter, STÅ FÖR VEM DU ÄR DÅ. Lek inte smart du också. Jag ska säga till dig att vad irma menar är att; I vardagliga livet ser och hör man rasister överallt. Hon syftar på SVENSKA rasister så börja inte tjafsa om något annat. SVENSKA (blir tvungen att skriva tydligt för att ni äckliga horungar ska fatta) rasister ser man dagligen, man blir irriterad. Dom kommer där helt oanmälbildade och ser på utländska som smuts, och till den synen lägger hon komentaren; alla har fitta, alla har kuk. Det hon säger är helt rätt och om du inte håller med om det kan man lika gärna kalla dig rasister också, så jag förstår inte vad fan du sitter och komenterar negativt för? Kallar du henne äckel när det är du som sitter och komenterar utan att stå för det? Din äckliga horunge. Möt mig så är du snäll asså. Så kan vi diskutera där för nu är jag för arg för att skriva någonting vettigt asså. Ditt ip nummer går att spåra så tro inte att du kan sitta och leka smart och lägga komentarer utan namn hur länge som helst. horunge.

2008-06-12 13:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback