27 juni

Dina bästa sidor


Du är tolerant, objektiv och framsynt. Oftast är du före din tid och drar dig inte för att experimentera med det som är nytt och oprövat. Du är inte rädd för att skilja dig från mängden utan går din egen självständiga väg oavsett vad omgivningen tycker. Det innebär att du är stridbar, särskilt när det handlar om att försvara principer som frihet, jämlikhet och tolerans. Du är bra på att se de stora perspektiven och höjer dig därmed över den grå vardagens petitesser. Originalitet och uppfinningsrikedom finns också bland dina gåvor.

Dina sämsta sidor


Mitt i all din jämlikhetssträvan har du ofta en känsla av överlägsenhet. Du ser allt "från ovan" och kan alltså vara en riktig snobb. Det finns också hos dig en tendens att protestera mot allt som är "vanligt", bara för sakens skull. Du kan bli en anti-person som sysslar med ditt privata uppror precis hela tiden, och det gör dig svår att umgås med. Kompromisser har du absolut inget till övers för. Du är envis, på gränsen till fanatisk, och i din iver att till varje pris bevisa din egen unikhet går du ofta alldeles för långt.

Relationer


Du tillhör de mest självständiga tecknen. Visst är du mycket intresserad av kärlek och relationer, men det är inte ditt främsta mål i livet. Och du står inte ut med att bli hindrad i det du vill eller att kompromissa om allt. En annan VATTUMAN är egentligen din mest perfekta partner och den enda som verkligen kan förstå dig. Ni tolererar allt hos varandra och står varandra mentalt mycket nära. Ingen av er känner sig hotad om den andra har behov av att dra sig undan eller gå ut på egen hand.Det blir däremot en OXE eller en KRÄFTA, och mellan er finns inte speciellt bra vibrationer. Intresse möjligen eller kanske till och med fascination, men det fungerar bara inte! Satsa istället på en VÄDUR eller TVILLING. Väduren lockar och attraherar dig, även om du kan tycka att de är lite för primitiva och opolerade. Tvillingen är ett av de bästa val du kan göra. Kanske fattas den där riktigt laddade, heta passionen, men det uppvägs av ert samförstånd i övrigt. LEJONET är ditt motsatta tecken. Det kan fungera bra mellan er, men då krävs en viss ansträngning. Med JUNGFRUN är det dock svårt. Hur mycket ni än anstränger så lever ni i olika världar. Riktiga ovädersmoln tornar upp sig om ni umgås för intensivt. VÅGEN och du är lika på många sätt och ni retar er inte alls på varandra. Hemma hos er finns ofta gäster, diskussionerna är livliga och det är allmänt högt i tak. SKORPIONEN och Vattumannen är en svår kombination. Ingen vill ge vika en tum om det blir konflikter, ni hackar på varandra och blir ironiska och distanserade. STENBOCKEN har du också problem med. Det blir inte lika isande vindar som med Skorpionen, men knappast någon större harmoni heller. SKYTTEN har du inga som helst problem med, det är okomplicerat och trevligt. FISKARNA kan det bli lite hur som helst med, och för det mesta blir du väldigt otålig på deras känslosvall och bristande verklighetssinne. Men ni är båda idealister och kan samsas kring ett engagemang i sociala och humanitära frågor.

Kommentarer
» N

kan du ge länken till sidan du hitta de på, plz? :)

2008-06-28 18:34:15
» Irma

jag söker på google.se sen på dagens stjärntecken

2008-06-28 19:16:16
URL: http://irmush.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback