9 augusti- den svarta tjocka texten passar in

Idag
Du engagerar dig i andra och försöker hjälpa till om någon har problem. Ofta kommer du med idéer och synpunkter som ingen har tänkt på.
 
   
   
 Månad

Liv och rörelse

Det är liv och rörelse. Du träffar mycket folk och har lätt för att komma överens med alla slags människor. Visst blir det lite diskussioner ibland när alla tycker olika, men det är inget allvarligt. Samtalen förs med respekt och även om du i vanlig ordning är envis så inser du att även andras åsikter kan vara giltiga.

Vänner från förr och nu hör av sig, och du får också flera nya bekanta. I kärleken händer det massor. Flera personer är förälskade i dig, och du vet inte hur du ska hantera det. Följden blir att du flirtar lite med alla, du ger ut signaler om att du nog är aningen intresserad ändå, och sedan blir det svårt att ge raka besked. Men innerst inne vet du ju vem du vill ha, så varför inte vara tydlig med det från början? Okej, någon kanske blir sårad, men det är ju ändå svårt att undvika i längden. Ett förhållande som börjar nu har utsikter att bli passionerat och intensivt, både fysiskt och mentalt. Likgiltigt blir det i alla fall aldrig.

Ekonomiskt ser det också mycket lovande ut. Förhandlingar går din väg, du får lån om du behöver det, och det är gynnsamt att söka stipendier.

 
   
   
 År

Vattumannen har stora drömmar och behöver vara realistisk. Som tur är blomstrar kärleken.

Arbete och pengar

Jobbmässigt är det ett mellanår för dig. Ge dig inte i kast med stora nya projekt! Risken är att du får driva dem helt på egen hand, och det orkar du inte. Energin är inte stabil, och egentligen ska du inte göra mer än du absolut måste.

Om nu karriären avstannar tillfälligt så får du acceptera det. Men du har fortsatt många högtflyende drömmar och visioner, och du blir osedvanligt uttråkad av rutiner. Kort sagt så vill du mer än du kan. Så stanna av nu, tänk realistiskt och håll fast i jobbet om du har något!

Otrygga frilansuppdrag ska du helst undvika eller åtminstone inte vara beroende av. Bäst fungerar det om du har förmånen att ha ett arbete där du kan använda din intuition och dina skapande talanger.

Annars är det bra om du gör något sådant på fritiden. Gå gärna en kurs i måleri, skrivande eller dylikt. Eller varför inte en danskurs? Det lyfter dig och gör att även jobbet fungerar bättre.

Ekonomin det verkar som att pengarna rinner iväg hur du än gör.

Oväntade utgifter kommer slag i slag. Men du har inget behov av att bevisa ditt värde genom att omge dig med statussymbole, så du tar svackorna med jämnmod.

När det gäller affärer och stora investeringar bör du inte ta minsta lilla risk. Lita inte på rådgivare och experter, och gå inte in i ekonomiska samarbeten! Du kan råka ut för riktiga lurendrejare om du inte är på din vakt!

Kärlek
Dina relationer fungerar antingen jättebra eller inte alls. Du föredrar att umgås med eftertänksamma människor som även har humor.

Stora grupper och bullriga fester avstår du gärna från. Så om du träffar ditt livs kärlek i år blir det i ett lugnt sammanhang, kanske i en meditations- eller yogagrupp. Eller på ett föredrag. Ni har i alla fall gemensamma intressen. Men det blir knappast fyr och flamma på en gång, snarare så växer känslorna fram under en längre tid.

Risken är också att den du faller för har ett annat, oavslutat förhållande att reda ut. I sådana fall får du hålla dig lite på avstånd ett tag, annars hamnar du i en väldigt härva av anklagelser och utbrott från det svartsjuka exet.

Har du redan en partner så blir det tydligt att ni verkligen behöver varandra. Men tänk på att eventuella problem växer sig större om ni inte pratar om dem!

Speciellt du har en tendens att tro att den andre kan läsa dina tankar, och så tar du missförstånd som ett personligt nederlag. Rak och tydlig och ärlig kommunikation behövs! Du upptäcker också helt nya sidor hos din älskade. Bäst fungerar kärleken i februari/mars och juli.


Kommentarer
» michelle

palla härma mig? :p

2008-08-13 12:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback