13 augusti - tjocka texten passar in

Vattumannen 20/1 - 19/2

Dagshoroskop - onsdag 13 augusti

Det kan vara lite si och så med förändringsbenägenheten idag, men du anar säkert att något är på gång. Någon är beredd att stödja dina ambitioner.

Personliga horoskop

Ditt personliga horoskop baseras på din exakta födelsetid och är därför unikt för just dig. Rapporterna har skrivits av den internationellt erkända astrologen

Veckohoroskop - vecka 33

Du behöver axla en hel del ansvar under veckan, men detta är säkert inget som bekymrar dig nämnvärt. Det kan till och med vara något du välkomnar. Ett visst ansvar handlar om att ta hand om eller skydda nära och kära, och det senaste årets emotionella erfarenheter gör dig väl rustad att ta på dig detta. Veckan kan till och med ge dig det du har gått och väntat på; tålmodigt arbete ger nu avkastning. Detta för med sig större trygghet och välgång och en ny cykel kan påbörjas i förbindelse med hem- och familjeliv. Total klarhet råder nu angående planer och målsättningar, och det är nu som du genom arbete kan nå din fulla potential, något som också handlar om att växa i det inre.

Månadshoroskop - augusti 2008

Solförmörkelsen den 1 augusti faller i 7:e huset i ditt solhoroskop, relationshuset, vilket innebär att det kan förekomma en både intressant och kreativ utveckling hos människor du står nära. Det är möjligt att en ny epok i dina nära relationer kan börja vid denna tid. I alla händelser kan du arbeta på att förbättra kommunikationen med människorna i din omgivning. Har du en partner lär han eller hon ha en del att tillföra, men vederbörande kan också vara strängt upptagen med att marknadsföra sig själv på något sätt, och kanske inte alltid klarar av att vara så realistisk som du skulle önska.

Månaden bjuder på en del intressanta händelser, men tenderar också att bli ganska jäktig. Personlig utveckling står på programmet, men för närvarande kan det vara förbundet med en hel del otrygghet, såväl ekonomiskt som känslomässigt. Det är en del av processen, och processen kan ge utmärkta resultat i augusti, till stor del beroende på att du kan tackla dina undermedvetna beteendemönster med en hel del olika tekniker. Du kan också komma att avtäcka dold information som du kan ha god nytta av.

Har du barn kan detta bli en synnerligen lycklig tid, när ni hittar på mycket spännande saker tillsammans. Resor på riktigt eller i fantasin slår väl ut när nyfikenheten och vetgirigheten är som störst. Ett kreativt och lekfullt sinne bidrar till den djupa inre växt som så småningom gör dig mer tillfreds med livet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback